- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Bemutatkozott az iPhone SE
Teszt topik: [Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
A videónál valóban gyakori mellékhatás a hullámzás, ha gagyi az OIS. Ezt az L925-ön is lehet látni és ki is kapcsolom az OIS-t, de a fényképezésnél szerintem nagy segítség, hogy a kézremegést, bemozdulást egy bizonyos határig megoldja, főleg éjszakai vagy hosszabb záridő esetén jön(ne) jól. Nem hiába alap ez minden komoly kamerában.
-
Bakker most már elhiszem, hogy 2GB van benne.
Karácsonyra kiderül, hogy az addigra 3 éves Lumia 925-ről Huawei P9-re, vagy Iphone SE-re váltok. Egy szép asztro szürkére.Kb. egyforma árban lesznek. Mindegyik fém telefon. Mindegyik a jövőbe mutató... azaz 2-3 évig nem kell akadásra számítani. Az Iphone SE kamerája valszeg egy kicsit rosszabb (hiányzó OIS stb...), de a zárt rendszer masszív stabilitását hordozza. Egy kicsit biztonságosabb a droidnál, bár a Windows fényévekkel jobb... de attól még sajnos lehet, hogy a Win kihal, mint a betamax anno.
Az üzemidőben az Iphone SE gyengébb lesz és csak i-s cucokkal lehet PC-vel szinkronizálni. Tehát egy szar*s laptoppal összekötöd és ha azon nincs egy dedikált szoftver (iTunes vagy akármi...), akkor az Iphone egy darab tégla.Ha nincs WiFi sem, akkor a fényképek ott rohadnak meg rajta. A Windows-os telefon, vagy akár egy droid pendrive-ként is tud viselkedni, azaz látod, hogy mi van rajta... Az IOS-nél erre sz*rtak. Az ilyen dilemmák foglalkoztatnak... azaz üzemidő és kapcsolódás. Meg az, hogy egy navigációt ráraksz és a bruttó 16GB már meg is csappant.
-
bebuci
tag
Hogy te mire használod a telódat a te dolgod. Nekem igen is fontos a 4k felvétel, főleg ha már fizetek érte. Inkább az elvakultság helyett be kéne látni hogy egy nem bővíthető telefonnál a 16 GB igenis kevés. Még egy lehetőség, hogy le húzzák a kedves klienst akinek esetleg nem elég a 16.
-
-
az rendben is van, csak sokan a 6s szintjén emlegetik és csak a méretben látnak/gondolnak eltérést, pedig az azonos chipset, proci és ram még nem minden, ha sok más részletben visszalépés történt.
akinek kisebb méretű készülék kell, annak az iphone 6 szintjéig jó alternatíva lehet, hiszen csak a két 6s jobb az se típustól minden tekintetben. -
Pont ez az, vették azt, ami a legfrisebb hullámokat keltette, frissítették és kiadták az új verziót. Ez igazából egy jó és olcsó lépés - amennyiben valóban előrelépés lesz az i7, mert ha nem, akkor ez is egy kérdéses lépés lesz utólag. Szóval erősen függ a megítélés most az i7-től szerintem. Egyelőre sem ez, sem az iPad nem hozott semmi újat, szóval kelleni fog az a második keynote.
-
Ezt mondom én is.
Kellett a kisebb kijelző, ezért elővették az i5S-t ismét és pakoltak bele némi friss hardvert. Remélem, hogy idén lesz még i7 is, mert ez így egyelőre nem követi az eddig bevált flip-flop stratégiát, miszerint új design, majd annak a finomhangolása minden páratlan és páros évben.
-
szupermacs
veterán
Elnézést!
Valamiért vagy 6 vagy 6P-nél 2 GB-ra emlékeztem.
(#659) ben5001: Nem engem kell meggyőzni, hogy melyik jobb, de ha valaki azt meri kérdezni, hogy mire elég 1 GB RAM iOS-en és visszatámadnak, hogy "bezzeg Samunál/droidnál"... nem tudom komolyan venni. Engem is érdekel, hogy évekkel később mire fog menni egy i5S.
Nem különösebben érdekel a multitask, böngészőt csak otthon wifivel használok ahol gyors a netem, minden mást appokkal intézek el és sose figyeltem fel arra, hogy bármi újratölt. Ha igen, akkor kivárom azt a pár másodpercet. Ha sietek akkor nincs időm telefont nyomkodni, persze biztos vannak akiknek ez munkaeszköz. (Nem tudom, hogy levelezésen vagy célapp futtatásán kívül munkahelyen mire lehet használni, amikor van PC is.) Videókat nem vágok, mert nem videózok telóról és fotózni sem szoktam, arra van egy tükrös Nikon, táblázatokat meg Word doksikat sem 4,8"-os kijelzős fogok tapicskolni, melóra meg az elveim miatt nem használom a telefonomat (mert nem akarom, hogy emiatt amortizálódjon, a cég nem fizetné ki).
Kicsit hosszú lett, bocsánat ha sok volt a rizsa.Egyébként gondolkodóba ejtett ez a kis szépség, de sajnos nincs ennyi pénzem egy ilyen olcsó kacatra, ezzel nem lennék elég menő az osztálytársaim előtt felső tagozatban.
-
Hamisítvány, ájtunsz, és minden egyéb körítéssel
és még az iOS is koppantósan jól üzemel..
Azért ha valahol van egy-két iPhone használatban, akkor az nem hamissal szarakodik...
Gondolom a Tied is eredeti, és nem 3 pálcás vásári limited edition.
Átszerkeszted ,akkor nem sok értelme van annak amit pofázok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple nagyszabású sajtóeseményen végre piacra került az Apple A9 chippel szerelt, 4 hüvelykes készülék, amire oly sokan vártak, és ami újabb lavinát indíthat el.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 7 - nota bene
- LED világítás a lakásban
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest