Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekünk ált. iskola 4. évében lett lehetőségünk számítógép elé kerülni, ott minden a DOS-ról szólt, dos parancsok voltak a falon, dos alatt csináltunk mindent, meg azt hiszem volt egy kis qbasic is, a szakkör keretében kisebb gépeket működtettek párhuzamos porton az szerencsésebbek.
Középsuliban Windows NT volt meg Office dolgok, kisebb programozás, ilyesmi. Fősulin láttam először Linuxot (saját érdeklődést kivéve).MongolZ: nekünk alaposan megtanították a rendszerváltás idejéig a történelmet, nem csak említés szintjén 18 után.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most h. mondod, szerintem mögötted ültem.
Mondjuk a tanár nevére már nem emlékszem pedig szakosodás után is tanított. Info1-en bash parancsok meg egyebek mellett lehet, hogy meg lett említve a unix is. KDE3-as gépek voltak, talán Suse Linuxal a teremben.
De aztán jött az infó2 és csak MS Office oktatás volt valamilyen tanárnővel... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ohh b+!
Na ezt a Unixot én is ismerem 
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jók az ilyen cikkek, de kaphatott volna egy bekezdést maga a Unix is, hogy miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
- a heti 1+1 órában tanítunk szakmai tárgyat elképzelés az nem igazán erős pontja a felsőoktatásnak...
Mondjuk a tanár nevére már nem emlékszem pedig szakosodás után is tanított. Info1-en bash parancsok meg egyebek mellett lehet, hogy meg lett említve a unix is. KDE3-as gépek voltak, talán Suse Linuxal a teremben.