Új hozzászólás Aktív témák
-
Nahh srácok!
Van egy csomó dolog!
Szóval, asztal hiány:
Van egy asztalos ismerősöm, szerzek bútorlapokat. Így a meglévő asztalokkal kombinálva kicsit csökentjók a krónikus asztal hiányt.
Szállás: A Polgármester ígérete szerint lesz, vagy a focipályán, vagy a csarnokban egy külön részen ágyak... Erről még túl sokat nem tudok... Illetve egy 4 személyes vendégházat már tudtam intézni... De úgy néz ki hogy össze fog állni a dolog...
Ami rossz hír, hogy én a kiállítás előtt csütörtökpéntek dolgozok. Du 5-re fogok érkezni a csarnokba. De majd én úgy csinálom hogy előtte héten már felcuccolok és készülődök, így remélhetőleg szerdán az én részem össsze áll és nektek is a helyeitek, szal csak be kell pakolnotok.
A csarnok bérleti díját korszerűsítésre fogjuk fordítani, és a maradék hagyományos lámpatestet kicseréljük, így ezzel kb 1kw áramot takarítunk meg a gépeink számára, továbbá a büfét azt tervezem hogy aggregátorra fogom kötni...
Arra kérnék meg mindenkit, akinek lenne kedve, próbáljon meg keresni 1: Szponzorokat. Így hogy bútorlapokat kell venni, meg az üzemanyag majd az aggregátorba, meg a szállás, meg a korszerűsítés stbstb, csücskös lesz, nem ártana ha még lenne plusz lóvé...
A másik, hogy kb május végétől már mehetne a reklám... szintén akinek van kedve/ideje bátran keressen olyant aki tudna segíteni reklámozni. Youtuberek Tiktok-erek online újságosok, bármi aki segíthet, és be tudnátok szervezni, az tuti lenne...
NA így első körben ennyi... Bármi kérdés van zaklassatok nálam azért már kezd tisztulni a kép
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest