Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

válasz rekurzio #5711 üzenetére

Sajnos osztott közeg a kábelinternet. Esetleg nem az van, hogy mindenki azt használja (másik szolgáltató híján)?

Amikor Berettyóújfaluban laktam ott minden rendben volt, csak 4 adásim állt rendelkezésre, amikor idejöttem Hajdúszoboszlóra ez a szám 6-ra nőtt:

Amint látható a sebesség az NMHH dobozzal is látszik, hogy nem volt az igazi. Amit nem tudtam költözés előtt, hogy ezen a részen mindenki a Vodafone hálózatára kényszerült, mert a Telekomnak vagy nem volt, vagy ahol igen, rézdrótos hálózata volt. A DIGI 2020-ban érkezett. Az Invitel lett volna még alternatíva, de arra már szerződni sem lehetett volna - nem is akartam, mert a Vodafone-nál és a Telekomnál hűségem volt. A Telekomnál akkor kötbérmentesen a berettyóújfalui kertes házban lévő előfizetést fel tudtam mondani, mert azt eladtuk, itt meg nem volt rá szabadérpár arra sem, hogy legalább telefon legyen ...

Ez ahol én lakom, nagyon sűrűn lakott rész!. Lényegében ki is jelenthető, hogy kaszált a Vodafone 2020-ig. Lényeg a lényeg, hogy nem tudtak kapacitást bővíteni - vagy nem akartak több pénzt beleölni - mert rendszeresen voltak sebesség terén gondok.

Szolgáltatáskiesések is akadtak, persze volt, hogy fejállomásnál volt lehalás, máskor meg a kábelt vágták el (oké, az előfordul). A vicces az volt, amikor kiplakátolták, hogy megérkezett az ED 3.1 Hajdúszoboszlóra 1000-e nettel:

Ha tartották volna, meg tényleg megoldódik a letöltési sebességprobléma lehet maradok náluk. De nem fejlesztettek semmit, kiderült, hogy befizettek egy ilyen kampányt, aztán kipakolták olyan városokba is ahol erről a fejlesztésről szó sem volt.

Ez tőlem 150 méterre van, ekkor pakolták fel a Telekom optikát, és a fenti szerelő még úgy tudta, hogy fordulnak be hozzánk is :D

NMHH dobozod amúgy van igényelve?

Új hozzászólás Aktív témák