Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Pécs-en vannak, hívjuk már fel őket, nem-e akarnak támogatni, ha már Abit, elvégre a név kötelez
[link]
-
-
hege8888
aktív tag
válasz
Cingáriusz #492 üzenetére
Sors különös fintora, hogy pont azok a cégek, akiket magasztalnánk, nem reagálnak ránk.. Vagy cégen belül rossz helyre mentek az elküldött emailek..
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Cingáriusz #492 üzenetére
Szóba sem állnak velünk. Már próbálkoztam korábban is
De nem adjuk fel, lesz ez még így sem
Majd intézek 1-2 tálca sört, azt a kölykeim barátait befogom (15-20 éves korosztály) asztalokat hordani tudnak ők is -
hege8888
aktív tag
Na, most csináltam a főnökből minicikket, tessék lájkolni!
https://www.facebook.com/groups/1070694090235689/permalink/1259901737981589/
-
Sajnos minden éjjel dolgozok, csütörtök-péntek-szombat ráadásul hajnali 5-6-ig, szóval nem tudok lemmeni sajnos
Megkérdeztem a szomszédom szponzorálás kapcsán, de még nem válaszolt semmit. Övé a Vault51 Gamer Bár Budapesten.
Valamelyik jelenleg is létező gyártó hazai képviseletét nem lehetne megpróbálni? Pl az Asus-t. Gondolom lesznek kint bőven klasszikus/retro Asus termékek is.
Netán a Gigabyte? -
bacsis
Közösségépítő
Na srácok! MA többnyire csak jó hírekkel szolgálhatok!
Szereztem 30 új asztalt!!!! Ezek alapból kb 1,5X-ese az eddig is használt "iskolapadoknak".
(ehhez majd még jön hozzá bútorlap)
Ami szopás, hogy szét vannak szedve az asztalok, lábakat vissza kell majd csavarozni...
És ezzel egyetemben majd jó eséllyel a szomszédos iskolából nekünk kell áthozni az asztalokat... A kiállítás előtti héten szombaton és/vagy vasárnapot szeretném erre szánni... Erre sok-sok ember kell, mert nem hogy egyedül de 2 ember nem csinálja meg 1 nap alatt... Szóval ha valakinek van kedve, 18-án lejöhet asztalokat rendezni... Egy kellemes 6-8 emberes meló lesz csak ez a része...
További jó hír! Szállás! Az iskola padlástere elég kultúrált, 3 terem/szoba van. egy kisebb egy közepes, egy nagyobb... Jelenleg csont üres. De a polgármester szerint 17 ágy lesz...
Mivel lesztek páran, akik édesanyámnál lesztek elszállásolva, ill, lesz aki magának intézett vendégházat, akármit. Úgy gondolom elég lesz ez így...
Felmértük a világítást is... Ugye az van hogy terem bérleti díj helyett modernizáljuk a világítást a csarnokban. 12 hagyományos izzó van, jelenleg 6 világít. Ezek darabja 400W-os... HA 100W-osokara cseréljük akkor is egy 1,5kw áramot megspórolunk, amit ugye mi "költhetünk el" plusz gépek beüzemelésére.
Szal jahh, ezek így jó hírek... Pénz továbbra sincs még sehonnan. PEdig lassan erősen kellene fizetnem... Továbbra is aktuális, ha tudtok esetleg új szponzort, ne szégyeljétek küldeni hozzám -
-
hege8888
aktív tag
Nem akarlak riogatni, de a Fox (ha ugyanazt a támogatási szerződést küldte sanszos) nekünk utólag fizetett, a múlt héten. Tegnap lettek ezek pénzes dolgok lezárva..
Kulcstartók készülnek, (ráér utólag is ) de ezt tegnap illusztráltam épp..
(Ha valaki, aki tavaly kapott Tőlem, és lenne igénye valamire, még most jelezze, kipöttyegtetem azt is itthon)Na, még mielőtt kikerül a beharangozó, akkor részemről:
-Bomberman NESen is
-Mr Dozerrral (meg kicsit freschoval) akkor Commodorozunk. elviszem a floppyra írós cuccot is, bár sanszos, hogy hasonló lesz az érdeklődés, mint tavaly, de látvány-workshopnak jó lesz.
- Van 4 dobozos PC joyom, meg még pár darab kontroller, ez-az, ezek olyan egy- fél nm helyet igényelnek kipakolva, valahova a VGA-kártya- alaplapos szekcióhoz gondoltam. (Foxal elküldöm, hogy márkahűek legyünk, meg hogy unatkozzál, mondj egy automatát, ami útbaesik)
-ugyan csak egy poszter, de ami a RKK-n volt kirakva konzolos-periódusos rendszer, azt is viszem, az majd Madara-san részét fogja gazdagítani.-meg amit a háttérben intéztem, de az nem látható...
ja, aggregátor, amit szerveztem végül lesz? mert akkor poénból ahhoz is kéne egy adatlap..
-
bacsis
Közösségépítő
Mivel kezdjem, jó hírek, vagy rossz hírek?
Igaziból a rossz hírek titeket nem érint.. nekem kell megoldani... De mivel a piszkos anyagiakról van szó, és ti pont annyira vagytok a csapat tagjai mint én, így nektek is jogotok van ennek a rálátására is... Egyelőre sem az Ipon, sem a Foxpost nem küldte át a támogatást.. Nem "suttyóságból" csak ez egy hivatalos dologként van kezelve, és hát elég hosszú az átfutási idő. Ez annyiból baj, hogy az energia takarékos lámpatesteket minél előbb meg kellene venni, illetve lassan a bútorlapokat is le kellene gyártatnom.
A korábbi támogatásokból, (Konasoft/SOS adatmentés) Viszont meg vannak a hosszabbítók/elosztók (ezeket már vagy 2 hónapja megvettem) meg vannak a nyakbaakasztók, a plasztik kártyák, a plakátok, ééééés a fogyasztásmérők. Szóval ez is valami...
A jó hír, hogy szereztem 30 asztalt!!!!!!! Pénteken hozom el, csak hát ugye ez is pénz. Az utánfutó, a plusz 2 kör út, stb. És még a Hegének lógok egy 20-assal így is a BRSZK-s kulcstartókértSzal kicsit csücskös már megint a határidő, de hát ez ilyen...
Elvileg a csarnokba pénteken lesz bejárásom, akkor visszük fel az elhozott új asztalokat, és akkor fogom meglátni a szállást. (tetőtérben lerakott ágyak) Elvileg lesz egy vendégház is, de csak 4 személy részére, illetve édesanyámnál is lesz biztosítva 2 szoba, de elvileg azokat már le is foglalták/tokSzóval részemről ennyi...
Kb 1 hét és nyomatjuk a reklámokat -
hege8888
aktív tag
válasz
Cingáriusz #484 üzenetére
Jaja, Engem meg MR Dozert, (neki volt teszt kártyája is) azon a részen keress bátran, úgyis lesz nálunk tartalék ez-az, kipróbáljuk.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Cingáriusz #484 üzenetére
Hege lesz az embered szvsz
-
Sziasztok!
Commodore-ba még nem mélyedtem el, de egy C64 alapgépet már sikerült felhajtanom, viszont még nincs hozzá se adapterem, de kazettás vagy lemezes drive-om.
Ha a kiállításra magammal viszem, valakinek a cuccaival esetleg ki tudjuk próbálni, hogy egyáltalán él e a gép? -
bacsis
Közösségépítő
zör is kifejezetten örülök, hpgy aktivizáltátok magatokat, és van egy kis pörgés a csopiban
Kár hogy csak a commodore-okkal megy a buzulás
Hege!
Asztalokkal íly-módon nem szeretnék vacakolni. annyi erő/energia, hogy biztos nem fog nekem ez beleférni...
A héten elválik, hogy kapok-e asztalokat örökbe, s ha igen, mennyit... Ennek tükrében (meg az anyagiaktól függően) intézem a bútorlapokat... Szóval így vagy úgy, sztem asztalokkal, vagy legalábbis amire lehet pakolni, azokkal jók leszünk -
válasz
quailstorm #481 üzenetére
Pedig azt várnám, hogy az utángyártott dolgok jobbra sikerülnek, mint a régi olcsó megoldások. A kirakott gépeknél egyensúlyozni kell az eredetiség és a használhatóság között. Nem lenne nagy buli kazettáról töltögetni a programokat.
-
válasz
quailstorm #479 üzenetére
Értem én, de ez így már nem igazán eredeti. Mondjuk az SD kártya interface sem az. Valahol a gumigombos és ez között van a Speccy+ ami a kicsit újabb külső alatt teljesen a régi gép.
-
quailstorm
nagyúr
De nincs nálam gumigomb. Ilyenem van és ez könnyen takarítható.
-
válasz
quailstorm #477 üzenetére
A gond a felső gumigomb. Nyári szünetben kis túlzással hozzáragadt a kezemhez, persze ez a 80-as évek közepén menő volt, nem gond
-
válasz
quailstorm #473 üzenetére
köszi, de ez nem gond, 4 fajta Spektrumom van és mellé még pár klón is akad. A gumigombost azért nem szeretném kirakni használósnak, mert a billentyűzet kb. 10 látogató után kezd gusztustalan lenni. A Spectrum+ ugyan teljesen azonos belül, de a kemény gombjaival ebből a szempontból sokkal jobb, még ha kevésbé indítja be az emberek emlékezetét. Viszont ha kirakunk pár be nem kapcsolt gépet, akkor oda mehet az első szériás Speccy. Ugyanígy a felsorolt gépek nagy része valamiért hátrányos helyzetű. Pár példa: A ZX80 tejfölösdoboz házú fóliabillentyűzettel. ABC-80-ra van lerakatnyi svéd programom, de nem tudom ki értékelné
Apple II Euro a bővítőkkel együtt is csak messziről ugatja a IIc használhatóságát.
-
hege8888
aktív tag
válasz
Madara-san #474 üzenetére
Hugh, vajh, mi pénz lehetett vala??
-
Madara-san
aktív tag
Hali!
Nagyon jól haladunk. Szereztem TurboGrafX-ot, hozzá 5 db kontrollert és multitap-ot >>> mehet rajta az origi Bomberman 93.
Van Saturn is, fenrir ODE-val. Illetve már konkrétan mindenhez van Everdrive, ami tavalyhoz képest szintén újdonság. Szóval nem lesz hiány kérem szépen.
-
quailstorm
nagyúr
Ha Spectrumot kellene biztosítani, abban is tudok segíteni. Viszont az enyém még antenna jeles, nincs composite mod.
-
hege8888
aktív tag
válasz
quailstorm #459 üzenetére
Hozd, én erről lemaradtam nem is gondoltam, hogy volt ilyesmi..
F -
hege8888
aktív tag
Hello Mester!
Igen, jó, hogy említed..
Mivel nekem megint a családi nyaralás onnan folytatódik, ezért valamilyen szinten limitált vagyok.
Egy biztos, C128, Vic20, (nekem nincsenek cartjaim hozzá) A1200 jöhetnek, a többit prezentáljuk, és legalább lesz tartalék is.
Vettem egy Kungfut is időközben, szóval a Bomberland tud menni folyamatosan, nem kell konnektor a floppynak. Továbbá hozok egy 64K C16-ost is cartridge-el, azt lehet gyepálni.. emlékszem a Plus4-esed esetére...
Remélem Mrdozer feltámosztotta az SX-et, az tavaly kimaradt.. -
quailstorm
nagyúr
válasz
hege8888 #457 üzenetére
Vigyek A4Tech 4D mouse-t? Van kétféle is nekem. Az érdekes lehet.
-
hege8888
aktív tag
Amit én vinnék:
c64, és mostmár NES is (igaz, azt csak 3an lehet tolni) Bombermannel, Mr dozerrel összerdobjuk a C= részleget, mint tavaly.
Na mégegy ötlet: Nincs vmi közétkeztetős/rendezvényes cég, Fehérváron, (bratyód kontakjai?) akinél van asztal, és mondjuk mint szponzor adna kölcsön?
Kérdés: van kb 10-12 PCs joyom, gameportos, usb-s, 2-3 dobozos példány.. nem egy egetrengető modellek, de egy 1nm területet ki tudok állítani, meg hintek mellé még pár régi egerentyűt?
Ha mehet, foxxal elküldöm, ott meg összerakom, mint a sátras bulit.. Tényleg azt a bazárt ne rakjuk ki újra? Jókat elbogarásztak rajta a népek. -
bacsis
Közösségépítő
Nahh srácok! Mondjátok, ki hogy halad?
Én már 120%-ban nyomatom a háttérben a dolgokat. sajna a gépeimet egyre kevésbé tudom2 legfontosabb van már csak hátra... Reklámozás. Továbbra is próbáljátok ti is ütni a vasat, jó lenne behúzni valami youtubert/tiktok-ert. NEm kell az ország legnagyobbikaira lőni.. azokra majd jövőre
de ilye n8-10-12 ezer feliratkozós embereket meg lehetne környékezni....
ASZTAL: TALÁN tudok szerezni standard asztalokat. 5-10-20db-ot. Meglássuk. Nem ez ment meg minket, de a semmitől több... Viszont úgy néz ki hogy asztalos ismerős által lóbaszó bútorlapokat fogok venni.. nem olcsó, 12ezer darabja. Viszont majd 3 méter hosszú és 207cm széles... NA ezeket felcsíkoztatom vagy félbe, vagy háromba. És a kisebb/lekotlott asztalokra rárakva egy jóval nagyobb felületet kapunk...
Jövő héten mindenféleképp el akarom kezdeni a világítás moderznizálását is. Hát.. ez is jó drága lesz...
Május utolsó hetében kezdeném a reklámozást... akarok facebook eseményt is... meg kiemelést is venni a face-n. de az is egy 50-100ezer lesz, majd meglátom...
Nem értem.. országos rendezvény vagyunk, de a szponzorok továbbra sem jönnek... 1,5 milla lesz a kiadás... Szóval majd a kiállításon szépen csináljatok mindent, hogy tömjék a becsület kasszát
Természetesen ebben az összegben a ti fogyasztásaitokat (étel/ital) belekalkuláltam... CSak hát ugye lesztek majd' 30-an, fogtok fogyasztani -
hege8888
aktív tag
válasz
CocooN-z #453 üzenetére
Ez mondjuk igaz, mert én is írtam Január-Február folyamán a szélrózsa minden irányába, (szerencsére akadt is új hal, a Konasoft) mint tavaly.. szóval ja.. valakinek ez kedvét is veheti az írogatástól..
Közben hétvégén lement a magunk kis "miniBRSZK"-ja 3 nap alatt olyan 500-an voltak, 3-an csináltuk a gépfelügyeletet, 42-43 cuccal. Hulla vagyok,
de kurva boldog, hogy végre frekventált helyen, igazi rendezvényre hasonlító rendezvény lett. Köszi nektek az inspirácóiót meg a segítő tippeket, tanácsokat, stb..
-
bacsis
Közösségépítő
Ha minden igaz, sikerült egy kontaktot szerezni, aki tavaly ott volt a kiállításon, és nagyon tetszett neki, szeretné felkarolni a kiállítást és a reklámozásban segíteni... ha minden igaz Júniusban kapunk reklámanyagot ami kisebb nagyobb TV csatornákon is menne (illetve az Origo-n is megjelenne végre valahára) Szóval ebben szeretnék bízni.
De továbbra is, ha tudtok Youtubert Tiktokkert bárkit aki segítene reklámozni, ne tartsátok magatokban -
bacsis
Közösségépítő
Nahh srácok! Ki hogy halad a reklámozók összevakarásával?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Cingáriusz #447 üzenetére
flymi!
Jövőre közösen nyomjátok -
hege8888
aktív tag
válasz
Én bemelegítek a hétvégén.
-
flymi
addikt
válasz
Na basszus, ez engem is érdekelt volna.
-
Sziasztok!
Még nem köszöntem be ide, úgyhogy ideje megejtenem.
Ádám vagyok, és ha minden igaz, kiállítóként fogok részt venni a BRSZK-n, ahol az AKA-rom PC csoportomat fogom képviselni.
A standom témája 90%-ban az ABIT lesz (dobozos és OEM alaplapok, videokártyák, kiegészítők, reklámanyagok, komplett gép) -
bacsis
Közösségépítő
Nahh srácok!
Van egy csomó dolog!
Szóval, asztal hiány:
Van egy asztalos ismerősöm, szerzek bútorlapokat. Így a meglévő asztalokkal kombinálva kicsit csökentjók a krónikus asztal hiányt.
Szállás: A Polgármester ígérete szerint lesz, vagy a focipályán, vagy a csarnokban egy külön részen ágyak... Erről még túl sokat nem tudok... Illetve egy 4 személyes vendégházat már tudtam intézni... De úgy néz ki hogy össze fog állni a dolog...
Ami rossz hír, hogy én a kiállítás előtt csütörtökpéntek dolgozok. Du 5-re fogok érkezni a csarnokba. De majd én úgy csinálom hogy előtte héten már felcuccolok és készülődök, így remélhetőleg szerdán az én részem össsze áll és nektek is a helyeitek, szal csak be kell pakolnotok.
A csarnok bérleti díját korszerűsítésre fogjuk fordítani, és a maradék hagyományos lámpatestet kicseréljük, így ezzel kb 1kw áramot takarítunk meg a gépeink számára, továbbá a büfét azt tervezem hogy aggregátorra fogom kötni...
Arra kérnék meg mindenkit, akinek lenne kedve, próbáljon meg keresni 1: Szponzorokat. Így hogy bútorlapokat kell venni, meg az üzemanyag majd az aggregátorba, meg a szállás, meg a korszerűsítés stbstb, csücskös lesz, nem ártana ha még lenne plusz lóvé...
A másik, hogy kb május végétől már mehetne a reklám... szintén akinek van kedve/ideje bátran keressen olyant aki tudna segíteni reklámozni. Youtuberek Tiktok-erek online újságosok, bármi aki segíthet, és be tudnátok szervezni, az tuti lenne...
NA így első körben ennyi... Bármi kérdés van zaklassatok nálam azért már kezd tisztulni a kép -
hege8888
aktív tag
Tesód melyik italos nagykerrel van leszerződve, írok azoknak is.. a Konasoft-ot se gondoltam volna álmomban sem, hogy pont Ők..
"hogy le van-e igazolva óraszám" nem tudom, mennyire veszik ezt a közszolgálatot komolyan az érettségizőknek, de a helyi aktuális korosztálynak azért lehet érvelni, hogy akkor nem kell elbuszozni Polgárdiba, meg Fehérvárra, nálad egy 20 óra fejenként garantált
Illetve azért ne kiállítás előtt 2 héttel tégy felhívást, mert ha kiderült, hogy ez az ötlet nem jött be, akkor tényleg obivankenobi... Meg így lehetne parkolósunk is Dávid helyett, meg akik a fogyasztás szemétkupacait eltüntetik a bejárat mellől vasárnap reggel.., stb-stb..
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
hege8888 #443 üzenetére
Ezeknél az számít, hogy mennyit gurítanak, nem az, hogy le van-e igazolva óraszám
Amúgy meg sztem én is simán igazolhatnék hivatalosan is
Ettől függetlenül amúgy jó ötlet... HA másnem a kiállítás előtt beírok a fülei face-csopiba, hogy ki az aki jönne segíteni... biztos találnék 1-2 vállalkozót... sört max veszek...
Apropó sör... kéne szerezni idénre ismét sörös szponzort -
-
hege8888
aktív tag
Nem tudom, hogy lesz vége az iskolának (tavaly is lógtunk az évzáróról a csütörtöki érkezéssel), meg tudod, otthon van a gazdasági vezető, aki rámondja az áment a dolgokra, néha meglepően hektikusan igen/nem, de szerintem megyek mihamarabb azon a héten. Sőt, van egy Bpi srác, aki tavaly ajánlkozott segítőnek, mikor beszélgettem vele, Fb-n megkeresem, hogy jönne-e..
-
bacsis
Közösségépítő
Na srácok! Van egy kis popiszex... részemről...
Az van,hogy jelenleg a falunak nem igazán van közmunkása... A másik nagyobb problémám, hogy szólt a Dávid (tudjátok a parkoltató srác) hogy hát jó esetben is csütörtök délutántól fog nekem tudni segíteni... Ugye már tavaly is az egész hetem rá ment a sráccal, hogy előkészítsük a csarnokot... Szal most se Dávid, se a közmunkások akik a padokat behordanák...
Eselteg nem-e tudtok valakit, aki tudna nekem segíteni a kiállítás hetének első napjaiban pakolászásban?
Magyarán mondva qrvára kéne nekem egész hétre valaki(k) -
-
snake1977
őstag
Az új poszter, ha valaki kíváncsi rá
[kép]
Még változhat, de kb. ez a végleges. -
snake1977
őstag
Itt elérhetővé tettem 2db kicsit átszínezett verziót a hátterekből: [link]
Akinek kell használja örömmel. -
CocooN-z
őstag
@snake1977; @bacsis: Van esetleg kevésbé LCD gyilkos háttérkép a LAN-részlegre? Ez a hófehér durva
-
bacsis
Közösségépítő
Igen, ezt így tök jól kitaláltad.. elvileg ezt fogják lefejleszteni nekünk
Más! Most azt próbálom elintézni, hogy kaptunk egy kis támogatást a Büntetés Végrehajtástól. Ezt a lóvét szeretném a tornacsarnokba vissza forgatni. Azaz a bérlet i díjat nem pénzben fizetnénk ki, hanem korszerűsítenénk a tornacsarnokot, hogy a maradék hagyományos izzókat energia takarékosra cserélnénk le. Ez jó a tornacsarnoknak/önkormányzatnak, és jó nekünk is, mert azok a szarok továbbra is megesznek 1,5kw-ot... majd egy fél fázisnyi áramot... Szóval ha már a lóvét így is úgy is ki be kell fizetni, akkor legyen úgy hogy mi is jól járunkMég mennek az egyeztetések, de ha a napokban zöld lámpát kapunk, akkor ezt is intézem...
ÉS igen, a tornacsarnokban van hogy gyengélkedik a mobil internet amúgy...
-
quailstorm
nagyúr
Ha megelégszünk legfeljebb 2 megapixeles JPG képekkel, akkor az még kezelhető méret. Igen, le kellene tölteni az appot és bízni abban, hogy azt a megérkezés előtt töltik le...
A Wi-Fi hotspotról nekem nincs infóm hogy mennyire megoldható. Legfeljebb néhány gagyi routert tudok felajánlani a célra. TP-Link 841N V9.0 DD-WRT-vel 2db-ot, meg TP-Link WDR 4300-at tudok vinni. DD-WRT-vel wireless repeater módot is tudnak.
2 évvel ezelőtt mobilneten valamire rákeresni kínszenvedés volt a helyszínen még Telenoron is, pedig akkor nem bátorította senki a látogatókat a mobilos keresgélésre.
-
mrdozer
csendes tag
válasz
quailstorm #413 üzenetére
Szia! De az appot (alkalmazást) is le kéne tölteniük, ami jellemzően a helyszínen történik, ha minden képet integrálunk az alkalmazásba akkor annak mérete sem lesz kicsi...
Ha van internet valahol a helyzsíenen akkor tudunk kitenni ingyenes Wifi hotspotokat main korlátozhatjuk a forgalmat csak erre.
De várom az ötleteket. -
hege8888
aktív tag
válasz
quailstorm #415 üzenetére
Ezt nem tudtam/gondoltam volna...
-
vgabex
újonc
Sziasztok! Ami szerintem egy ilyen infókártyán engem legjobban érdekelne, az az, hogy az adott cucc mettől meddig volt gyártásban, és a piacrakerülés idején mennyiért lehetett hozzájutni. Lehetne még fokozni, hogy az árát felszorozzuk az éves inflációkkal, és megkapjuk jelenkori zsetonban az árát. Szerintem sok kilátogatónak nincs pontos elképzelése arról, micsoda hightech, drága cuccok voltak az egyes darabok, mikor megjelentek. Ha lesz webes felület, akkor adatfelkutatásban, paraméterek kitöltögetésében szívesen segítenék.
-
hege8888
aktív tag
válasz
quailstorm #413 üzenetére
Szerintem ezen ne aggódjunk, szinte már minden telefoncsomaghoz van mobilnet..
-
quailstorm
nagyúr
A látogatók számára mennyire lesz elérhető ingyen internet a telefonjaikon? Az appnak szerintem arra kell koncentrálnia, hogy az adatok offline olvashatóak legyenek.
-
mrdozer
csendes tag
A következőt gondoltam ki:
1. Lesz egy webes felület kvázi weboldal, amihez adunk hozzáférést a kiállítóknak, ők ide tudják felrögzíteni a kiállítási tárgyakat, minden kiállítási tárgyhoz tartoznak fix mezők:
- tárgy megnevezése (kötelező)
- tárgy leírása (kötelező)
- 4db kép a tárgyról (opcionális)
- tárgy gyártási éve (opcionális)
- tárgyhoz kapcsolódó külső URL (opcionális)Amikor felrögzítik a tárgyat a rendszerből tudnak tárgylapot/cimkét (PDF) nyomtatni amin rajta lesz a QR kód meg a tárgy megnevezése és a gyártás éve.
A kiállítóknak lesz cska iylan un. admin jogosultságuk.
A rendszerben legyűjthető lesz adott kiállító kiállíási tárgyai és persze az összes is adott kiállításra.2. A kiállításra érkezők bármilyen telefonnal is jönnek csak bescannelik a QR kódot és megkapják a többlet információkat, képeket linket stb.
3. Ehhez csinálhatunk egy un Android/Ios webapp-ot is.
-
hege8888
aktív tag
Igen, ez jó ötlet, mert kiállításon azért vannak pillanatok mikor Neked, vagy freschonak (Hmmm, Ő az ötletgazda?) egyszerre 3 helyre is kéne választ adni.
-
Alpi.
addikt
Jó lenne, de ha alkalmazás lenne, nem app, az még dobna rajta picit
-
quailstorm
nagyúr
Ki fejlesztené az appot? Nekem minimális mobilos tapasztalatom van, natív androidos (tehát Java) appot egyet fejlesztettem Droid 4.4-et célozva. (Ez egy maximum-folyam gráfalgoritmus-vizalizáció egyetemi beadandó volt)
Szóval lehet én is meg tudnám csinálni, de egy mobil alkalmazásfejlesztő tuti gyorsan összerak egy ilyet. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
Rozisoft_Bp #405 üzenetére
Az... nagy munka
De én, illetve az ötletgazda úgy vagyunk vele, hogy ha jövőre készül el, úgy is jó... mindenesetre valszeg bele vágunk, és meglátjuk mennyire lehet a mostanira majd összelapátolni... -
bacsis
Közösségépítő
Nahh srácok, fejlemény van!
Mit szolnátok, ha lenne egy mobil aplikáció a kiállításra, ami segíti a látogatót, hogy pontosan mit is lát, további részletek az adott kiállított tárgyról, stb?!
Ugye volt ilyen ötletünk már korábban, hogy minden gép mellé lenne egy QR kód-os plakett, na most ez lenne tovább gondolva és leprogramozva... -
hege8888
aktív tag
Szolgálati közlemény!
Mivel eléggé szimbiózisban van a BRSZK a fülei Önkormányzattal a Tornacsarnok végett, segítsük azzal Füle hírnevét vinni (hosszú távon a BRSZK hírét), hogy mindenki nyom egy like/megosztást a Fülei Farsang rendezvényre..
https://www.facebook.com/events/726901112382137
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest