- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
kovbandi82 #16 üzenetére
Elvisz persze, csak a forgalmat nem úgy figyeli, ahogy pl a waze
a kézifék biztos szokás kérdése, normál kézifékes autóból atulve fura, ahol van, mert sztem automatikusan nem is gondolsz rá, hogy nem neked kell huzogatni és eleve közepen keresed. Az autó főleg belül nagyon, nagyon szép!
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
Feketelaszlo #10 üzenetére
Akkor sorban.
- tudom, mire való a bérautó.
- tudom, mi a carsharing
- tudom, hogy létezik telefonos navigációElmondom még egyszer: ez a kipróbálás az autónak szólt, nem a szolgáltatásnak, anyunak is meg akartam mutatni, meg el is mentem értük. Capisce? Akkor miért is szálljak ki? Kiskörút közepén hova tervezzek újra, mit? De köszi még 1x.
DeFranco: véleményed persze lehet, de a tények ismerete nélkül kioktatni az nem szerencsés. Én nem gondolom, hogy herdálom a pénzt, de ennyi egyszer az életben nekem igenis belefér, ennél többet nem akarok erre reagálni.Amúgy hol, mikor mondtam én azt, hogy mekkora győzelem volt ez? azt értsd már meg, hogy eleve a kocsit akartam kipróbálni, épp akkor volt rá időm, kész passz. beszoptam a dugót, ez van, de attól még a lebeszélt dolgaimon nem fogok tudni hipphopp változtatni. ne lovagoljunk már azon, hogy mekkora farok vagyok, amiért a dugóba ragadtam, könyörgöm. vagy ha ez esik jól, akkor persze, f@sz vagyok, örülhettek.
Jhonny06: én sem gondolom, hogy ebből tömegszolgáltatás lesz, írtam is, hogy elektromos bővítést vártam, ez a mercis bővítés nem lesz jó senki másnak, csak aki sznob. vagy kipróbál, mint én. esetleg az is lehet, hogy így reklámoz a merci?
tomazin: fentebb már írtam, de neked is megírom: akkor most remélem, neked is jobb az életed, hogy ismeretlenül leb@sztál.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
Feketelaszlo #7 üzenetére
Figyu, ne oktass már ki, légyszi. Azért nem álltam ki vele, mert el kellett jutnia a belvárosból a külvárosba. Ennyi. A saját kocsimmal sem alltam volna ki, ezért persze fizettem rendesen, de ne mondd már nekem, hogy te minden alkalommal eldobod az autot, ha dugóba kerülsz és minden tervedet atalakitod.
Bambano: na arra tényleg nem jutott energiám
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
Feketelaszlo #4 üzenetére
Már vártam a hasonló okoskodó/burkoltan lehülyéző kommenteket. Vagy hát pontosabban várta a halál, de tudhattam volna...
1. És ha igen, az nektek miért fáj?
2. Nem dugóban terveztem állni, így sikerült.
3. Legalább kipróbáltam egy olyan kocsit, amit tuti soha nem lesz pénzem megvenni. És nem, nem hiszem, hogy ha besétálok a szalonba, hozzámvágják a kulcsot azt mehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ASUS routerek
- Asztalos klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Samsung S25 Ultra 12/512 GB titánszürke 3 év Alza garanciával
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest