- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerelo
aktív tag
Jó lapokat dobott össze megint az Asrock
,és ahogy őket ismerem az áruk is kedvező lesz.
-
GribMate
aktív tag
"az A55 Pro3 két 6 Gbps-os és öt 3 Gbps-os SATA aljzattal lett ellátva, melyek közül az előbbiek valószínűleg külön vezérlővel lettek megoldva, ahogy két 3.0-s USB portja is"
Akkor már nem jobban megérné rögtön A75-tel
Ha meg le akarják fedni azt a szegmenst, ahol elég az A55, akkor minek bele a külön vezérlő, biztos dob az áron.
Am ASRock -
Srodney
senior tag
szép felhozatal az asrocktól,tesztet kelene nézni hogy mennyiben marad el a a75től...
-
törölt tag
Úgy tudom, egyelőre ez sem kapható, csak Japánban. Remélem, hamarosan azért néhány további modell kíséretében hozzánk is megérkezik.
Georg17: A Brazos nekem gyenge. Szembejön valami tartalom, amit nem tud gyorsítani a GPU és vége a mókának. HTPC esetén mondjuk ez ritka lehet. Az előbb nem is HTPC-t kellett volna írnom, inkább egyfajta HTPC/mindenes (netre, Office-ra, kép- és hobbivideó-szerkesztésre is használható) hibridet.
-
-
zuzu000
őstag
Jók ezek az ASRock lapok
-
törölt tag
Érdekes, hogy a Llano egy szuper HTPC platformnak ígérkezett, ITX lap meg még mindig nincs hozzá, vagy ha van is, egy kezemen meg tudom számolni, mennyi. Bezzeg a böszme ATX, na igen, az kell ide dögivel.
A microATX legalább terjed, de HTPC-be sokszor az is túl nagy.
-
djculture
félisten
Ezt vártam az asrocktól usb3 2portos kártyám van külön,a sata sebbesség emelkedés meg nem izgat.
-
CoDWaW07
őstag
Jó lapnak tűnnek, remélem az áruk se lesz sok mert akkor lehet újítok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph ATX-es és micro ATX-es formátummal lesznek elérhetők a új modellek.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest