- OLED monitor topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen egeret válasszak?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Bemutatkozott az iPhone SE
Teszt topik: [Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szupermacs #1028 üzenetére
sajnos igazad van.Nehéz most normális barátnöd találni,de hála isten én már húsz éve házas vagyok
Black: kb 15 évesek voltak.
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #1028 üzenetére
Ne foglalkozz velük, ez a generàció megérett a pusztulàsra.
-
válasz
szupermacs #983 üzenetére
Ja,ja a win7 em is eredeti van egy enterprise es egy pro amirol tudok 10 re frissíteni.
-
Memphis
tag
válasz
szupermacs #983 üzenetére
teljesen egyetértek
-
válasz
szupermacs #975 üzenetére
Androidra megvettem a bsplayert, rács powerampot, ezeket megérte.
-
Årpi
őstag
válasz
szupermacs #975 üzenetére
Pssz,tesó,tudsz adni egy apk-t...buszra kéne'..
-
ben5001
tag
válasz
szupermacs #899 üzenetére
Nem az alternatívákkal van "gondom", hanem azzal, hogy ha van egy olyan alkalmazás - pl. videó lejátszó -, ami "mindent visz", ami nekem kell, akkor amellé (csak azért, hogy legyen), nem telepítek fel még másik hármat. Az egy más kérdés, hogy ha időközben kijön egy újabb verzió akár egy másik alkalmazásból, ami jobb, akkor lecserélem, De akkor meg a másikra nincs szükségem.
Kicsit olyan ez, mint a mosógép: ha veszek egy mosógépet, akkor eldöntöm, milyenre van szükségem, és nem veszek mellé még kettő (ráadásul "gyengébb") másikat csak azért, mert...A legtöbb videó lejtászó azért ma már mind nagyjából ugyanazokkal a tulajdonságokkal bír, tehát meg lehet találni "A" lejtászót.
-
madgie
titán
válasz
szupermacs #888 üzenetére
HTC, Motorola, csak amibe én belefutottam.
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #748 üzenetére
Ez esetben én kérek elnézést.
-
törölt tag
válasz
szupermacs #748 üzenetére
Fut az fb és a messenger is, a dolphin browser is bekajál (jelenleg) 200 megát és még futnak egyéb appok is. Így is van kb 500 mega szabadon ami ha vészesen lecsökken az android felszabadít ramot azzal hogy bezárja a legrégebben használt appokat. Elképzelni nem tudom hogy a z3c-re mikor nem elég a 2gb ram. Visszatérve a ram és kijelző dologra. Pl egy böngésző kétszer akkora felbontású kijelzőn több dolgot tud megjeleníteni. Ha ezt háttérbe teszem nem foglal több memóriát mintha kevesebbet jelenítene meg és úgy menne a memóriába?
-
törölt tag
válasz
szupermacs #743 üzenetére
Azt meg hogy melyik apphoz milyen frissítés jön csak találgatás. Vagy a jövőbe látsz? De arra továbbra is kiváncsi lennék hogy 5.1 vagy a 6-os android alá hova nem elég a 2gb ram.
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #743 üzenetére
A RAM-nak semmi köze nincs a felbontàs meghajtàsàhoz, azt a proci végzi el.
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #735 üzenetére
Nem most próbàltam, de az nfs-ekre nem emlékszem úgyhogy épp töltöm őket lefele
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #701 üzenetére
Avp evo meg predators megy, a nfs-eket meg majd pótolom. Milyen jó hogy az Most Wanted 24ft! volt
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #693 üzenetére
Spider-man az ment, mert próbàltam. Egyetlen negatívum hogy Droidon (nem mindegyiken) ha csatlakoztatva van, nem tudsz gépelni. Lecsatlakozàsnàl újra felugrik a virtuàlis billentyűzet. Meltdown, Gangstar Vegas/Rio, Six Guns, Modern Combat 5 is 100% hogy működik vele. Dark Knight-ot nem próbàltam, de hs olyan mint a "Szpàjdermàn" akk azzal is mennie kell
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #686 üzenetére
BT controller. Pàrosítod és megy is. Csak a key-bindet kell a PS appon belül beàllítani. Nem, nem szeretném elpasszolni, mert hébe-hóba előveszem
PC-hez is jó, viszont az x360 joy emulàló appal összeveszik így pl Bioshock Infinite-hez vagy Fallouthoz sajnos nem tudtam pàrosítani, pedig jó lett volna. Ellenben Need For Speed Most Wanted- hez jó volt, meg Tony Hawk Underground 2-höz is.
-
w333
félisten
válasz
szupermacs #664 üzenetére
Szerintem már sehol ... de az N5X -nek már annyira lement az ára hogy 100k alatt simán megkapod pl. az Expansysnál
(#666) Szakiii
Nekem a külsővel nincs bajom, sokkal minőségibb mint egy S6 !
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #674 üzenetére
Most épp elfekvőben van, 300-350 óra jàték biztos van szegénykében
GTA SA-t kitoltam. Dead Trigger 2-vel sokat jàtszottam. Shadowgun + Shadowgun Deadzone is volt egy keveset. Blitz Brigade és Respawnables is ment rendesen. Emellet PS-en Tony Hawk ProSkater 3 Crash 1-2-3, Team racing, Spyro, Worms Word Party. Resident Evil 3, Tekken 3 és még sorolhatnàm.
-
ben5001
tag
válasz
szupermacs #660 üzenetére
Senkit nem akarok én semmiről meggyőzni!
Pusztán azért "kampányolok", hogy rámutassak, mennyire nem megalapozottak azok a vélemények, amelyek pl. az új iPhone SE-t pocskondiázzák mondvacsinált indokokkal. A design egy dolog, azon esetleg lehet vitázni, de az ugye eléggé szubjektív. Viszont az állítani, hogy "lefutott, elavult, értéktelen" kacat
, erősen túlzó ahhoz képest, hogy tökéletesen versenyben van a nála drágább prémium készülékekkel is, esetleg "meg is veri" azokat. Tehát nem csak egy "túlhype-olt" lufim hanem bizony van teljesítmény, van tudás
a hírnév mögött.
Ennyi.
-
madgie
titán
válasz
szupermacs #669 üzenetére
Nekem mindegy, szerintem a legutolsó szép Nexus a sima 5 volt, azóta gnómok meg s*gglyukhátú készülékek alkotják a referencia kínálatot.
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #669 üzenetére
Ipega pg-9021 a controller neve. DX.com-ról rendeltem kb egy éve 21$-ért track szàmmal, igaz 2-3 hét mire ideért.
-
w333
félisten
válasz
szupermacs #660 üzenetére
N4, N5 és N5X (2GB), N6 és N6P (3GB)
Ősszel szerintem már az újabb Nexus telefonban (telefonokban) már 4GB lesz !
-
ben5001
tag
válasz
szupermacs #657 üzenetére
Minden kívánságod így teljesüljön!
https://www.youtube.com/watch?v=6_CWMuPd6yA -
w333
félisten
válasz
szupermacs #657 üzenetére
N6 -ban már 3GB van !
-
Postas99
senior tag
válasz
szupermacs #636 üzenetére
Az első kérdésedre:
A Nexus-ok jól működnek sosem volt memória gond velük, mondom ezt úgy hogy a családban van egy 4-es és egy 6-os modell is, tehát van tapasztalatom.
A samu csak azért van megemlítve mert a samsung féle multitask minden csak nem annak nevezhető.:Ettől függetlenül kell már a 2Gb a mai telefonokba, mindegy hogy iOS, Droid, W10M
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple nagyszabású sajtóeseményen végre piacra került az Apple A9 chippel szerelt, 4 hüvelykes készülék, amire oly sokan vártak, és ami újabb lavinát indíthat el.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest