Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Rickazoid #125 üzenetére

A laptop egyetlen előnye, hogy képes a mobilitásra valamint alacsony a fogyasztása. (akkor 2 előnye : ) )
    És akinek tényleg erre szükséges van, annak tényleg jó a laptop.

Ettől függetlenül egy irodai munkakörnyezetbe teljesen fölösleges laptopt venni, amikor jóval olcsóbban ki lehet jönni asztali PC-vel.
    Valamint én személy szerint megpusztulnék ha laptopos bill-t kellene használnom. Katasztrófa azok az összezsúfolt gombok. Én mindig küszködök vele.
    Viszont ha pluszban rácsatlakoztatsz egy egeret, meg billentyűzetet, esetleg monitort is, akkor máris oda a mobilitás. Ami amúgyis csak addig tart amíg az akksi bírja. Ez manapság átlag 3-4 esetleg 5 óra ha az ember dolgozik rajta vagy filmet néz. Ha csak netezik akkor esetleg több.
    Az ágyon fetrengős "kényelmesnek" nevezett gépezést meg szintén kibírhatatlannak tartom. Próbáltam már nem egyszer, de kb 10 perc után mindig át kell fordulnom egy másik pózba, mert egyszerűen elgémberedik a kezem, a hátam, össze se hasonlítható, amikor egy normális sz.gép asztal mögül egy kényelmes karosszékben használja az ember a gépet.
    Tehát ez sem nyerő.

Szóval minden az egyén egyéni szükségleteitől függ. Biztos, hogy sok embernek van tényleges szüksége a mobilitásra, de az is biztos, hogy az átlagemberek nagy részének tökéletesen megfelelne az asztali PC is.
    Legjobb példa rá a húgom és b.női :) 3-4 éve mindegyik laptopot akart venni, mert akkor éppen az volt a trendi. Hiába mondtam neki, hogy egy asztalival jobban járna, olcsóbban / hasonló teljesítmény, nem érdekelte. Az elmúlt 4 évben egyikük laptopja se hagyta el, mégcsak a szobát se, nemhogy a lakást.
    Egyszer el akartam kérni tőle egy nyaralásra, de nem engedte, hogy elvigyem mert félt valami baja lesz...

Új hozzászólás Aktív témák