- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ez jó!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #106 üzenetére
Tokeletes megfogalmazas.
(Valami 4-5 ezer USD nalam is, pedig csak egy sokadrangu QA tester vagyok)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
Killzone: Shadow Fall?
(#110) _cHAos_ Én is regeltem az Xbox Insider programba, de ő másról beszél, neki van egy informátora, aki konkrét egy Xbox alkalmazott: An Xbox Games Studios Employee Leaked A TON of Halo Infinite And Xbox Series X Info To Me!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Bluverkill
tag
válasz Hopkins95 #103 üzenetére
Miért nem érted. 1 Mixer bezárás amiatt történt meg mert későn kezdtek bele ebbe az egészbe. 2 Sea of Thieves fél kész állapotba?? Sea Of Thievesben a víz-nek a megalkotása sokkal nagyobb munka mint azt gondolod. Illetve azt a nyílt világot megalkotni csupa csupa mozgó vízel...
Szerinted melyik a jobb megoldás?? Ha mindig elköltenek több száz millió dollárt egy új Halo-ra vagy ha 10 milliókat költenek el új sztorikra?? Egyébként még nem is Live Service lesz.
Aztán most reagálok arra a híre amit mondot az a csávó. 1 ne nevetes már...szerinted tényleges Insidere van. mit tud felmutatni ami tényleges dolog?? Mert ez amit felmutat annyira nevetséges hogy csak na. Mert ez a Glassdoor oldal ahova konkrétan én is tudnék írni.
Szóval még az se biztos hogy igaz amiket leírtak...illetve 4 negatív kritika van(amelyikből az egyik 3 csillagos de tessék azt is negatívnak veszem) a 343-ra csak...ismétlem 4 ha annyira nagy gond lenne nem csak 4 ember írna ilyeneket.[ Szerkesztve ]
-
_cHAos_
aktív tag
A fingreszelés helyett a Serious Sam 4-et ajánlanám mindenkinek, aki Single Fps-el szeretne játszani, pár nap múlva megjelenik elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
_cHAos_
aktív tag
válasz Stevenstyle #98 üzenetére
Ezt úgy írod, mintha a Sony- nak lenne hardcore AAA FPS játéka, nekik annyira sem futotta mint a Microsoft-nak.
Ebben a generációban sem és a Next Gen-re sincs bejelentve Sony exkluzív AAA Fps játék. Sztem örülni kellene a Halo: Infinite-nek, a grafika másodlagos, a Gunplay legyen jó. Azt is értem, hogy ezt nehéz befogadni a első generációs Third Person Shooter Console Peasont-öknek, mert soha nem játszottak hardcore Fps-el. Az a lényeg, hogy a TLoU 2 grafikája jobb.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
Kicsit olvasni kéne a sorok között...
Figyelj, szerinted a Mixer hirtelen bezárása is véletlen lehet? Vagy pl. Sea of Thieves megjelenéskor, ami kvázi nem volt kész? UWP platform sikertelensége? Halo Infinite gameplay leleplezés, ami messze nem ütött akkorát, mint amit az Xbox Series X ereje sugall? Aztán mikor azt mondják, hogy Halo Infinite will be a "ten year" game, kvázi egy "Live Service" játékot csinálnak egy system seller AAA játékból? Nekem itt valami nem tiszta.
Ez mind tán a véletlen műve? Ezek a jelek mind-mind arra utalnak, hogy lehet realitása a feljebbi volt alkalmazottak alapján elmondott dolgoknak, amit ráadásul egy insider is megerősített.
-
addikt
válasz wjbhbdux #100 üzenetére
Kedvenc gaming hírekkel foglalkozó csatornám...ez nem egy pletykán alapszik, hanem volt alkalmazottak véleményén, amit ráadásul megerősített egy insider is, akitől plusz infókat kap.
-
addikt
Nagyobb gáz van, mint sejtettük: Halo Infinite Is In More Trouble Than We First Thought. (Confirmed By My Insider)
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Hunpriest #97 üzenetére
Teljesen mind1, Series X nyitócímként hivatkoznak rá már vagy 2 éve.
Ha zárócímként jönne, akkor se esnénk sokan hanyatt, mert még oda is necces ilyen LoD, bevilágítás meg egyebek mellett. Pláne ennyi fejlesztési idő után.
Persze már megy a gyerek mosdatása, hogy több hónapos build volt, de most ez úgy őszintén, kit érdekel? Ha esetleg tényleg voltak akkora marhák, hogy egy több hónapos, grafikailag ennyire gáz buildet vittek ki mutogatni, akkor meg is érdemlik a sorsukat.
Jöttek tavaly is olyan pletykák, hogy vmi nagyon nem stimmel a játék háza táján, de reménykedtem benne, hogy alaptalanok voltak. Úgy néz ki sajnos, hogy nem. Hiába reménykedtem az MS ott folytatja a szerencsétlenkedést, ahol az előző genben (a mostaniban) abbahagyta.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hát ne haragudjatok, de ez húzó címként nagyon gáz. Most néztem meg a videót, már az elején a pilóta arcán feltűntek azok az elnagyolt textúrák. Meg ahogy mások is mondták, olyan steril az egész. Illetve amikor az autó ugratott, vártam hogy felszökik valami víz vagy a fű megmozdul alatta, de semmi sem történt.
Nekem a játék angol kifejezéssel élve olyan generic shooternek tűnik, semmi olyan újítást(gondolok itt fizikára vagy akár grafikára) nem mutatott be, amitől azt mondanám, hogy ez next-gen. Ezt akárhogy is nézem, ez gyengusz Microsoft. Troll ON: Chad Warden Halo
-
_cHAos_
aktív tag
Kocsit többet vártam a Halo-tól. Bár eddig is egyértelmű volt, hogy a Doom Eternal a 2020-as év First Person Shooter játéka. Nem volt nehéz kimatekolni, hogy minden más Shooter az esélytelenek nyugalmával indult idén.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz Stevenstyle #90 üzenetére
Digital Foundry mar kielemezte mi a gond.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
ribizly
veterán
Nekem is az az emlékem, hogy ez a cím mindig is a top technikai megoldásaival is hódított. Kár érte.
Mondjuk most adtam egy esélyt Xbox Pass-ban az 1-2-3-nak. Hamar törlésre kerültek. Pedig a 3-at anno XBOX360-on megpróbáltam, csak a controller nem annyira adta. Na most kiderült nem csak az volt a problémám.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Stevenstyle
senior tag
Az már régen rossz, ha ilyen és ehhez hasonló képekkel mosdatni a cuccot. Lehet, hogy itt is jobb lesz a végleges, de ez sokakat (engem sem) érdekel igazán, mert itt most arról a trailerről van szót amit mutattak nekünk, hogy tessék, ezt csináltunk az elmúlt években.
Egy trailernek az lenne a lényege, hogy megmutassa mit fog tudni a játék (grafikailag is) és meghozza hozzá kedved. Ez a trailer szerintem nem így tett. Minden más, már utólagos belemagyarázás.
UI.: kívánom, hogy legyen így és legyen jobb a végleges játék látványvilága, mint a traileré, bár erről a szintről nem lesz nehéz fejlődni, csak kérdés, hogy mennyit.
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz Rigormortiis #86 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele mint te, ODST nekem kimaradt eddig. A 3. Részbe van egy epikus jelenet, ez a zene megy alatta Martin O'Donell zseniális. [link]
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
lmno
őstag
“A Halo kb. egy fan service. Sok másra nem jó.”
Azért ez korábban nem így volt. A Halo 4-nél pl. kihajtották rendesen az X360-at, mindenki nézett hogy ezt így hogy. Az 5 is korrektül nézett ki, bár már nem volt annyira kiemelkedő látványra.
Ez az Infinite viszont kifejezetten gyenge kinézetre, még egy jelenlegi Xbox One játéknak is, egy nextgen konzolnak meg egyenesen szégyen. -
Rigormortiis
veterán
Imádtam a hangulatát, ami végigkísérte, ahogy küdetésről-küldetésre egyre fogyatkozott a csapatunk. Sokat dobott rajta a rengeteg magyar utalás, ami annak köszönhető, hogy a Halo lore szerint a bolygót eleve közép-kelet Európából népesítették be. Ezt megelőzően az ODST egyik trailerében is magyarul beszélve, mert ugye azt az alakulatot is Reachen képezték ki. Farkas Lake, Visegrád Relay Station, illetve egy egyik csapattal Jánosházán született... Emlékszem, amikor az űrben játszódó küldetés végén ekhangzik a "megszakad a szívem" - sor.
Sokan nem értik, miért rajongunk a sorozatért, de ők szerintem nem adtak neki elég időt. A Halo játékok a legepikusabb fps-ek, amikkel valaha játszottam. Nem borsózott a hátam egyetlen más játék alatt sem annyiszor, mint ezeknél. Plusz remek a hangulatuk is. Ott van az ODST, ami ránézésre egy kis jelentéktelen mellékszál, de annyira remek hangulata van, ahogy éjszaka kommandózunk a meg szállt városban az esőben, helyenként zongoradallamra. Plusz itt debütált először a horda mód, bár azt hiszem, itt még firefight néven futott.
És ne feledkezzünk meg az mi-ről se. Messze a legjobb, amit single player játékban láthatunk.
Egyszóval: kéne már egy fasza Halo.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
ribizly
veterán
Esélyes.
Bár az MS nem mutatta meg az igazi erejét. A Halo kb. egy fan service. Sok másra nem jó.
Ám vannak azok a címek (Hellblade 2, State of Decay 3, Fable, Forza Motorsport, Stalker 2, ...), amikkel be tudnak majd húzni user-eket bőséggel.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Hunpriest #80 üzenetére
6-ban és 7-ben mi (fmH) rendeztük az FRH mellett a leglátogatottabb magyar versenyeket anno, és power userként egy katasztrófa volt az egész.
Az általad felsoroltakon kívül a cucc random fagyott, a motorhangok néha újraindításig eltűntek, volt olyan dlc ami egyszerűen nem működött, a lobby folyamatosan kidobálta az embereket, volt, hogy a lobby indításkor egyszerűen nem töltötte be a pályát, beragadt az egész lobby. Volt olyan is akinek egyszer gondolta magát és onnantól soha nem indult el a játék, reinstallig. És ezek közül 2-3 biztos, hogy előjött minimum egyszer 2-3 óra játék alatt.
Külön élvezet volt ez nekünk, akik az Ultimate editionért fizettek nem keveset és kaptuk mag a gamet 14 nappal előbb, amiből szinte semmit sem tudtunk játszani a sok szar miatt.
Az már csak hab volt a tortán, hogy a 6. rész után a 7. sokkal árkádabb lett. Vízen sokkal könnyebb lett menni, a szélárnyék gyakorlatilag eltűnt, sokkal kevésbé csúszott a gumi. A hangokról nem is beszélve, egy rakat a 6-ban egyedi hangmintával rendelkező autó hangja kapott egyen motorhangot. Pl. Ford Capri versenyautó, Audi 90 IMSA GTO, a valóságban is jellegzetes turbó cicergés is eltűnt.
Ja és nagyon jó volt látni, hogy alapgépen (az X akkor még nem jelent meg) vagy S-en rondább lett a játék, mint a 6.
Az etalon 4. részhez a 6 majdnem felért, de a 7 az abszolút kuka.
Ennyi baj volt csak a 7. résszel. És ez csak önmagához a 6. részhez képest. A konkurenciához képest ne is nézzük (nincs normális box, boxtaktika, gumi típusok, tankolás, bünti rendszer, stb...). Érdemes visszalapozni a hivatalos fórumát a játéknak. Elégedetlen kommentek ezrei....
Egy rakat hiba még most is él és ennek ellenére early development az új Motorsport? 3 év után? What?
[ Szerkesztve ]
-
Hunpriest
senior tag
Az FM7-nek quality of life bajai voltak, használhatatlanul lassú autó választó screen, borzalom töltési idők (SSD-re telepítve, high-end PC-n is) - pl ha pálya töltés közben próbálsz meg autót választani, az még most is használhatatlan kb., és egy csomó kisebb-nagyobb bug. Ilyen szempontból messze ez volt a leggyengébb rész.
-
lmno
őstag
válasz Stevenstyle #77 üzenetére
A Forza 7-el nem tudom mi baja van egyeseknek, day 1 megvettem és toltam sokat. 4K 60 fps, rengeteg autó és pálya, nem tudom mi kell még. A lootbox hisztit se értettem, ha nyered a versenyeket simán meg lehet venni az autókat.
Pont hogy nem engedték el, évekig jött hozzá tartalom + patchek. -
Stevenstyle
senior tag
válasz Stevenstyle #77 üzenetére
* rendbe sem sikerült szedniük...
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Bluverkill #73 üzenetére
Nem értem a SONY-s hasonlatot, ott is lesz Launch title. Mind1 is, nem az ő töketlenkedésük szomorít el.
Igazad van, kicsit gonosz voltam, még csak Július van, szóval 4,5 éve fejlesztik. Na így tényleg mennyivel jobb a helyzet.
Ennek kapcsán külön fura, hogy vmi tényleg nem stimmel pár Micros stúdiónál. Az új Forza is gyakorlatilag Early development és kb. mutogatható állapotban sincs. Felmerül a kérdés, hogy mit csinált a Turn 10 az elmúlt 3 évben? Mert a Forza 7 botrányos indulása és állapota után rendbe sikerült szedniük teljesen azt a szerencsétlen gamet és el is engedték a kezét. Ezek után ott is várt volna az ember minimum egy gameplayt.
Nem értem.... tudom elvileg lesz még egy só, de megannyi Xbox-os év után ez most nekem eddig harmatgyenge.
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz Rigormortiis #71 üzenetére
A Reach - nek volt egy olyan szomorkás hangulata sose éreztem olyat egy játéknál se, még megvan otthol a dísz kiadása, és az a picit mosott grafika is bejött nekem.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz Bluverkill #72 üzenetére
Köszi akkor ez bíztató.
Giovan! : az nem maradhat el, a 4. részben is elhangzott egyszer ha jól emlékszem. A Halo 3 menüjét sokszor csak emiatt néztem.“Praise The Sun” \[T]/
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bluverkill #72 üzenetére
Mondjuk ezzel a résszel nem lesz gond szerintem. Klasszikus dallamok mellet kapunk újdonságokat is, talán nem annyira extrém módon mint H4-ben. (Teszem hozzá, hogy a maguk módják azok a számok is nagyon jók voltak)
Live-Die-Respawn
-
Bluverkill
tag
válasz Stevenstyle #68 üzenetére
Figyelj csinálhatják azt mint a Sony! Meg mutatnak egy játékot ami majd egyszer kijön (khm Dreams)
Sony se a legjobb a marketingben. Illetve 5 éves fejlesztési idő se igaz. -
Bluverkill
tag
A zene Gareth Cokernek a munkája lesz majd. Többek között az Ori zenéjét is ő csinálta.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Plazmacucci #3 üzenetére
A Reach szerintem minden idők egyik legjobb fps-e.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Šolaire
veterán
Zenéről tudni valamit? Halo 4-ben Neil Davidge munkája nagyon tetszett, Guardians ott megint zeneszerzőt váltottak nem is lettek olyan emlékezetesek a zenék.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Stevenstyle
senior tag
Aham... “kérlek mesélj még” tipikus esete.
5 éve fejlesztik... ha ennyi idő alatt nem tudtak 8 percnyi gameplayt kiállítható minőségben felvenni, akkor nem kell kiállítani. Meg kell mondani, hogy sry, amit tudnának mutatni, ahhoz képest a Super Mario egy technikailag előrehaladott, sci-fi-be illő projekt (nyilván túlzok), nem szeretnénk, hogy így, a nem végleges állapotban lássátok, kérünk még 1-2-3-4-5 évet pluszban, majd megmutatjuk ha vállalható állapotban lesz és/vagy megtanultuk, hogy kell igazi AAA minőségű húzócímet letenni az asztalra a konzol startra (nyilván az ez után következő gen. startjára).
Vagy mehet így a trailer ahogy ment és akkor vállalni kell, hogy a fél internet szétszedi őket, a másik fele (na meg a SONY-s fejesek) meg megfullad a röhögéstől.
Ennek lenne alja, de nem mellébeszélni f*szságokat.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo Infinite Demo Was a Work-in-Progress Build, But Running on a PC as Powerful as Series X
"In an interview with Inside Gaming, Xbox Marketing GM Aaron Greenberg responded to criticism about Infinite's graphics, saying: "Listen, we're in the middle of a global pandemic. It's July, we're far from [launch in] Holiday, you're seeing a work-in-progress game."
Live-Die-Respawn
-
Šolaire
veterán
válasz Döglött Róka #62 üzenetére
Mondjuk úgy felújíthatták volna mint a 2. Részt, a 3 kedvencem.
“Praise The Sun” \[T]/
-
kwzatz
addikt
válasz Plazmacucci #27 üzenetére
Imádom az FPS-eket, így van némi viszonyítási alapom. A Halo 1. részét PC-n játszottam, nem fogott meg. A megjelenése környékén (1-3 év), ha csak FPS-eket nézünk, ezerszer jobban élveztem pl. az UT99-et, a Quake 3-at, a Deus Exet, az Alien vs Predator 2-t, a Cliver Barker's Undyingot, a Return to Castle Wolfensteint, a Medal of Honort, a Star Wars: Jedi Outcastet stb.
Imno annyit írt, hogy nem értette, mit tartanak jónak a Halo-ban. Én is középszerűnek éreztem, szóval én sem értem. Persze mindenkinek van ilyen, legyen játék, film, könyv, sorozat, stb., ízlés kérdése, nem tetszhet minden, amit éppen istenít a többség."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Lenry
félisten
válasz Döglött Róka #62 üzenetére
jó, akkor biztos vak vagyok meg hülye.
inkább neked hiszek, mint a saját szememnekGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Döglött Róka
veterán
Már Xbox-on új bevilágítást kapott meg nagyfelbontást. És ennyi.
@Lenry, nem, nem így néz ki.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Lenry
félisten
válasz Döglött Róka #54 üzenetére
ebben semmi túlzás nem volt, tényleg így néz ki a Halo 3 MCC.
lehet, hogy azon tuningoltak, ezt tényleg nem tudom.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Bluverkill
tag
-
félisten
-
Bluverkill
tag
válasz Döglött Róka #50 üzenetére
Pontosan. Egyébként ez a grafika egy kicsit cartoonosabb mint amilyen volt régen. Ezzel az volt szerintem a cél hogy elfusson az alap masinán is úgy hogy meg marad ez a nagy open world. Időjárás lesz legalább is a napszakok fognak változni.
-
Bluverkill
tag
válasz Stevenstyle #53 üzenetére
Egyáltalán nem vérciki. Főleg hogyha egy kicsit jobban játszanának a fényekkel némelyik helyen. A táj nagyon szép néha.
-
Stevenstyle
senior tag
Tartom, hogy 2020-ban ez vérciki és kevés. Nem kicsit, nagyon! Főleg egy Halo-tól.
Šolaire: nem könnyű igen, de láttunk olyat is, amikor sikerült... GoW pl. a kékeknél.
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
Egyébként nem irigylem a fejlesztőket, nehéz örökséget kaptak. Ha nagyot újítanak nekik esnek a régi rajongók, ha pedig maradnak a megszokottnál akkor pedig azért kapnak hogy nem tudnak túllépni a Bungie örökségén. A gunplay nekem nagyon tetszett a grafika meg nekem továbbra is fura én sterilnek mondanám.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Lenry
félisten
én tegnap végeztem a Halo 3 PC változatával, az pont ugyanígy nézett ki.
mondjuk lövésem nincs milyen volt 13 éve, megjelenéskor az Xbox változat
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Döglött Róka
veterán
A gunplay elegge rendben van, van egy resz ahol hatbalovi a bruteot mire az a hatahoz kap. Lenduletben van, labon lovi es megbotlik. Engem ezek jobban erdekelnek mint a grafika. A fenyek rendben, vannak a lenyek a megszokottak. Az ai lesz kerdes, hogy feler-e a regi reszekkel vagy sem.
4kban szerintem rendben volt. Nem lattuk, hogy idojarast mint olyat kezel-e. Napszakok stb.
Ez egy open world cucc lesz, hatalmas terekkel. Sosem vartam el tole olyan grafikat mint egy gears-tol. De olyan aprosagokat nem vett eszre senki, hogy az AR kijelzoje koszos es hogy csillan a napfenyben?Ami fura volt az a LOD. A fucsomok hirtelen tuntek el, a tavoli hegyek nem valami elegansan lettek nagyobb felbontasuak.
Szerintem Halohoz merten szep, aki 360as grafikat kialt, az uljon le a 360 ele most.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Ger_man
senior tag
Azért ez erős túlzás Master Chief Collection PC-n messze nem néz ki ilyen jól. A Micro ahogy a Gears-nél itt is inkább ilyen "mesés" mint fotórealisztikus látványt célzott meg. De hát ilyen karakterekkel fura is lenne
A karakterek kidolgozása textúrák szépek. Viszont első rénézésre valóban nem fogja meg az embert, mint mondjuk a Forza trailer, mondjuk ott meg gameplay-t nem láttunk.
Nekem tetszik, és nem vagyok Halo fan, nem bírok kontrollerel FPS-zni, a Master Chief Collection meg nekem már meg van öregedve. A Halo 5-re kíváncsi lennék PC-n -
Giovan!
addikt
Na jó, ez tényleg nem szép. Ennek a screenshotnak nem lett volna szabad kijutnia az internetre
Már a gameplay-nél is érdekes volt, hogy sehol egy karc, egy sárfolt, vagy ilyesmi, a becsapódott fregatton sem volt még egy égésnyom sem, de ennyire azért nem tűnt rossznak a helyzet.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Ger_man
senior tag
A Gears-t, Halo-t meg a COD-ot is az új játékosoknak akarják eladni. Ugyanaz csak szebb. Meg picivel jobb a mechanika vagy akár már tökéletes, de újdonságot nem rejt.
Ezért sincs már számozás sem, Halo Infinite, Forza Motorsport...De nincs ezzel gond, ilyen az ipar. Filmipar is ezt csinálj. Biztos profit.
Itt is voltak új IP amik számomra érdekesebbnek tűntek a régi nagy címek folytatásával szemben. Szóval nincs miért panaszkodni
-
félisten
Az a baj, hogy elveszítik a súlyukat ezek a játékok. Olyan ez mint a pop szakma, általában az első két lemez az úttörő és a bomba siker, utána csak az önismétlés és a sikertelen próbálkozások maradnak. Játékok esetében ez nem feltétlenül az eladások bezuhanását jelenti. Sajnos. Ha nem adnának el annyit, nem is készülne annyi hulladék.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Ger_man
senior tag
A grafi hasonlít a GEARS 5-re. Nem a reálisztikus, de attól még szép. De valóban nem keltett egy hűha érzést. De az is igaz hogy nem lehet youtube videóval eldönteni egy grafiról hogy milyen. A TLoUPII is előben jóval szebb, pl ott az a filmes szemcsés képet nem tudják megjeleníteni Youtube-on.
Nem sokat játsottam Halo-val de a game pass miatt mindenképp kipróbálom.
A Halo olyan sajnos mint a Gears nem sokat fejlődik játékmenetben, ami inkább rosszabb mint a grafika
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Döglött Róka #36 üzenetére
Nem gondolja. Max te gondolod, hogy úgy hisszük, hogy többet ér.
Azért írom le, mert annak ellenére nagy csalódás, hogy Fanként könnyebben szemet húnyunk a hiányosságok felett, tehát némileg elfogultak vagyunk.
Én pl. aki többet vártam, azt vártam, hogy nem egy mobil játék szintjén, vagy az alatt lesz annak a játéknak a grafikája, ami bárki bármit is mond, brutális volt, hogy mit hozott ki az 1. és 2. résszel az Xboxból, de ugyanígy az állunkat kerestük a 3. résznél és én speciel a 4.-nél is. A Guardians-nál már nem estem hanyatt az igaz.
Persze nem minden a grafika, de ezzel a múlttal, system seller és launch title-ként, miközben a csapból is az folyt a Microtól, hogy 12 terrflops és a legerősebb konzol ever, jogosan számíthattunk arra, hogy majd ez a játék lesz ami mutat valamit abból, hogy miért lesz érdemes Series X-rt venni. Ezt várta az aki többet várt. Szerintem jogosan és logikusan. Erre mutattak egy olyan valamit, amit One X is kb. röhögve elvisz és enyhén szólva sem volt technikailag a helyzet magaslatán a cucc. És akkor még nagyon szofisztikáltan fogalmaztam.
A történetet ugyebár nem ismerjük, de mint mondtam, speciel engem ez a Banished szál is teljesen hidegen hagy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A valóságban egy cod exkluzivitással gent lehetne nyerni, amennyien megveszik. Ennyire nem érdemes fps-t gyártani konzolra.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Stevenstyle #31 üzenetére
Miért gondolja azt az egyszeri kommentelő, hogy azzal, hogy leírja: "én biza fan vagyok" - attól majd a véleménye többet ér?
Pedig nem:)
Ez Halo, nem több nem kevesebb. Ugyanazzal az elnagyolt képi világgal, megszokott fenyves design-al mint eddig.
Aki többet várt, mit várt?
-
sasa134
addikt
"Today's Halo Infinite presentation was running on a PC with similar specs to an Xbox Series X, Microsoft has officially confirmed"
[link]Avanti Roma
-
Döglött Róka
veterán
Annyira gyenge lett, hogy leporoltam az 5-öt és még mindig sokan játsszák. Meg is lepődtem :)
-
.LnB
titán
Sírunk is miatta, minden éjjel.
Bárcsak lenne nekünk is olyan Halónk... Aztán felriadunk.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Stevenstyle
senior tag
Hát ez egy telibevert vicc... az is rosszabb fajtából. Halo fanként még ebben reménykedtem, hogy meggyőz, hogy először ne PS5-öt vegyek, de “megnyugodtam” ezért a valamiért nem kell Series X-et vennem.
Nem is tudtam, hogy ez jön X360-ra is, mert gyanús, hogy véletlen azt a verziót indították el. Egy mobil játék jobban néz ki manapság.
Nem vagyok egy hatalmas grafika buzi, DE elvileg ez lenne az új konzol system seller címe, A Launch title és egyébként is a nagy bejárható területekkel rendelkező, nagybetűs KONZOL FPS, ami kipréseli a szart is a konzolból....Erre bemutatják ezt az izét... steril, üres, tiszta blur az alacsony felbontású árnyék, lod fázis kriminális, a szemed előtt poppolnak a felhők.... mi az Istennyila volt ez?
Anno a 360 éra végén, az állam kerestem a Halo 4 feltelepítése után.
Nesze neked, az első 2 évben minden játékunk futni fog sima One-on is. Akkor jót röhögtem, mondván, hogy a f*szba fogják annyira lebutítani majd a grafikát. Ja nem gondoltam volna, hogy inkább a Series X-es grafikát butítják majd a One-oshoz.
Az már csak hab a tortán, hogy a Banished olyan szinten nem tud érdekelni, hogy azt elmondani nem tudom.
Hatalamasncsalódás
Mondom ezt Halo fanként.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof93
senior tag
Hogy tudott ez ilyen csúnyára sikerülni?
-
ribizly
veterán
Látom milyen újítások vannak benne, de nálam az első résszel véget is ért ez a széria. Még multiztunk anno a Reach-el, de ennyi.
2020-ban pedig jóval többet várok egy exkluzív címtől. Lásd MS flight Simulator vagy Gears 5. A Sony címeit meg nem is merem mondani, mert akkor igazából tényleg csak az az egy érv marad, hogy "nincs" konzolos exkluzív FPS a PS kínálatában.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
törölt tag
Ha a legjobb Top 5 játékot megkérdeznétek a Sci-fi FPS témában, akkor a HALO szériát sem hagyhatnám figyelmen kivűl. Gears of War, a Mass Effect és a Crysis biztositotta a helyét a legjobbak között és a HALO játékok is érdemesek erre. Metro és a Rage vagy a Borderlands és a Fallout szintén nagyon kedveltek, de akkor is csak ezek után...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Most erre mit reagáljunk. Vagy még duplót tologattàl amikor az első rész megjelent vagy boomer vagy.
Korának meghatározó játéka és mindenki tudja mitől volt nagy, aki egy kicsit is jártas a játékok világában.
Én se szeretek sok játékot de értem hogy mitől népszerűek.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
_cHAos_
aktív tag
A Killzone Shadowfall a grafikát kivéve (ami tényleg Next Gen szintű volt a megjelenéskor, kb. 3 órát nem játszottam vele sztem) egy frusztráló rakat sz@r.
Egyébként a Halo játékok mindig is Gunplay-ről és patetikus főhősről, grandiózus (ahogy vmelyik kolléga megjegyezte) történetről szóltak, nem elsősorban a grafikáról, egyébként azzal nem lesz gond, nekem átjött a videókból a Next Gen és az RT Flash is.
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
Kevesebb Locke, több Master Chief nekem az volt a bajom hogy teljesen háttérbe szorították Chief-et. Meg kijelenti hogy ő már nem titkosügynök hanem spartan, nekem ez így hiteltelen nekem a spartan a tökéletes katona maga John 117, kb annyira útáltam Lock ügynököt mint anno a barátok köztbe Magdi anyust .
A 4. Részbe pont az tetszett amiről te is írtál Cortana és Chief kapcsolata. Az 5. Részbe lehetett volna másképp alakítani a kettőjük viszonyát és arra építeni az egész konfliktust ezt a Locke vonalat meg kihagyni belőle.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Giovan!
addikt
A Halo 5 a széria leggyengébb darabja szerintem, de még ott is felvillantottak valami grandiózust a végén (mikor a Guardian lekapcsolja a villanyt az egész bolygón, és az Infinity, az emberi nagyság szimbóluma, is kénytelen felhúzni a nyúlcipőt). Arra mondjuk lehetett volna építkezni, pl. hogy az egyes fajok hogy reagálják le, hogy amint felszabadultak a Covenant uralma alól, szinten rögtön ismét szolgaságba lettek taszítva, vagy hogy milyen lehetőség maradt az ellenállásra egy olyan ellenfél ellen, ami szabadon használhatja a forerunner technológiát, és akkor emellé még bejött volna Chief és Cortana bensőségesebb konfliktusa, szóval ki lehetett volna hozni valami érdekeset a sztoriból.
-
Šolaire
veterán
Mondjuk a harc az tetszett pl amikor kiugrott a warthog-ból és ledurrantotta a grunt-ot de a shotgunnál is tetszett az animáció amit az ellenségre gyakorolt.
Nekem az 5. Rész Lock miatt nem jött be. A 4. Rész személyesebb sztorija Cortana miatt egész jó volt. Kiváncsi leszek ebből mit hoznak ki ha hiányzik a Grandiózus emberiséget fenyegető momentum akkor lehet valami személyes ügy lesz belőle.“Praise The Sun” \[T]/
-
keIdor
titán
jackfrags gameplay [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Giovan!
addikt
válasz Bluverkill #17 üzenetére
Értem. Hát remélem akkor ezt a Banished kérdést gyorsan lezárják, és mehetünk megint galaktikus háborút vívni, remélhetőleg néhány űrcsatával megspékelve.
A Battle for Earth még mindig az egyik legdurvább sci-fi space battle valaha, úgy is, hogy a játék nem is arra fókuszált, az csak a háttérben ment szinte végig.
-
Giovan!
addikt
Ennél még a Halo 5-ban felvezetett Created sztori is érdekesebbnek ígérkezett, az legalább tényleg fenyegette az emberiséget, ha nem is a létében (mint a Covenant), de legalább a szabadságában mindenképp. Persze lehet, hogy a játék majd igazából ezt a szálat is lezárja valahogy, de az, hogy ebből eddig semmit nem mutattak belőle, nem sok jót ígér.
-
Šolaire
veterán
-
Hunpriest
senior tag
válasz Bluverkill #6 üzenetére
Hát ez nem túl biztató. Remélem viszik tovább a REQ packokat is... A grafika stílusa nagyon Halo idegen volt és a hang effektek is teljesen mintha, ha valami más játékból jöttek volna. Game Pass-ban jó lesz, de teljes áron biztos nem ugranék bele ennyiből.
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
Tippre ez akkor azt fogja jelenteni, hogy mégcsak nem is Atriox lesz a főellenség, hanem a trailerben látott alvezér, és majd mindegyik kieggel lecsaphatunk egy új Banished lieutenant-et. Aztán évek múlva, ha már nem tudják tovább fejni a fanokat, behozzák Atrioxot magát is, és ezzel le is van tudva a Halo. Persze aki csak multizik, annak ez mindegy, de én pont a lore-ja miatt szerettem meg a szériát. De ez... Semmi grandiózus, vagy ismeretlen fenyegetés, csak egy szakadár covenant rablóvezér, akinek a bandáját egy darab öreg UNSC cruiser (és a legénysége) sarokba tudta szorítani. És tőle kellene megmenteni az emberiséget? Ez egy vicc.
-
sasa134
addikt
Rossz volt nézni.
Avanti Roma
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez amúgy WTF nekem, mert lényegében szolgáltatást csinálnak a játékból. Ötletem sincs, hogy fog ez a jövőben kinézni. Mert így nem lesz Halo folytatás, hanem mindig ezt frissítik...
Live-Die-Respawn
-
Bluverkill
tag
Talán ez tetszeni fog:
Some Halo Infinite details- 343 views Infinite as a 'platform' that grows over time
- Infinite is the last standalone release for the foreseeable future
- new story content will be for Infinite
- Free raytracing update coming after launch
Tehát ez a Halo lesz egy ideig az utolsó.(Bár lesz még egy spin-off az állás hírdetések alapján,de az szerintem valami Tactics lesz)[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
Sose értettem mi olyan jó a Halokban. Hát ezután se lesz a kedvencem.
A játékmenet ugyanolyan unalmasnak tűnik, mint korábban, a graf meg gagyi. PS4 exkluzívok köröket vernek rá kinézetben. -
félisten
A 3 után minden rész olyan mint ha az első kettő rebootja lenne. Kivéve a magyar közreműködéssel készült Reach. De az csak simán gagyi.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Šolaire
veterán
Nem is tudom, nekem kicsit olyan steril a grafika. Sztorira nagyon kiváncsi leszek a 4. Rész még bejött de az 5. Rész már nem igazán.
Közbe itt a gameplay trailer is : [link][ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Giovan!
addikt
Az utolsó percig reménykedtem, hogy nem a Banished elleni harc lesz a fő téma. Kár érte
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- UHD filmek lejátszása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest