- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Után a cwm reciveryt raktam fel ahogy a program felkínálta. Fel is ment, minden rendben volt. Egy kicsivel később olvastam, hogy ahogy én csináltam az nem jó módszer
Ha működött, akkor jól csináltad.Sikerült is, de nem wipeoltam semmit. Így nem indult el.
Ekkor kellett volna vájpolniRossz scatter fájlt tettem rá.
Ez nem egészen világos.
A scatter nem kerül rá a telefonra. Szerintem valami mást szerettél volna írni.Amit tehetsz, hogy a CWM recovery-t, amit az mtkdt készített azt visszarakod flashtool-lal, annak a scatter-nek a segítségével, amit az MTKDT csinált.
Ezek után pedig CWM-be belépve visszarakod a CWM mentést, amit az sd kártyár csinált az MTKDT.Vagy, átalakítod az MTKDT-s mentést a flashtoolnak emészthető formára (lásd blogom), és preloader nélkül visszaflesseled a mentésedet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Marvel Snap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest