- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
meci77
tag
Szerintem meg vissza kéne állítani a halálbüntetést - tudom, az USA 33 tagállamában lehet így büntetni - illetve szigorítani a büntetéseket. Na az elrettentő lenne. Nem megbánni kell amit tett, hanem nem kéne elkövetni. És az ellátásukra pedig a kórházi ellátás töredékét kellene költeni. Tehát szerintem nyomorogjanak. Ez nem szanatórium vagy továbbképző intézet...
Legalábbis szerintem.
pepeno1
Akkor pedig a börtönőrök voltak tökik. Eleve veszélyforrás a rabok foglalkoztatása. Attól még foglalkoztatni lehet őket, persze az elkövetett bűntől is függ nyilván. -
A szabadságvesztés nem csak azt jelenti, hogy nem mehetsz ki, hanem, hogy korlátozottak a jogaid. Szerintem ebbe minden belefér, de természetesen úgy, hogy az elkövetett bűncselekménnyel is arányos nagyjából a korlátozás. Ha valaki súlyos testi sértés vagy emberölés miatt ül, az szvsz ne kaphasson internetet. Ha meg valaki valamilyen kiberbűncselekényt követett el, akkor ő pedig még hardvert se. Továbbá a szigorú börtönökben még egy fogkefe sem megengedett, különben halomra ölnék egymást.
szerk: a hírek elolvasásához, azaz informálódáshoz nem kell interaktív internet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest