Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz PuMbA #37 üzenetére

A változással nekem sincs bajom, de szerintem is ez a 'modern' ui inkább röhejes visszalépés lett mint előre. Például én nem mindenben szeretem a szögletes dolgokat. Nem azt mondom, hogy legyen minden kerek, de a win7 startmenüje nekem még mindig sokkal jobban bejön így, hogy az ikonoknak nincs háttere, mint a tízesé, ahol minden alá oda van erőltetve egy 'kockaháttér'.
    Mobilon még elmenne, bár ott is kiröhögtem mikor először megláttam egy wines telefont (a menükre gondolok, a kezdőlapos élőcsempéket elismerem, hogy jól néznek ki), pc-n viszont... Másik, részben hasonló dolog a win10-es 'modern' ikonok (a vonalrajzokból állókra gondolok), mobilon ezek már valóban kurva jól mutatnának (vagy mutatnak, win10-es mobilt még nem láttam, de gondolom áthozták erre is), de pc-n szintén nevetséges, mert nem illik össze az egész rendszerrel, mivel az egész egy tákolmánynak néz ki, mint például a gépház, az se egységes, van beállítás amit az új, van amit a régi helyen lehet elérni (van, amit meg már egyáltalán nem lehet elérni, mert kiszedték.)
    Ettől függetlenül nem mondom azt a win10-re, hogy nagyon szar, mert stabilan és jól működik, sőt a startmenüben az élőcsempék például kifejezetten tetszenek, de hogy az én szememnek ocsmányul összegányoltnak néz ki az egész, az fix. Bármelyik linux porig alázza.
    És hogy legyen valami kapcsolódási pont is a cikkhez :D, a DX12 miatt tettem fel. És fent is marad, mert jól működik, ugyanazon a hardveren gyorsabbnak érződik. Csak szarul néz ki, de végülis a legtöbbet úgyis a TC/Opera/Steam valamelyikét látom :D

Új hozzászólás Aktív témák