Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
hombre[EU] #54 üzenetére
Ha jól tudom saját játék motort használnak, mondjuk az kellemetlen lehetne nekik, ha kikerülne, de a mai világban sza@@á lehet perelni mindenkit mindenért, szóval másnak nem tudom hogy megérné-e megvenni a kódot ennek fényében. Azt pedig nem tudom hogy nekik megérné-e pénzt adni azért hogy ne kerüljenek ki a kódok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Óra topik
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- Nintendo Switch 2 + Mario Kart World + Gyári tok + Gyári Joy-Con Wheel Pair (4hónapos!)
- XBox Series X + Gyári 0 km-s Kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation Portal eladó!Újszerü
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest