Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
Akkor már inkább sima 3600-as
a 3600X alap órajelben 100 Mhz-el tud többet a turbóban meg 200 Mhz-el.
Ez gyakorlatban 2-4%-kal gyorsabb teljesítmény. ami viszont nem éri meg az 50-60 dollárnyi többlet árat.... -
ncc1701
veterán
válasz
- = Zk = - #345 üzenetére
Nem ment át a mondanivalója. Nem baj. Kívánom, h ne a saját károdon tanult meg megkülönböztetni a fontos dolgokat a hülyeségektől.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
BerserkGuts #309 üzenetére
Ez komoly? Nekem toltad be a hbenchet?!
Vicces fiu vagy ....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nemszabad #343 üzenetére
Tényleg erre veritek a melleteket, kékek, hogy a dupla árba kerülő procitok 166 fps-t tol ott, ahol a piros 159-et?
. Ne nevessetek, felnőtt emberek vagytok, vagy mi...
senkit nem érdekel, hogy mennyivel csak az, hogy Te vagy az első... 1centi 1 méter...5FPS 1...
ilyen ez a világ kéremszépen -
nemszabad
tag
válasz
Dr. Akula #291 üzenetére
Nem fogják megérteni.
Quake 3-aztam, elég komoly szinten.
R_picmip: 5
Com_maxfps: 125
Enemymodel: green xaero
...meg még egyéb beállítás OSP-ben, amire már nem emlékszem, hisz akkor még én voltam gyerek, ma meg már gyereket nevelek. Az eredmény: egy full szintelen, effektek nélküli pálya (se torkolattűz, se lövedéknyomok a falon, se robbanás, csak egy rikító enemy a pályán). Baszhattam volna a csili-villi grafikát 40 fps-sel, ahol nem látom az ellenfelet a sok effekttől, aki egyébként is beleolvad a környezetbe (meg átugrani sem tudtam volna a red-ért a ZTN-en, pl..
A probléma összefoglalva: jólét-betegség. Túlságosan jól élünk, van idő ilyen fa**ságokkal foglalkozni, mint amiről itt megy a vita. Az embernek mindig kell egy pofon, hogy észhez térjen és minden a helyére kerüljön, mi fontos, mi nem.
Tényleg erre veritek a melleteket, kékek, hogy a dupla árba kerülő procitok 166 fps-t tol ott, ahol a piros 159-et?. Ne nevessetek, felnőtt emberek vagytok, vagy mi...
-
DraXoN
addikt
válasz
ForRedGlory #326 üzenetére
F1-nél nem a beépített tesztet futtatták, hanem "tesztkört" mentek a német pályán.. nekem ez jött le a tesztből mint "infó".
TR-nél nem látok hibahatáron kívüli eltérést, az elsőnél meg fogalmam sincs "hogy kéne olvasni".. erősen gyanús nekem, hogy nem a belső teszt grafikonjából olvasták ki az értékeket (minimumot biztos nem lehet leolvasni róla).. egy külső mérőprogram szintén leszed pár százalékot az eredményből...
-
CoolMan
MODERÁTOR
Uraim! A topikot kitakarítottam, ezért megkérek mindenkit, hogy az offolást,veszekedést, személyeskedést fejezzétek be! Aki pedig nem bír magával, az nálam jelentkezzen pihenőért.
-
ForRedGlory
félisten
Na, hirtelen ijesztgetős, előre szóltam... A gépem az adatlapomon, de szódával ugyanolyan, mint ez a tesztgép. Gyorsabb memóriám van (ami számít), de nincs HT. A beállítások ugyanazok, mint a tesztben. Csak játékokat futtattam (A Strange Brigade nincs meg, de gondolom a másik háromból lehet következtetni az eredményre)
(#325) BerserkGuts: Nyugodjál le, el sem olvasom amit írtál, mert nincs értelme. Szívj friss levegőt vagy dühöngj máshol, itt a kutya sem kíváncsi a hülyeségeidre és az offjaidra..
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ForRedGlory #315 üzenetére
szuper... megvárjuk
-
ForRedGlory
félisten
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Csak megtalaltak azt a par jatekot, ahol jobb az AMD.
Nem mellesleg sajat gepem eredmenyei alapjan bullshit a tesztek nagy resze. Megkockaztatom, hogy az osszes, de nalam egeszen biztosan nem ezek a szamok jonnek ki. Na majd unalmasabb fel oramban lemerem. Ugy is fent van ezek kozul az elso 3.
-
Ragnar_
addikt
válasz
A hitreg és a FPS nem ugyanaz. Én is úgy hallottam, hogy ha 144Hzen játszottál akkor a 60 Hz már nem ugyanaz utána. Szóval lehet benne valami. Nem csak teljesítményre, hanem reszponzivitásra és játékélményre kell gondolni. Nézz meg egy HFR videot és kb.ugyanaz a jelenség, a megszokott 24 FPS helyett a 48, vagy a 60 FPS. Simábbnak látod az egészet.
-
L4mie
veterán
válasz
Próbáltad már valemelyiket 1 óránál nagyobb távon a 120-144-165-240 frissítést úgy, hogy volt is annyi fps?
Logikát követve: szerintem teljesen fölösleges egy bmw-t választani egy lada helyett...mindkettő német mindkettő elvisz oda ahova akarod és mindkettőnek négy kereke van...többi nem számít, bmw-t meg vegyenek az autóversenyzők, csak ők érzik a különbséget.
na akkor én a vén fejemmel 180-210 körüli átlaggal ( G602-es wireless egérrel) villoghatok?
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Pro!Petya #306 üzenetére
Azt azért tudod hogy a szerver multiban csak 60Hz-re képes
Legtöbben analfabatéák fps-ben mert nehogy már kitaláld mindenki eléri azt a szintet mint egy Shroud.
Szóval fölösleges ez a 144 megy 240 hülyeség nem fog segíteni.Átlagnak 250ms a reakció ideje sőt az egy jó játékos mert vannak bénábbak 300-500ms-al is.
Egy Shroud vagy szuperpro 100ms körül van de ez még csak a gyorsaság még kell hozzá sok hogy legyilkoljál mindenkit a pályáról 100/ 10 k/d-vel.
Előbb magadat teszteld egyáltalán milyen teljesítményed van humanbanchmarkon mielőtt ilyen dogmákat sulykolsz az emberekbe [link]
Nekem hiába van legjobbnapokon 110ms de még soha nem sikerült BF5-ben 100killt szednem csak max 60-70.
Soha nem leszek Shroud mert ő neki ez már a munkája is egésznap játszik -
-
Noukoum
veterán
Írtam is hogy normális boltoknál is megvan még a ~25e difi! Persze hogy jó processzor, felsőkategóriás gépekbe most is megéri venni. Néhány hónap és biztosan csökken az ára De szerintem gamingre ár/érték arányban a 2600 az abszolút nyerő. És akkor nem csak játékban erős a proci, hobbifeladatokra is bőven alkalmas (képszerkesztés, videószerkesztés stb) mindezt 40-42ezerért. Intel 8.gen előtt ennyiért, egy nem alap non k 2/4 i3 at kaptál
persze régen volt, vagy nem is olyan régen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Filmgyűjtés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Home server / házi szerver építése
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest