- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Egérpad topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
[Re:] Bemutatkozott az iPhone SE
Teszt topik: [Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
En is korlatlan csomagban vagyok, igaz telefont nem vettem hozza, a mobilnetet megoldottam ugy, hogy kulon van szerzodesem, dual simes telefonnal nem gond. Am nem feltetlen csak azok vesznek horribilis csomagot, akik ki is hasznaljak...epenis lett ez is, legalabbis a kornyezetemben.
Viszont hogy a telorol is legyen szo. A 16 giganak is van sztem ertelme, sokan nem hasznalnak kismillio appot, a fenykepeket felhoben tartjak, ahogy en is pl, az egy dolog, hogy mas a szolgaltato, es zenet mondjuk youtubrol vagy spotifyrol hallgatnak. Ennek a retegnek pont eleg a 16 giga, inkabb a mobilnet mennyisegere gyurnak ra. ( az egy dolog, hogy jelenleg gazdasagosabban megoldom 2 simmel. ). Pl. 1-2 ev mulva a kisfiamnak is eltudnam kepzelni, mint 1. telefont, addigra ennek az ara is lemegy rendesen, mint az 5c-nek.
Ez a nem kell 200k-t lerakni az asztalra. Sokan ki se hasznaljak. Kiadnak 200k-t, aztan facebookoznak rajta. En speciel olyan telefont lottem be magamnak, ami megfelel a szokasaimnak, es mivel egy presuzemben dolgozom, nem igazan utne sziven, ha megfurodne az olajban. Mondjuk agyverzest is kapnek, ha a 200k-s, torlesztos telefon beleugrana a hidraulikaolajba. De ez mas tema.
Asszony se hasznalja ki az ovet, de ott nem ellenkezik az ember ha jot akar. -
kenwood
veterán
válasz
kovbandi82 #848 üzenetére
Ilyet itt ne irj, hogy mindenkinek masok a preferenciai.
Sokkal menobb a " ha nekem nem eleg a 16GB,akkor tilccsakbe! mas se vehessen!!negy"Egyebkent en beszeltem tobb ismerosommel is errol a szolgaltatoi vasarlasrol.
Tisztaban vannak vele, hogy 5-6000 forintert is megkapnak azt a szolgaltatast,amiert 10-15ot fizetnek, hogy olcsobb legyen a keszulek.
Egyszeruen nem erdekli oket.
Inkabb fizetnek havonta 4-5-10 ezer forintot a semmire,de igy nem kell egy osszegben 200K-t lerakni az asztalra,es kevesbe kell figyelni a hivasok hosszara,a multimedia fogyasztasra.Mondjuk en se szoktam figyelni,hogy mennyit beszelek,megis mindig beleferek a 2600 forintos lebeszelheto havidijba (flotta) es az ezer forintos 500 MB csomagnal is csak az olyan dolgokrol kell lemondanom,mint a twitch stream a metron.(otthon es a munkahelyen ugye van wifi)
-
kovbandi82
őstag
válasz
B-L-A-C-K #846 üzenetére
Asszony is megbolondult az Iphonert. Azutan 1 ev mulva lecserelte egy S6-ra.
Nem mondom, egy minosegi kialakitasu, szep es jo telefon, de tulsagosan korlatozta az egyediseget. Ő ezt mondta. Nekem is csak ennyi a bajom vele. De lehet egyszer ha beleunok az allando romolgatasba, ott kotok ki.
De szerencsere ezert van ennyifele platform, mindenki megtalalja a Neki megfelelot. Egyikre se lehet mondani hogy rossz. Másabb. Kinek mi tetszik.
Ez meg hogy aki megteheti...
Manapsag mar nem olyan nagy kunszt egy Almat beszerezni, egy 5c-t pl. 50k korul hasznaltan megveszel. Nem egy szazeves modell. Ez csak egy bolond sztereotipia, hogy akinek lovéja van, csak az tud Iphonet venni. ( tegyuk hozza sokan ugy vesznek, hogy horribilis szamlat fizetnek a szolgaltato felé, de akkor is megvette, de ez masik topicot igenyelne, hogy az emberi hulyeseg mennyire hatartalan.) -
Wesder
titán
válasz
Totheground #842 üzenetére
Én konkrétan főzöt ROM-okra gondoltam. Lehet nem volt egyértelmű, ahogy írtam
-
B-L-A-C-K
titán
Te írtad nem szánnál rá sokat, én csak erre írtam lehet tudatosan is vásárolni, ilyen elven meg szinte alig buksz egy telefonon, az hogy ez neked nem jön be már megint más kérdés.
Ha meg szereted buherálni rendszereket akkor tényleg nem a te telefonod az alma, bár itt is van úgynevezett JB, ami után szinte bármit megcsinálhatsz vele (de engem ez a vonal sose érdekelt.).Viszont ajánlom próbáld ki az almát, 5S-t említettél, az is mindig jó telefon még (jelenleg én is ilyet használok), használt piaca ára meg esni fog, de így is találni már nagyon jó áron.
-
Xero
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #829 üzenetére
Tényleg overkill a 64. Nekem is az van.
Előtte csak alap modelleket vettem, most jó áron volt a 64 nekem. Gondoltam miért ne, jó lesz 4k-ra.Most van 32GB szabad hely úgy, hogy tényleg minden szemét fent van rajta, igaz zene egy darab sem és képeket is törlöm rendszeresen.
A következő megint alapmodell lesz, remélhetőleg akkor már 32GB-al.
A 4k meg tényleg tök felesleges jelenleg. Megjelenítő alig (tegye fel a kezét, akinek van otthon 4k tv vagy monitor és 4k tartalmat több mint 10%-ban néz rajta), vágni rémálom.
Pont elég az 1080 60fps.
-
Wesder
titán
válasz
B-L-A-C-K #832 üzenetére
Nekem valahogy nem jön be ez a hasznàlt barterezés, 1.6-óta droidot hasznàlok, és alapjàraton szeretek szoftvereket tesztelni ha az épp nàlam lévő telefon ezt a lehetőséget megadja. Ugye IOS-nél ez kizàrt. Na meg ugye mindig is stabil volt, míg a drod ezt csak a 12-13. Főverzióra tudta elérni. (LP-MM) Mindenféleképp maradok droidon, de egy 5s-t màsodtelefonnak biztos beszerzek majd az Andriod O-P környékén
-
csadi0011
őstag
Tapasztalatból írjátok ezt? Ha csak nem tömörítésből adódóan, de látott már valaki mobiltelefon kamerájával készített FHD és 4K videó közötti lényeges különbséget TV-n? Természetesen nem nagyítóval lesve a tv-t.
Mondjuk ehhez azt is kéne tudni, hogy milyen beállításokkal dolgoznak a telefonok. Akár marketing fogás is lehetne az, hogy az FHD felvételeket lerontják, hogy a 4K mindenhol szebbnek tűnjön.
Ki tudja, hogy valójában mi történik, amikor kamerázunk..[link] -
Android vonalon a htc a legerősebb, aki ismeri az m7,m8,m9 -et az tudja miről beszélek nem mellesleg bár igaz a benchmark egy dolog de 120k vitt az m9 az antutuban ahol az s6 ami még az elején erős volt mig meg nem kapta a méltó támogatást a snapi 810 utána elég rendesen látszik hogy mennyivel gyengébb lett az m9-től, szóval hagyjuk a samsungot inkább.
Ami előnye egy ilyen telónak hogy filmezni nagyon jó vele, csak fogom a rákötöm a gépre, át másolom a filmet, bs player letölt , a filmet keresni sem kell mert látja egyből és játsza, sztereó hangzásban nagy képernyőben fogjuk rá, de ott az 5s és ez a része annyira körülményes hogy inkább nem is foglalkozok vele, nem beszélve a hangjáról huh. Itt a jelenlegi csúcs model sem különb. -
B-L-A-C-K
titán
Mielőtt megvettem az első iPhone-om fikáztam én is, parasztvakításnak, és nagyzolásnak tartottam az egészet, majd végül úgy voltam vele csak kipróbálom, na ez volt kicsivel több mint 3 éve, azóta csak iPhone telefonom volt. Igaz a rendszer sokkal zártabb, azaz nincs annyi személyre szabhatóság, de nekem pont annyit ad amennyire szükségem van, és cserébe stabil az egész. Áráról meg annyit lehet okosan is vásárolni, pl nem kell sose megvenni egyből megjelenéskor, rá fél évre már használt vonalon jóval olcsóbban meglehet venni, és erre rá egy év múlva alig fogsz rajta bukni, mert ezek jól tartják az árukat, utána eladod, és veheted így a következőt. Ezt már ugyan így egy más gyártó telefonjával nem lehet eljátszani, mert sokat buknál rajta.
-
bebuci
tag
válasz
Den Hadnagy #770 üzenetére
Bravó. Látom van aki gondolkodik is. Ha már ki ad az ember egy vagon lóvét egy telóra(legyen az iPhone, Samsung, htc vagy vertu esetleg) akkor hadd ne kelljen már kompromisszumot kötni, főleg ne olyan dolgokban amiket ki is használ
-
Wesder
titán
Nem, mert nem esne jól 80-nàl többet adni egy telekommunikàciós eszközért. (Abból màr egy Gamer gép is kitelik). Az IOS meg a zàrtsàga miatt taszít. Nem fikàzom mert nem sz@r, egyszerűen csak nem szimpi, a marketingjük meg egyenesen visszataszító szàmomra. Ez persze egyénfüggő. Peace mindenkinek
-
B-L-A-C-K
titán
Hidd a 16GB elég sok mindenre elég, nekem rengeteg iPhone után talán 2db 64-esem volt, de ki se használtam. 16 eleve csak ~12GB-ot lát, de így is rengeteg képet tudsz rajta tárolni, pár nagyobb alkalmazást, illetve sok kisebbet, ez sok embernek elég. Aki viszont előre tudja hogy 4K-s felvétele lesz sok, halom játék, halom kép, halom zene...stb az úgyis tud mérlegelni és megveszi a 64-est. Árról meg annyit én azt hittem az alap SE 200 felett lesz kicsivel, erre benyögtek egy 160 ezres itthoni árat, így a még a 64-es változatra is azt mondom iPhone vonalon nem drága.
-
bebuci
tag
Ha havi 10ezer km-t autókázol Németországban akkor érted meg, hogy mi a különbség egy Nissan és egy bmw között, pláne ha a költségeket a cég fizeti. A japán autók nagyon megbízhatóak(6 évig hondám volt), de az xdrive 3literes automata bmw megy 250-et és még csak nem is pörög félelmetesen. Nem beszélve róla, hogy mekkora a különbség a stabilitás és a biztonságérzet esetén 200 fölött.
-
sagit
veterán
Engem se érdekel mennyit keresnek, nem vagyok részvényes
(bár csak az lennék)
Ettől függetlenül a sz@rrágóság zavar... De nincs másik cégnél se máshogy, max a mérték más.
Más : a bullshit generátor itt is jól működik, retina Flash?
mi név már
(mondjuk az s7-ben se rossz naptarnak 's tervező" név)
Illetve ha az i6 gyartasban marad ki fog azt venni 50k-val drágábban?
-
delibab
senior tag
Akkor Te voltál a másik topikba...
Ezek szerint nekünk teljesen más a jó... 30-40 ezerbe kerülnek a sz@rok, szerintem... legalábbis én mostanába ennyiért nem láttam olyan telefont amit használnék is... utoljára amit hasonló áron vettem az egy nokia 6300 volt, de az is 50 ezerbe került a mediamarkt-ba...
Ez van, nem vagyunk egyformák... ezek szerint Neked nem lesz 5SE nekem minden bizonnyal igen... -
B-L-A-C-K
titán
i6 -> SE
Itt talán azok fogják lecserélni akinek kell a kisebb méret, illetve a 2GB ram előnye, amúgy másért nem sok értelme van. Viszont olyan sokat nem is kell ráfizetni egy használt i6 után.
5S -> SE
Itt már azért a teljesítmény pár komolyabb appnál elő jön, az aksi 30% többet fog bírni elvileg, illetve jobb hátlapi kamera, valamint 2GB előnye.
-
kenwood
veterán
Az mar sokakban felmerult,hogy miert erdemes lecserelni az iphone 6-ot az 5s uj belsos valtozatara.
Engem az erdekelne,hogy egy atlag messenger-viber-index.hu user miert cserelne le az 5st egy 5se-re?
Kulsore ugyanaz,a belso elonyoket meg nem igazan tudja kihasznalni.
Az egyetlen mod az,ha kiadnak egy uj iost,amitol belassul az 5S.
Sztem par honap ,es ez meg is fog tortenni. -
Wesder
titán
Khm... A sz@rnàl eggyel jobb "kínai csodàk" 30-40 ezerbe kerülnek, csak úgy szólok. 160-ért elmegy, mert Iphone, de 80-ért (vagy kevesebbért) úgy is jön alternatíva, akàr sàrga baràtainktól is. Aki àrérzékeny, és nincs OS-hez kötve, igen is lehet majd alternatíva, még mielött belém kötnétek.
-
solties
tag
-
rattan
tag
válasz
bluemirage #785 üzenetére
Nem tudom hogyan nézted, de ha én összedugom W7-tel, akkor a fényképező mappát (képek+videók) látszanak az itunes nélkül is simán. Nyilván zene és egyéb másoláshoz kell az itunes.
Linux dettó. -
törölt tag
Ja az e-mailt lefelejtettem. Azt is meg pdf olvasásra is használom. Nem könyvet hanem hozzácsapnak mellékletként egy oldalas pdf-et doc-ot.
Az külön sírba tud vinni. Buszon vonaton mindig jelez az a rohadt messenger max hangerőn. Megnézi ír majd visszarakja a zsebébe. Majd megint jön 5 percen át az értesítés. Hogy mindenki őt figyelje milyen telefonja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple nagyszabású sajtóeseményen végre piacra került az Apple A9 chippel szerelt, 4 hüvelykes készülék, amire oly sokan vártak, és ami újabb lavinát indíthat el.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest