- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Után a cwm reciveryt raktam fel ahogy a program felkínálta. Fel is ment, minden rendben volt. Egy kicsivel később olvastam, hogy ahogy én csináltam az nem jó módszer
Ha működött, akkor jól csináltad.Sikerült is, de nem wipeoltam semmit. Így nem indult el.
Ekkor kellett volna vájpolniRossz scatter fájlt tettem rá.
Ez nem egészen világos.
A scatter nem kerül rá a telefonra. Szerintem valami mást szerettél volna írni.Amit tehetsz, hogy a CWM recovery-t, amit az mtkdt készített azt visszarakod flashtool-lal, annak a scatter-nek a segítségével, amit az MTKDT csinált.
Ezek után pedig CWM-be belépve visszarakod a CWM mentést, amit az sd kártyár csinált az MTKDT.Vagy, átalakítod az MTKDT-s mentést a flashtoolnak emészthető formára (lásd blogom), és preloader nélkül visszaflesseled a mentésedet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged