- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz Rigormortiis #86 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele mint te, ODST nekem kimaradt eddig. A 3. Részbe van egy epikus jelenet, ez a zene megy alatta Martin O'Donell zseniális. [link]
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz Rigormortiis #71 üzenetére
A Reach - nek volt egy olyan szomorkás hangulata sose éreztem olyat egy játéknál se, még megvan otthol a dísz kiadása, és az a picit mosott grafika is bejött nekem.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz Bluverkill #72 üzenetére
Köszi akkor ez bíztató.
Giovan! : az nem maradhat el, a 4. részben is elhangzott egyszer ha jól emlékszem. A Halo 3 menüjét sokszor csak emiatt néztem.“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Zenéről tudni valamit? Halo 4-ben Neil Davidge munkája nagyon tetszett, Guardians ott megint zeneszerzőt váltottak nem is lettek olyan emlékezetesek a zenék.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz Döglött Róka #62 üzenetére
Mondjuk úgy felújíthatták volna mint a 2. Részt, a 3 kedvencem.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz Döglött Róka #50 üzenetére
Egyébként nem irigylem a fejlesztőket, nehéz örökséget kaptak. Ha nagyot újítanak nekik esnek a régi rajongók, ha pedig maradnak a megszokottnál akkor pedig azért kapnak hogy nem tudnak túllépni a Bungie örökségén. A gunplay nekem nagyon tetszett a grafika meg nekem továbbra is fura én sterilnek mondanám.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Kevesebb Locke, több Master Chief nekem az volt a bajom hogy teljesen háttérbe szorították Chief-et. Meg kijelenti hogy ő már nem titkosügynök hanem spartan, nekem ez így hiteltelen nekem a spartan a tökéletes katona maga John 117, kb annyira útáltam Lock ügynököt mint anno a barátok köztbe Magdi anyust .
A 4. Részbe pont az tetszett amiről te is írtál Cortana és Chief kapcsolata. Az 5. Részbe lehetett volna másképp alakítani a kettőjük viszonyát és arra építeni az egész konfliktust ezt a Locke vonalat meg kihagyni belőle.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Mondjuk a harc az tetszett pl amikor kiugrott a warthog-ból és ledurrantotta a grunt-ot de a shotgunnál is tetszett az animáció amit az ellenségre gyakorolt.
Nekem az 5. Rész Lock miatt nem jött be. A 4. Rész személyesebb sztorija Cortana miatt egész jó volt. Kiváncsi leszek ebből mit hoznak ki ha hiányzik a Grandiózus emberiséget fenyegető momentum akkor lehet valami személyes ügy lesz belőle.“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
-
Šolaire
veterán
Nem is tudom, nekem kicsit olyan steril a grafika. Sztorira nagyon kiváncsi leszek a 4. Rész még bejött de az 5. Rész már nem igazán.
Közbe itt a gameplay trailer is : [link][ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 3
- Elektromos cigaretta 🔞
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest