Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
kriszpontaz #31 üzenetére
Később már az sem kellett mert open volt a beta.
-
Cimbye
tag
Kösz, hogy adtatok bétakulcsot! E3-as bejelentés alatt regisztráltam rá és nem kaptam semmit
-
törölt tag
válasz
mentoloshypo #26 üzenetére
Hát, nekem semmilyen új izt nem hozott a Hardline. Ugyanaz a játékmenet más köntösben, egyedül a fejlődés tetszett jobban a bétában, mint a BF4-ben. Pedig én aztán fogékony lettem volna egy jó kis rabló-pandúr csetepatéra.
-
FLATRONW
őstag
válasz
gyuribácsi88 #25 üzenetére
Akkor egyetértünk. A fejlődést a Dead Spacre értettem.
(#26) mentoloshypo: a coop része engem sem érdekelt. Sokan azt kifogásolták, hogy túl akciódús lett és ezzel elvesztette a horror jelegét. Szerintem pedig szükséges volt az efféle fejlődés, mert Isac is beletanult már a "szakmába" és nem sz.rhatta össze magát minden sarkon.
-
mentoloshypo
senior tag
Az én véleményem is csak egy a sok közül.
Tény, hogy a BF nem sokat változott multi terén, bár szerintem nincs is szüksége azokra a bizonyos "újra gondolt változásokra" . Erre tökéletes példa a Hardline: az EA úgy gondolta megreformálja és új ízt visz az egyik legnépszerűbb multiba, mert szerintük erre szükség van. Nos, a játékosok nem így gondolják...
A Dead Space 3-nál is ugyanazt látom mint a Resident Evil sorozatnál. Sokak jó ötletnek tartják, hogy az egy személyes horror-túlélő élményt felváltotta a co-op akció, és persze sokak nem. Én az utóbbi bandába tartozok.
Szerintem nem véletlen, hogy már jó ideje még csak pletyka szinten sem hallani a folytatásról mindkét játék esetében! -
-
FLATRONW
őstag
válasz
mentoloshypo #21 üzenetére
Nekem tetszik az ahogy a játék fejlődött, sokaknak nem. Azonban még így is több lehetőség van benne, mint akármelyik Battlefield részben. Persze a Battlefield egy multi játék, de őszintén miben nyújt többet ez a rész vagy a BF4 akármelyik előző részhez képest. Szerintem semmiben. Természetesen az én véleményem nem igazán számít, mert rühelem a multit.
-
.LnB
titán
Most már ott tartunk, hogy ez aktuális.
Képzeljétek el, én ismerek egy embert aki meg fogja venni! (de tényleg) Egyik ismerősöm
-
Nagyon szívesen, a béta meggyőzött arról hogy ezt a játékot nagy ívben el kell kerülnöm, köszönöm
-
törölt tag
Modnak/DLC-nek elmenne, de ez igy harmatgyenge teljes áron sajnos.
-
FLATRONW
őstag
Inkább az EA egy újabb Dead Space elkészítésével bízta volna meg őket, mert ahhoz legalább értenek.
-
xtremez
aktív tag
Addig halogattam míg véget ért...
-
Z a hangya
tag
-
kengyel
nagyúr
Ha ezeket a hozzászólásokat elolvasnák, Októberben ingyen kapnánk meg
-
@rglaaf
veterán
Én is köszönöm az a 1.5 kört ami kb 13 percet elvett az élettemből, még ingyen se kéne
-
Bad Pritt
félisten
válasz
CsonkaImo #10 üzenetére
Amit a CoD-dal csinál az Activision, az ötletnek nem rossz (3 stúdió felváltva csinálja a játékokat), csak épp nem így kéne. Úgy lenne értelme, ha három sorozat lenne a CoD-on belül, 3 évente kapnál hozzá részeket és el lehetne dönteni, melyik a szimpi és melyikkel akarsz játszani. Csak az a baj, hogy jelenleg a CoD-ok nagyrészt megegyeznek és alig van köztük különbség, úgyhogy úgy tűnik, hogy futószalagon gyártják őket. Mert igazából így is van sajna.
-
mentoloshypo
senior tag
Hálásan köszönöm én is.
Hogy így tudom nem érdemes megvenni, még használtan se... -
CsonkaImo
addikt
Nem értem miért kell, hogy minden évben megjelenjen egy Bf. Példát vehetnének olyan kiadókról akik 3-5 évente folytatnak egy szériát, és hisztérikus várakozás előzi meg a megjelenésüket. Lenne bőven potencia a Battlefield-ben ha nem akarnának évente lenyomni a torkunkon 5 DLC-vel együtt, félkészen. Sokkal több pénzt hozna egy normálisan összerakott játék rendes támogatással. Mindenki tudja, hogy az EA imádja a pénzt. Akkor erre miért nem jönnek rá?
-
Lacek89
tag
Ősszel majd lehet folytatni 60 euróért.
-
nanorambo
őstag
Hát, sok szarral játszottam már, de eddig ez a csúcs. A battlefield 2 idejében ez még modnak is gyenge lenne, erre most full áron árulják. A battlefield 2- höz komolyabb modok készültek mint maga az alapjáték. Jah, hogy a bf2-es szervereket bezárták, a bf3, bf4 meg már nem kapott mod támogatást. Amúgy nem lóg ki a lóláb...
-
tixem
addikt
Kár volt az a fél óra is érte amíg letöltöttem és felraktam majd két kör után töröltem a 'csába. Irdatlan nagy foshalmaz az egész. Már az első hírnél úgy voltam vele, hogy ez nem lesz egy nagy durranás, de hogy ekkora nagy nulla legyen azt nem gondoltam volna. Ilyen színvonalat a COD-tól szoktam meg az elmúlt években, de úgy nézem az EA is megirigyelte.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Vannak még ezzel így páran.
-
.LnB
titán
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Én a BC2-óta mindig tagja voltam zárt ill. nyílt BF bétáknak. Erre be sem neveztem. Ezzel és a BF4-el a Dice kicsit elásta nálam magát. Első benyomásom az volt, hogy ez egy modnak még elmenne, de külön címnek nem. És ezen állításom mellett a mai napig kitartok. Sajnálom a BF szériát, de sajnos egyre jobban a COD irányába tolódik az egész.
Godlike79: bocs félrenyomtam ez nem kimondottan válasz a te kommentedre
-
kriszpontaz
veterán
Hálás vagyok hogy kipróbálhattam és egy fillért nem fogok költeni rá
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest