Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz Draco3D #46 üzenetére

Gyanítom azért tűnik úgy, hogy alálő, mert szerintem ők arra mennek rá, hogy a minimum fps se essen nagyon le.
    Tehát lehet, hogy nagyobb beállításokon Te élvezhetőnek tartod 30fps-sel, meg elviseled, hogy néha egy durvább résznél belassul, a progi úgy lövi be, hogy mindig menjen 40fps-sel, még a durva részeken is.
    Ezért (is) nehéz progival beállítani, mi az optimális, mert egyénfüggő, ki mire megy rá.
    Van, akinek az a fontos, hogy natív felbontáson menjen, ezért a minőségből hajlandó visszavenni. Van, aki arra megy rá, hogy minél szebb legyen a látvány, ha már ott a gép, és ezért nem baj, ha nem mindig folyamatos, meg van, aki arra megy, hogy inkább legyen rondább/nem max minőség, de legyen folyamatos.
    A program ebből csak egy lehetőséget ad.

• BiP

nagyúr

válasz $p@rr0w #19 üzenetére

Ugye érzed, hogy ez nem kicsit túlzás.
    Minden játékban más beállítások a jók, vannak olyanok is, hogy minden menne maxon, de 1 szűrőbeállítás totál megfogja a gépet, Ill. nem mindegy melyik élsimítást használod stb.
    Tehát nem egy olyan játék van, ha jó sebességet és minél szebb látványt szeretnél, akkor min. fél-1 órát el kell vele szórakoznod. Persze ha nem akarod kicentizni, akkor akár 5 perc alatt megvan.

Szóval van az a célközönség, akinek elvileg ez jól jönne (ha jól lenne megcsinálva). De azok mellett, hogy a legtöbb játékban van autoconfig meg kb. 3 (pl. low, medium, high, ultra) default beéllítás, amik pontosabb eredményt adnak, mint ez a program, tök felesleges.
    És én is inkább valami benchmark alapú megközelítést hatékonyabbnak tartottam volna, mint rengeteg konfiggal minden játékot tesztelgetni.

Új hozzászólás Aktív témák