Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakim
csendes tag
válasz
#43783936 #208 üzenetére
Igazából @hifikus leírása alapján csináltam én is mindent kivéve, hogy nekem Win 8.1 64 bit van gépemen, így a hivatalos fórumon lévő Flash leírást is alapul vettem. Driver telepítés is egyszerű volt, miután kikapcsoltam az aláírós dolgot a rendszerben, felraktam a driver csomagban lévő MT65XX Preloader/WIN 7/usb2ser_win764-es INF-et és ezzel meg is volt a driver telepítése. Utána csak a gyári fórumon lévő utasítást követtem az SP FlashTool használatához és sikerült is elsőre a dolog. Későbbiekben majd beszámolok még a tapasztalataimról a rommal kapcsolatban.
Ma próbáltam felrakni ezen az elven a TWRP-t is, flasheléssel nem volt gond csak a recovery el se indul. Sokat nem veszettem vele, mert a gyári Android recovery se müködött nekem. Ha valaki tud valami használható recoveryt legyen az CWM vagy TWRP azt megköszönném.
-
Rakim
csendes tag
válasz
#43783936 #193 üzenetére
Én sem merem felrakni egyik fajta romot sem, 2 év garival nem akarok játszadozni. Az nem tetszik az egészben, hogy ez a SP Flashtool szerintem kicsit komplikáltabb mint más hasonló rom felrakó progik. Például tesóm telójára (S3 Mini) anno ODIN progival baromi egyszerű volt felrakni egy romot, utána pedig TWRP-vel még egyszerűbb lett minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4301
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest