Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Abu85 #157 üzenetére

Nem tudom, hogy kell-e neki, de talán szívesebben láttam volna, ha ezt az élet természetes körforgása dönti el, nem Lord AMD.

Azt viszont teljesen meg tudom érteni, hogy legalább a kezdeti időszakban nem akar potenciális negatív reklámot az AMD a Mantle-nek az eleve kudarca ítélt projektekből. Például olyat, hogy egy kis költségvetésű játék Mantle-t (csak / is) használ, és egy optimalizálatlan bughalmaz, ami sem grafikai szintben, sem ahhoz képesti sebességben nem mutat fel semmit (de legalább csakis AMD hardware-en fut / ráadásul talán OpenGL vagy DirectX rendererre váltva még jobb is valamilyen szempontból, mint Mantle-el).

Mindkét oldalt meg lehet érteni, mert ki ne örülne bárminek, ami elvileg kvázi-ingyen hatákonyabbá, sőt, esetleg lehetetlenből lehetővé teszi a munkáját. De az AMD-nek sem feltétlenül érdeke önzetlenül segíteni válogatás nélkül bárkin, főleg ha ezzel fel kell vállalnia azt is, hogy ez végül egyenesen negatívan érintheti majd (közvetlenül őt, a partnereit, a partnerein át megint csak őt...).

Csak az első hírek nem úgy tűntek, hogy ez egy ilyen elit dolog lesz. De eleve nagyon szkeptikus voltam vele szemben, és még ehhez képest is meglepett ez az új hír, hogy még kevésbé illatoznak a rózsák.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák