- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Apple asztali gépek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondjuk ez azért érdekes, mert én 32 vagyok, de nekem általánosban volt igaz, kb. csak említés szintjén róla ... igaz én fura iskolákba jártam, mert tanultam még szorobánnal (abakusz) számolni, illetve commodore64, dos és windows 3.1-en is, "ügyködtünk" a windows 95 és windows 98 gépek mellett (hogy mindent megtanítsanak amit lehet.. valahogy nem kíméltek minket, bár én "élveztem", kedvenc óráim egyike volt anno)...
Bezzeg középiskolában ... nem igazán voltam jóban az infó tanárommal, az érteségi eredményem "csak azért is lehúzta" anno (94%-ra), hiába volt minden hibátlan a szóbeli és az írásbeli is (az írásbelit ráadásul a fél csoportnak akikkel együtt voltam bent én csináltam meg.. maga a vizsgabiztos "küldött körbe", miután látta én már majdnem kész voltam .. alig maradt aztán időm az utolsó feladatomra, mert "mindenkinek kellettem")..
-
nyunyu
félisten
ha magamtól nem nézek utána, akkor semmit nem hallok róla, hogy mi is az a Unix. Iskolában se kerül szóba
Háát, mérnökinfós tananyagból még mindig nem kopott ki.
-
Dr. Romano
veterán
Az Unix ittt Békésben kimerül az autóalkatrész kereskedésnél, de nem megyünk oda mer drága
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő