Hirdetés
- Asustor NAS
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Milyen CPU hűtőt vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
Hozzászólok Aktív témák
-
Noukoum
addikt
Írtam is hogy normális boltoknál is megvan még a ~25e difi! Persze hogy jó processzor, felsőkategóriás gépekbe most is megéri venni. Néhány hónap és biztosan csökken az ára De szerintem gamingre ár/érték arányban a 2600 az abszolút nyerő. És akkor nem csak játékban erős a proci, hobbifeladatokra is bőven alkalmas (képszerkesztés, videószerkesztés stb) mindezt 40-42ezerért. Intel 8.gen előtt ennyiért, egy nem alap non k 2/4 i3 at kaptál
persze régen volt, vagy nem is olyan régen?
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
L4mie
veterán
Hát igen, ha már WQHD-ra mész akkor már kell a VGA is, akkor meg vagy bivalyerőset veszel, vagy drágább G/Freesynces monitort ez mindenképpen ajánlott, ha hosszabbtávra tervezel, akkor már legyen magasabb Hz-is ahhoz meg mégis kell a bivaly VGA
ördögi kör.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
propetya85
őstag
Kétlem hogy aki már belekóstolt csak egyszer is a 144/+ -be hogy utána elég a 60Hz ....
Ryzen 5800X * Strix B550-E* G.Skill Flare-X @3800MHz* Radeon 6800XT Red Devil* Corsair RM750x* Corsair 780T* WD Black M.2 SSD / Samsung 860 EVO* Acer Predator XB271 * Alphacool custom loop
-
capulet75
addikt
válasz
propetya85 #306 üzenetére
Van 75hz, meg 100, nem a 144 van meg a 60.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
propetya85
őstag
válasz
capulet75 #307 üzenetére
És ez miben is befolyásolja a mondandóm lényegét? (amúgy meg sem a 75 sem 100-ról nem volt szó eddig..)
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5800X * Strix B550-E* G.Skill Flare-X @3800MHz* Radeon 6800XT Red Devil* Corsair RM750x* Corsair 780T* WD Black M.2 SSD / Samsung 860 EVO* Acer Predator XB271 * Alphacool custom loop
-
BerserkGuts
senior tag
válasz
propetya85 #306 üzenetére
Azt azért tudod hogy a szerver multiban csak 60Hz-re képes
Legtöbben analfabatéák fps-ben mert nehogy már kitaláld mindenki eléri azt a szintet mint egy Shroud.
Szóval fölösleges ez a 144 megy 240 hülyeség nem fog segíteni.Átlagnak 250ms a reakció ideje sőt az egy jó játékos mert vannak bénábbak 300-500ms-al is.
Egy Shroud vagy szuperpro 100ms körül van de ez még csak a gyorsaság még kell hozzá sok hogy legyilkoljál mindenkit a pályáról 100/ 10 k/d-vel.
Előbb magadat teszteld egyáltalán milyen teljesítményed van humanbanchmarkon mielőtt ilyen dogmákat sulykolsz az emberekbe [link]
Nekem hiába van legjobbnapokon 110ms de még soha nem sikerült BF5-ben 100killt szednem csak max 60-70.
Soha nem leszek Shroud mert ő neki ez már a munkája is egésznap játszik -
L4mie
veterán
válasz
BerserkGuts #309 üzenetére
Próbáltad már valemelyiket 1 óránál nagyobb távon a 120-144-165-240 frissítést úgy, hogy volt is annyi fps?
Logikát követve: szerintem teljesen fölösleges egy bmw-t választani egy lada helyett...mindkettő német mindkettő elvisz oda ahova akarod és mindkettőnek négy kereke van...többi nem számít, bmw-t meg vegyenek az autóversenyzők, csak ők érzik a különbséget.
na akkor én a vén fejemmel 180-210 körüli átlaggal ( G602-es wireless egérrel) villoghatok?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Ragnar_
addikt
válasz
A hitreg és a FPS nem ugyanaz. Én is úgy hallottam, hogy ha 144Hzen játszottál akkor a 60 Hz már nem ugyanaz utána. Szóval lehet benne valami. Nem csak teljesítményre, hanem reszponzivitásra és játékélményre kell gondolni. Nézz meg egy HFR videot és kb.ugyanaz a jelenség, a megszokott 24 FPS helyett a 48, vagy a 60 FPS. Simábbnak látod az egészet.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
ForRedGlory
nagyúr
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Csak megtalaltak azt a par jatekot, ahol jobb az AMD.
Nem mellesleg sajat gepem eredmenyei alapjan bullshit a tesztek nagy resze. Megkockaztatom, hogy az osszes, de nalam egeszen biztosan nem ezek a szamok jonnek ki. Na majd unalmasabb fel oramban lemerem. Ugy is fent van ezek kozul az elso 3.
[ Szerkesztve ]
*** Home Cinema loaded: LG 65CX + Samsung HW-Q90R
-
válasz
ForRedGlory #315 üzenetére
szuper... megvárjuk
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
-
miről beszélsz konkrétan? milyen túlzásról és milyen Milyen 100 Hzról? mit nem kell 2 x is leírva ennyire túlozni? értelmezted mit írtam? újra ezt a kérdést kell feltennem feléd..
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa
-
ForRedGlory
nagyúr
Na, hirtelen ijesztgetős, előre szóltam... A gépem az adatlapomon, de szódával ugyanolyan, mint ez a tesztgép. Gyorsabb memóriám van (ami számít), de nincs HT. A beállítások ugyanazok, mint a tesztben. Csak játékokat futtattam (A Strange Brigade nincs meg, de gondolom a másik háromból lehet következtetni az eredményre)
(#325) BerserkGuts: Nyugodjál le, el sem olvasom amit írtál, mert nincs értelme. Szívj friss levegőt vagy dühöngj máshol, itt a kutya sem kíváncsi a hülyeségeidre és az offjaidra..
[ Szerkesztve ]
*** Home Cinema loaded: LG 65CX + Samsung HW-Q90R
-
CoolMan
MODERÁTOR
Uraim! A topikot kitakarítottam, ezért megkérek mindenkit, hogy az offolást,veszekedést, személyeskedést fejezzétek be! Aki pedig nem bír magával, az nálam jelentkezzen pihenőért.
-
válasz
ForRedGlory #326 üzenetére
F1-nél nem a beépített tesztet futtatták, hanem "tesztkört" mentek a német pályán.. nekem ez jött le a tesztből mint "infó".
TR-nél nem látok hibahatáron kívüli eltérést, az elsőnél meg fogalmam sincs "hogy kéne olvasni".. erősen gyanús nekem, hogy nem a belső teszt grafikonjából olvasták ki az értékeket (minimumot biztos nem lehet leolvasni róla).. egy külső mérőprogram szintén leszed pár százalékot az eredményből...
The human head cannot turn 360 degrees... || Xeon 2678v3; Rx470; 32GB; 240GB; 2Tb + 3x1TB || Huawei P40 Lite (Sakura Pink + GMS)
-
nemszabad
tag
válasz
Dr. Akula #291 üzenetére
Nem fogják megérteni.
Quake 3-aztam, elég komoly szinten.
R_picmip: 5
Com_maxfps: 125
Enemymodel: green xaero
...meg még egyéb beállítás OSP-ben, amire már nem emlékszem, hisz akkor még én voltam gyerek, ma meg már gyereket nevelek. Az eredmény: egy full szintelen, effektek nélküli pálya (se torkolattűz, se lövedéknyomok a falon, se robbanás, csak egy rikító enemy a pályán). Baszhattam volna a csili-villi grafikát 40 fps-sel, ahol nem látom az ellenfelet a sok effekttől, aki egyébként is beleolvad a környezetbe (meg átugrani sem tudtam volna a red-ért a ZTN-en, pl..
A probléma összefoglalva: jólét-betegség. Túlságosan jól élünk, van idő ilyen fa**ságokkal foglalkozni, mint amiről itt megy a vita. Az embernek mindig kell egy pofon, hogy észhez térjen és minden a helyére kerüljön, mi fontos, mi nem.
Tényleg erre veritek a melleteket, kékek, hogy a dupla árba kerülő procitok 166 fps-t tol ott, ahol a piros 159-et?. Ne nevessetek, felnőtt emberek vagytok, vagy mi...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
nemszabad #343 üzenetére
Tényleg erre veritek a melleteket, kékek, hogy a dupla árba kerülő procitok 166 fps-t tol ott, ahol a piros 159-et?
. Ne nevessetek, felnőtt emberek vagytok, vagy mi...
senkit nem érdekel, hogy mennyivel csak az, hogy Te vagy az első... 1centi 1 méter...5FPS 1...
ilyen ez a világ kéremszépen" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
propetya85
őstag
válasz
Ez komoly? Nekem toltad be a hbenchet?!
Vicces fiu vagy ....
-
ncc1701
addikt
válasz
- = Zk = - #345 üzenetére
Nem ment át a mondanivalója. Nem baj. Kívánom, h ne a saját károdon tanult meg megkülönböztetni a fontos dolgokat a hülyeségektől.
-
1. de, átjött.. sőt
2. régi motoros vagyok a fórumon
3. öregszem amúgy is...
4. én tipikusan az az idióta vagyok, aki szeret a saját kárán tanulni.. ugyanis nem minden esetben lesz károm abból, amiből másnak igen... tapasztalat" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
Robitrix
aktív tag
Akkor már inkább sima 3600-as
a 3600X alap órajelben 100 Mhz-el tud többet a turbóban meg 200 Mhz-el.
Ez gyakorlatban 2-4%-kal gyorsabb teljesítmény. ami viszont nem éri meg az 50-60 dollárnyi többlet árat....
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Megnéztük, hogy hogyan teljesít az AMD százezer forint alatti kategóriában induló, ígéretes újdonsága.
- Asustor NAS
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- [Re:] [petermarosi:] SONY alpha7 RIV komplett szett EGYBEN Eladó !
- Rendszergazda topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- [Re:] Erdogan megfegyelmezi a közösségi oldalakat
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- További aktív témák...
- iPhone X 256GB gyári független gyönyörű, megkímélt!
- KERESEK: 3Dfx Voodoo videokártyákat, teszteletlenül, hibásan is
- KERESEK: régi retro ISA hangkarit Gravis Roland TurtleB MediaV Adlib stb hibásan teszteletlenül is!
- PS4 PRO 1TB + 3 kontroller + 3 játék
- Hibátlan 17.3" FHD IPS matt 144Hz-es kijelző (93% sRGB)
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged