- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nudlee
aktív tag
-
Jakuu
őstag
Mar csak a gorilla miatt is, megeri, mivel az joval kemenyebb.
A bv5000-hez kepest IP68 vs IP67
6735A vs 6735P (+300MHz) grafikus procinal + 50MHz
+ iranytu szenzor, ami szamomra erthetetlen volt, hogyan maradhatott ki az 5000-bol egy strapafonnal, ha mar outdoor tevekenyseghez inkabb hasznal ilyen telefont valaki, mint egy kevesbe strapabiro keszuleket
GPS + Glonass
NFC
gyorstoltes -
bluyoo
nagyúr
Hát én sem mosolyogva adok ki ennyi pénzt.
De nem akarok problémás, hamar elavuló telefont, egy nap alatt lemerülőt és olyat sem amit ha leejtek atomjaira esik.
Na meg az árát a többi készülékhez viszonyítva talán nem is nevezhető igazán drágának.
eBay-en találtam52K-ért is, sajnos ott csak fél év garancia van a készülékre, bár az egy év sem éppen sok. -
törölt tag
Most nyugdíjaztam az ilyen tokban tartott Lg F6-om. A vele egyidős kislányom hónapokig tesztelte a törésvédelmét, de egy karcolás nélkül megúszta a készülék.
Kiokoskodtam, hogy amit a nagy kínais oldalak (GB, BG, TD) hirdetnek és nincs EU raktáron, azt általában Ebayen is meg lehet szerezni EU-s eladótól, majdnem ugyanazon az áron, csak nem kell majrézni a vám miatt.
Öt nap alatt megérkezett németből. -
Rakim
csendes tag
A KingoRoot-at tudok unrootolni is ? Korábban hallottam mástól, hogy attól hogy unrootolsz, még valahol marad egy kis nyom. Régebben X8-as telóm volt, SE fórumon is írták többen is, hogy ha szervízes lesz a teló, akkor alapból újra flashelik az egészet és úgy keresik a többi hibát ha marad.
-
Rakim
csendes tag
-
Az én döfim többször esett nagyot kőpadlón és érdes betonon is, utóbbi persze kicsit lehorzsolta az érthetetlen okból lakkhatású keretet, de 5 éve minden védelem nélkül a munkásruha zsebében hordom. Van a kijelzőn 6 miniatűr vékony karc, de a miniatűr fémreszelék megül a hangszóróknál és nem lehet sűrített levegőt használni a tisztításához, egyszer azért megtettem.
Hasonlóan az előttem szóló fórumtárshoz, jó ideje már én is keresek valami Defy utódot! Eddig megfizethető áron nem sikerült találnom, hátha ez a BV5000 lesz az!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest