Új hozzászólás Aktív témák
-
mentoloshypo
senior tag
Az én véleményem is csak egy a sok közül.
Tény, hogy a BF nem sokat változott multi terén, bár szerintem nincs is szüksége azokra a bizonyos "újra gondolt változásokra" . Erre tökéletes példa a Hardline: az EA úgy gondolta megreformálja és új ízt visz az egyik legnépszerűbb multiba, mert szerintük erre szükség van. Nos, a játékosok nem így gondolják...
A Dead Space 3-nál is ugyanazt látom mint a Resident Evil sorozatnál. Sokak jó ötletnek tartják, hogy az egy személyes horror-túlélő élményt felváltotta a co-op akció, és persze sokak nem. Én az utóbbi bandába tartozok.
Szerintem nem véletlen, hogy már jó ideje még csak pletyka szinten sem hallani a folytatásról mindkét játék esetében!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged