Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
meci77
tag
Szerintem meg vissza kéne állítani a halálbüntetést - tudom, az USA 33 tagállamában lehet így büntetni - illetve szigorítani a büntetéseket. Na az elrettentő lenne. Nem megbánni kell amit tett, hanem nem kéne elkövetni. És az ellátásukra pedig a kórházi ellátás töredékét kellene költeni. Tehát szerintem nyomorogjanak. Ez nem szanatórium vagy továbbképző intézet...
Legalábbis szerintem.pepeno1
Akkor pedig a börtönőrök voltak tökik. Eleve veszélyforrás a rabok foglalkoztatása. Attól még foglalkoztatni lehet őket, persze az elkövetett bűntől is függ nyilván. -
A szabadságvesztés nem csak azt jelenti, hogy nem mehetsz ki, hanem, hogy korlátozottak a jogaid. Szerintem ebbe minden belefér, de természetesen úgy, hogy az elkövetett bűncselekménnyel is arányos nagyjából a korlátozás. Ha valaki súlyos testi sértés vagy emberölés miatt ül, az szvsz ne kaphasson internetet. Ha meg valaki valamilyen kiberbűncselekényt követett el, akkor ő pedig még hardvert se. Továbbá a szigorú börtönökben még egy fogkefe sem megengedett, különben halomra ölnék egymást.
szerk: a hírek elolvasásához, azaz informálódáshoz nem kell interaktív internet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalábbis szerintem.