Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stukker1987
senior tag
Mint GTX970 tulajdonos!:
A kártyát nem a specifikációk,hanem a tesztek alapján választottam,ettől függetlenül az Nvidia hozzáállása felháborító számomra,mind a kiadás körüli megtévesztés,mind az ügy kirobbanása óta látható passzivitásuk(sőt hárításuk)...
Én továbbra is elégedett vagyok a karival,de elhiszem/tudom ,hogy léteznek olyan körülmények,amelyekben a kártya igenis lassabb,mint az a specifikációkból következne.A tesztek nem fedhetik le a teljes skálát ahol/amiben a leendő user használja a hardvert,így aki azt hozza fel példának hogy nem lett gyengébb a teszt óta annak félig van igaza.
A megtévesztés mindenesetre teljesen igaz,így valamilyen kárpótlást illene adnia az Nvidiának...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest