- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
Rigormortiis #86 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele mint te, ODST nekem kimaradt eddig. A 3. Részbe van egy epikus jelenet, ez a zene megy alatta Martin O'Donell zseniális. [link]
-
Šolaire
veterán
válasz
Rigormortiis #71 üzenetére
A Reach - nek volt egy olyan szomorkás hangulata sose éreztem olyat egy játéknál se, még megvan otthol a dísz kiadása, és az a picit mosott grafika is bejött nekem.
-
Šolaire
veterán
válasz
Bluverkill #72 üzenetére
Köszi akkor ez bíztató.
Giovan! : az nem maradhat el, a 4. részben is elhangzott egyszer ha jól emlékszem. A Halo 3 menüjét sokszor csak emiatt néztem. -
Šolaire
veterán
Zenéről tudni valamit? Halo 4-ben Neil Davidge munkája nagyon tetszett, Guardians ott megint zeneszerzőt váltottak nem is lettek olyan emlékezetesek a zenék.
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #62 üzenetére
Mondjuk úgy felújíthatták volna mint a 2. Részt, a 3 kedvencem.
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #50 üzenetére
Egyébként nem irigylem a fejlesztőket, nehéz örökséget kaptak. Ha nagyot újítanak nekik esnek a régi rajongók, ha pedig maradnak a megszokottnál akkor pedig azért kapnak hogy nem tudnak túllépni a Bungie örökségén. A gunplay nekem nagyon tetszett a grafika meg nekem továbbra is fura én sterilnek mondanám.
-
Šolaire
veterán
Kevesebb Locke, több Master Chief nekem az volt a bajom hogy teljesen háttérbe szorították Chief-et. Meg kijelenti hogy ő már nem titkosügynök hanem spartan, nekem ez így hiteltelen nekem a spartan a tökéletes katona maga John 117, kb annyira útáltam Lock ügynököt mint anno a barátok köztbe Magdi anyust
.
A 4. Részbe pont az tetszett amiről te is írtál Cortana és Chief kapcsolata. Az 5. Részbe lehetett volna másképp alakítani a kettőjük viszonyát és arra építeni az egész konfliktust ezt a Locke vonalat meg kihagyni belőle. -
Šolaire
veterán
Mondjuk a harc az tetszett pl amikor kiugrott a warthog-ból és ledurrantotta a grunt-ot de a shotgunnál is tetszett az animáció amit az ellenségre gyakorolt.
Nekem az 5. Rész Lock miatt nem jött be. A 4. Rész személyesebb sztorija Cortana miatt egész jó volt. Kiváncsi leszek ebből mit hoznak ki ha hiányzik a Grandiózus emberiséget fenyegető momentum akkor lehet valami személyes ügy lesz belőle. -
Šolaire
veterán
Nem is tudom, nekem kicsit olyan steril a grafika. Sztorira nagyon kiváncsi leszek a 4. Rész még bejött de az 5. Rész már nem igazán.
Közbe itt a gameplay trailer is : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation VR2 (PS VR2) + kontroller töltőállomás (garis 2026.februárig)
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest