- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Én ezt kiraknám ide blogba, hogy a várban tartandó rendezvényünkre reklámfelületek kiadók.. de .."De ha engedik a szponzorok bevonzását," és ez mikor dől el, mert qrvára szalad az idő.. írok most bármelyik cégnek, ha van válasz, visszapattan, hogy a szabadságolások miatt térjünk vissza rá szeptemberben...
-
bacsis
Közösségépítő
Ha PC marad a csarnokban, akkor a 8 és 16 bitesek miatt átjön a nagyrésze és vica versa.
...És akkor ezt meg is beszéltük
na de srácok van itt egy új téma, SOS NAGYON FONTOS
SZEPTEMBER 16 (azaz már csak 1 hónap!!! ÉS BRSZK8.8. Budapesten, a Budai Várban!!!!Többetekkel már beszéltem telefonon... Akivel még nem... Hát sajnos vele nem tudok számolni. Vagy elfelejtetem, viszont ha illik a képbe, és jönne, és nem kerestem, akkor ő jelezze nekem
Aki nem tudja miről van szó, és/vagy miért nem került be a szervezésbe!
Szóval a Fülei helyszín kb 60%-át kérték, hogy csináljuk meg. Igen ám, de a csavar a dologban, hogy NEM KÉRNEK STATIKUS SORT SEMMIBŐL SEM!!!! De még a KONZOLOKAT IS KIZÁRTÁK!!
Szóval csak kiállított, működő gépek kellenek... kb 80-100db-ot kell kiraknunk.
Anyagi támogatást nem kapunk. De ha engedik a szponzorok bevonzását, és sikerül is szerezni, akkor a kiállítók között azt szét dobom egy-két sörre valónak...
Hát ez a helyzet. Aki jönne, de külön nem kapott meghívást, és lenne hozzá megfelelő gépe (akár 4-5 gép is jó lehet/elég lehet) az kérem jelezze!
ÍGY VAGY ÚGY! a SZENT FŐ DRÁGA BRSZK? a mi kis SZENT BRSZK-nk, az szent, és örök marad, és senki sem szólhat bele, az a mi "gyermekünk". de bízok benne, hogy egyre több ilyen "vadhajtásos" BRSZK-t fogunk tudni csinálni, ahol már honorálni is fogják a fáradozásainkat is. -
bacsis
Közösségépítő
...Igen, ez lesz az. A zöld kapun jössz át, ha a tornacsarnokból megindulsz...
frescho!
Alma jó ötlet!
Madara-San (szintén) erős MAC-ekből. Esetleg vele közösen kivitelezhető ez az egész.
Viszont semmiképp sem szedném így külön, hogy egyik helyszínen csak kipakolós, másikon meg csak gép... Egyrészt az áram miatt sem lenne jó. A csarnok már nem bír többet, másrészt meg úgy lennének emberek akiket mondjuk az nem érdekel, és át sem megy... Így viszont jobban "rá van kényszerítve", hogy megnézze mind a 2 helyszínt -
Másik topicban feljöttek az almák és végiggondolva a nem x86 részleget bővíthetnénk egy fél Apple sorral. Eddig volt IIc, IIGS, II Si és Classic. Az elejére mehetne egy II Euro, a végére meg 2-3 Power-es Mac. Szóval 3-4 géppel kiegészítve az eddigieket egész jó áttekintés lehetne késő 70-es évektől a 90-es évek végéig. Mit szóltok hozzá?
átköltözős témához: Mi van akkor, ha a kipakolós rész megy át? Az emberek átmennének megnézni a kártyákat, vagy nem? 2.4-es WiFi egyik oldalára van kis parabolám, ha már alkotni akarunk
-
Pdaw
csendes tag
válasz
hege8888 #655 üzenetére
A 34 fokban / zivatarban egy órán át tartott tanévzárót szerintem a BTK-nak külön paragrafusban kellene szankcionálnia, alig emlékszem olyan másodpercére, amelyik ne állna szöges ellentétben a Genfi Egyezménnyel is akár. Talán a vizesrongyos vallatás pont nem szokott előfordulni a suliudvaron, de ki tudja.
Ezt a nézőpontot fontoljátok meg a pároddal, talán engedékenyebb lesz. -
Yutani
nagyúr
Nem tudom, mennyire lehetne egy olyat kivitelezni, hogy egy szép szombati napon összegyűlünk Fülén és bejárjuk a terepet? Mert én például nem láttam még a művházat és a valóságos helyzetét a sportcsarnokhoz képest.
Szerk: Google Mapsban megnéztem, most így összeállt ( nem kell lemenni
). Az óvoda melletti bejáró vezet be a sportcsarnok mögé?
-
bacsis
Közösségépítő
Köszönöm, hogy pörgetitek a fórumot, meg sztorizgattok
Pár dologra akkor reflektálnék!
Na ez így qrva jó ötlet, hogy a 2 csarnokot összekötjük BBS-en MSN-en TCP/IP-vel stb. Lehet egymásnak üzengetni. Ha másnem, mi magunk/egymás között, hogy pl megjött a kaja
Egy bökkenő van... Légvonalban ez kb 100 méter. Nem olyan sok. De van egy főút vonal, ott nem húzhatunk át vezetékeket. Szóval ki kell találni hogy lesz szó szerint áthidalva a főút.
...És kell rá valaki, aki fizikailag megépíti...
...Ebből adódóan oda át is kellenek működő gépek.
Én is azt javasolnám, hogy frescho és Dozer költözzetek át, szakmailag is magasabb szinten vagytok, csendesebb, jobban mehet az előadás jellegű beszélgetések...
A BRSZK továbbra is a szorakoztatásról szól, ennek alá rendelhetünk ezt-azt. Azaz ha a nem x86 szekció átmegy, attól még amiga maradhat dyna blasterezni. Az már nagyon bevállt, annak fix helye van/lesz -
hege8888
aktív tag
Magával az ötlettel egyetértek, csak az a baj, hogy a statikus azzal a 3 méterével elég elenyésző.. nekem speciel a saját véleményem az, hogy logisztikailag/szervezésileg ez egy plusz teher lehet, aminek a sikeressége kétélű dolog. ha nem töltjük meg elég tartalommal a művházat, és kevesen mennek a látogatók közül majd át azért a pár gépért, akkor ott a csend a csarnok pezsgéséhez képest kicsit hervasztó 2 napon át, bárki is lesz oda átrakva.. és mi lenne ha ismét lenne sátor, és oda kimennek a statikus/új jelentkezők?
-
mrdozer
csendes tag
-
Yutani
nagyúr
Nekem egy látogató elmesélte, hogy a padlása tele van hangkártyákkal és VGA kártyákkal, úgy van kialakítva egy átjáró a dobozok között. A VGA kártyáit elkezdte megszámolni, de ezernél abbahagyta. Mondtam neki, vajon mennyi rejtőzködő gyűjtő lehet, akiknél nagy mennyiségű hardver van? Javasoltam neki, hogy jöjjön el kiállítani, persze nem kell elhozni egyszerre mindent...
Ja, és ez egy 30-40 közötti srác volt, nem is olyan idős, mint mi. Mondjuk Sanyink sem olyan idős, mint mi.
-
CocooN-z
őstag
Nem idén (1. csarnokos kiállítás), de amikor arról beszélgettem egy 70+ -os házaspárral, hogy Diablo 1-ben mikor érdemes Butchernek / Leoricnak menni, és kinek mikor esett a Messerschmidt's Reaver először...NAGYON fura, de egyszerre kellemes érzés volt. Elsőre azt hittem valaki trollkodik. De nem. Nagyon jó, autentikus beszélgetés volt. Örök emlék. (kivételesen nem trollkodom, based on true story).
-
Amit már meg akartam kérdezni: Nektek ki volt a legmeglepőbb látogató? Nekem az aki megpróbálta megvenni az egyik statikus sorra kirakott gépet. Percekig kapacitált, hogy adjam el.
-
Rozisoft_Bp
tag
válasz
hege8888 #675 üzenetére
Én is azt gondolom, hogy az SWX inkább a kiállítóknak szólna, mint a látogatóknak... Nekem is nagy kedvencem, de azért nem az a leülök és játszok vele ismeretlenül kategória...
Tavaly se, idén se jutottam el, de ha jövőre sikerül, viszem magammal joystickot biztos ami biztos! -
CocooN-z
őstag
-
hege8888
aktív tag
Nálam dobozosan van valamelyik SB Audigy, gondolod elviszem.. Igazából bajban vagyok, mert nekem mindenhez van vmi kis pluszom, de egyik témában sem vagyok hardcore-arc..
Amolyan "házmester", aki mindenhez konyít egy kicsit, de egyiket sem érti...Bacsis: részemről a legfontosabb kérdés, hogy ha lesz multihelyszín, és a nem x86 átkerül a müvházba,:
- Akkor hogyan lesz/legyen Bomberman a Csarnokban?
- Ez érinti-e MrDozer-t /Commodore szekciót, vagy ez hogy legyen?
- Mi lesz a Csarnokban a helyünkön?
- Illetve akkor Madarasan tudna kicsit kényelmesebben bővülni (átengedtem neki a helyemet a Mariokart javára)-Van egy Sony Picturebook-om, (ilyen, de nem ez) ez kb. Mint a Toshiba Librettó széria, csak Transmeta procival.. Namost idén már mindenki hozott mindenfélét, úgyhogy kérek neki egy kis helyet valahova...
- továbbá szerintem én bevillantom a Vampire-turbókártyás Amigát a köz javára, (ami igazából Frescho érdeme, én csak a mecénása vagyok a projektnek, (€400 volt pár éve, csak az asszony megnetudja... és röstellem is magam, de igazából tán egyszer ha volt időm elővenni)
"de a látogató szemével nézve nem valami túl izgalmas..."
-az új, kreatívö-ötletelős kiállítókat hova tervezed? Vagy jöjjenek a helyünkre, oszt meglássuk, kajálja-e a nép?
"Amigával akarja megépíteni az internet"
Egy felspécizett Amiga, amivel lehet netet böngészni, (tudom komótosan, de ha már egy időkép, vagy logout bejön, szerintem már okés) szerintem érdekesebb lenne.. vagy nem erre gondolt az illető?CocooN-z: ötlet: SW X-Wing Alliance multiban? szerintem lenne rá érdeklődés (bár biztos kéne hozzá pár joy is), és a hazai SW-fanokon keresztül kicsit feljebb tolni a BRSZK szekerét.. illetve a visszaszámlálós ötletet el lehet happolni?
-
CocooN-z
őstag
Persze az én MSN (jó persze az fapad) (+mirc +icq) megoldásom meg senkit nem érdekelt...
Én egy winserver-t fogok csinálni több modemmel, VoIP-el phone line-t szimulálva, és a Protoweb-hez (vagy azt?) hasonlóan internetet a népnek from 1999, valamint gamelni a már meglévő szerveren 200-as pinggel
.... de ezek még korai és nyers gondolatok
De a két helység összekötése (akár telefonnal is
) mókás 5let
-
bacsis
Közösségépítő
Hmmm...
NoIP javasolta, hogy ő csinál MSN live szervert.
Egy másik srác még a BRSZK előtt úg yvolt, hogy jön, azt végülis nem tudott, de majd jövőre... Szóval ő meg azt mondta hogy Amigával akarja megépíteni az internet elődjét...
ezek így önmagukban nem valami nagy dobás szerintem... már bocsiAzaz nagy dobás, de a látogató szemével nézve nem valami túl izgalmas...
Viszont!!!! Akkor azt mondom, hogy ezt úgy kellene csinálni, hogy ennek is felállítani egy külön standot és ott mehetne az ilyen jellegű téma össze rakva.... Szóval ne külön-külön csinálja meg a kis saját elgondolását a saját standján, hanem egybe rakva...
És akkor megadtátok az ihletet... Erre a standra ki lehetne rakni két Windows 3.11-es gépet, és Winpopup segítségével lehetne üzengetni a 2 gép között -
válasz
CocooN-z #662 üzenetére
56k? Ne nagyzoljunk. Tudok segíteni a megvalósításban, elvileg már láttam ilyet ééés mellé van jófajta 10 kilós 1200baudos modemem Hegének köszönhetően. Ha két site-on leszünk, akkor akár össze is köthetjük a kettőt...
Új cuccnak ki lehetne rakni NeXT és Solaris alapú cuccokat. Esetleg van AS400 is, de azon mit futtatnánk?
-
Yutani
nagyúr
válasz
Cingáriusz #666 üzenetére
Zsír cucc!
-
-
quailstorm
nagyúr
Egy ilyennek a központi egységét (mármint a kis dobozt, amin a navi fut meg a Windows CE) sikerült megkaparintanom, de még nem próbáltam ki. Kábelek és a GPS vevő rész sincs meg, meg távirányító sem. Meglátjuk ki tudok-e hozni belőle valamit. bővebben
Amúgy színes kijelzős de még francia Alcatel, Sharp telefonok jöttek, meg a termékbemutatós ingyen telefonból sikerült megszereznem az eredetit, szóval most már egymás mellett lesz a kettő kiállítva.
-
-
CocooN-z
őstag
én még mindig meghalási...de vakarom a fejem h a 4 monitoros Doom-után van e élet.
Terveztem már régebben is, csak nem sikerült megvalósítani, egy 56K-s betárcsázós ISP-t lokálisan, néhány régmúltbéli weblappal, és 200-as pinggel játszani
Ami még biztos, h az infrát és a deploymentet "teljesen" átalakítom, de ez csak nekünk lesz jobb. Ill Szünetmentesek, új switchek, stb -
CocooN-z
őstag
99.99% v 100% v 1100%? Csak mert akkor intézkedünk miis szabi ügyben, mivel sokakat érint már és sokakat érdekel, és bár már jobbak voltunk mint tavaly (sokkal), lenne mit fejleszteni még a logisztikán, az infrán és az eventeken nálunk. Idő ha mégtöbb lenne , akkor mégjobb volna. Ezért is kérdezem
-
hege8888
aktív tag
Nna, örülök, hogy az én képeimből is egész sok megütötte a lécet, és bekerülhettek a cikkbe, illetve hogy a sráaim is.. Nna, viszont nálam a dátum úgy lesz egyre neccesebb, hogy ez már a második, vagy 3. tanévzárás, hogy mi (pontosabban a srácok) sosem vagyunk ott évzárón...
Én nem, de anya lehet, hogy ezen idővel kiakad.. de mindegy, ezt majd mi itthon megoldjuk.. -
-
bacsis
Közösségépítő
Na hölgyek-urak! Több mint egy hetembe került, de csak elkészült a cikk is!
Jó olvasgatást
HA valaki valamit még hiányol, bátran jelezze, pótlom
[link] -
snake1977
őstag
Legalább elfoglalom magam...Rólad egyértelműen a lekváros képet tenném fel, Freschoval azt a képet nagyon eltaláltátok.
Yutani, és aki még szeretné hogy fent legyen, privátban írjon rám és adok email címet ahova jöhet a fotó és a bemutatkozás.
Hege, megkeresem majd szerintem az nekem is meglesz, ha nem találnám akkor majd elkérem tőled. -
-
snake1977
őstag
Srácok megoldjuk ha mindenki benne van és szeretne felkerülni az oldalra ilyen formában. Az anyagot kell összeszedni mindenkitől hogy egyben meglegyen valami nagyjából egységes méretű fotó meg amit akartok szöveget, a nyáron bőségesen lesz időm megcsinálni.
-
bacsis
Közösségépítő
Tényleg örülök, hogy iylen pozitív élményként tekintesz te is/ ti is az egészre
Jövőre ha tényleg 2 helyszínesek leszünk, elvi síkon picit szellősebben is leszünk, nem lesztek annyira benyomorítva
A BRSZK weboldalát Snake1977 szokta heggeszteni... Majd akkor ha ő is úgy látja, hogy megoldható, és belefér neki, akkor biztosan fog még az oldalon reszelni -
ndman77
újonc
Sziasztok,
Egy hét késéssel ugyan de én is szeretném megköszönni Bacsis-nak, hogy újra meghívott és lehetőségem volt kiállítani a PDA és okostelefon gyűjteményemet. Idén már otthonosabban jártam keltem köztetek, mivel szinte minden arc ismerős volt tavalyról. Illettve csak jártam volna, mert idén valóban szintet lépet a kiállítás. Olyan sokan voltak és olyan sokan kérdeztek, érdeklődtek a kéziszámítógépekkel kapcsolatban, hogy alig volt időm a többiek standját meglátogatni és egy kicsit játszani is a masinákkal. A mi kis háromfős Manager kalkulátor-PDA-Mobil szekciónk (Pdaw-Gábor, quailstorm-Máté és jómagam) úgy érzem jól teljesített és sok látogatót sikerült odavonzanunk a közös asztalunkhoz. Az biztos, hogy quailstorm volt hármunk közül a legnépszerűbb a telefonjaival és ö volt az, aki napi 30 perc kajaszünettel végigbeszélte az egész napot. Jövőre ha újra tudunk jönni mindhárman, még jobban összehangoljuk a közös kiállításunkat és megint hozunk majd valami olyan újdonságot, amitől egyedi lehet majd a standunk.
Ha van már Patreon regisztrációja Bacsis-nak, akkor azt kell ezerrel promótálni.
Nekem lenne még egy ötletem, kérésem. Lehetne készíteni valahol, akár a BRSZK weblapján egy fényképalbumot a kiállítókról becenévvel, keresztnévvel és fotóval? Valószínűleg mivel és még új vagyok ezért nehéz megjegyeznem, hogy pontosan ki és mivel állít ki. De szerintem azon tudatos kiállítás látogatókank is nagy segítség lehetne, akik mielött eljönnek, megnéznék a kiállítók részletes névsorát és az általuk kiállított tematikát. Akár lehetne, hogy mindenki megírná a saját rövid bemutatkozását és az kerülne feltöltésre a weboldalra a fotójával együtt.
-
snake1977
őstag
válasz
hege8888 #634 üzenetére
Nem beszél englishül perfetto, de ha valaki megcsinálja a feliratot meg van egy kis instrukció hogy mi legyen a videón akkor megoldom, szakmaibb csoportba a 4-5 perces videó rendben van, de ha nem szakmai akkor rövidebbet javaslok kicsivel, a pörgős témára törő videók jól mennének szerintem. Mondjuk a kiállítást bemutatva (úgy sejtem ilyenre gondoltál) és akkor lehetne már promózni 1-2 hónappal a kiállítás előtt, a közelben ott a Balaton, turistáknak is jó kikapcsolódás lehet így.
-
Patreon erre gondoltok?
Sziasztok? Mire jó ez? -
hege8888
aktív tag
Én posztolgattam utólag is a kiállításról, meg a 3d-s túráról nemzetközi FB-csoportokba, hogy menjen a hírünk.. Ezt jövőre is ki kéne tudatosabban használni, hogy kb 4.5 hónappal előtte menjen poszt a külföldi csoportokba, hogy ha onnan lennének látogatók, akkor azok tudjanak már időben rákészülni az útra. Sőt, esetleg kéne egy Patreont indítani a BRSZK-nak, nem?
-
hege8888
aktív tag
válasz
Cingáriusz #620 üzenetére
Háát, azt is eltudom képzelni, hogy valaki tényleg elvitte, mert valahol ott ki volt rakva a bontószökevény gépházak miatt egy "Fogajd örökbe" papír, és esetleg kiterjesztette a felirat értelmezését... Vasárnapi képek nincsenek arról a részről?
-
hege8888
aktív tag
Ha Yutani (bocsi) a 9200-as ATI-ragondol, azt én megvettem Edinától a vége felé..
Még egy Ati Rage 3D (Pro?)-re emlékszem, ami ATI volt.
A joyokkal kapcs, örülök, hogy megvan, mert tavaly is volt keresés, kavarodás..Aki még szeretné elkérni a képeket, az privátban adjon gmail-es kontaktot!
-
mrdozer
csendes tag
Ha bárkinél előkerül tényleg nincs harag meg semmi, csak mint ahogy Sanyi is írta, tudjunk már elszámolni vele.
Már én is kipakoltam mindent nálunk nincs pedig a doboza miatt én örültme volan neki....
Frescho tök képben volt, abban biztos voltam, hogy nem nála van.
Ezzel a témát lezárom, bocs hogy rúgóztma rajta.
+ meglett az elveszettnek hitt joy adapterem is! -
hege8888
aktív tag
Akkkor a fentieket olvasva remélem jól jönnek a fotóim.
Akinek kell megosztás /nincs meg a kontaktja, az írjon rám privátban, és adjon egy gmail címet.
Hétfőn délelőtt még kipakolni segítettem pdawwal, majd Cocoonékkal, azután lépnem kellett, mert
az asszonyért időre kellet érkeznem a Fehérvári vasútállomásra, és irány Velence, 1 hét nyaralás...
Na, utána kinyaraltuk magunkat, a fülei ottlétet pedig köszönöm a magam és mindkét srácom nevében, hogy
Icamama anyánk/nagyanyánk volt..Ma hazaértem, legurítottam egy sört, (meg mégegyet a szomszéddal, mert visszaadta a kulcsot, Ők etették az ebet, míg oda voltunk.. kipakolom a kocsit, egyszerc sak jön egy kollégám, hogy rámnézzen, mert nem értek el telefonon,
Elvileg ma kellett volna megjelennem a porondon
WTF?? ezt benéztem, na mindegy.. 2 óra késéssel, 2 sörrel mentem ma dolgozni.. na basszus, ez gyors visszaklimatizálódás volt
,
EGyébként qurva jó volt, cska rohadtul elfáradtam már olyan péntek magasságában, főleg a hőség/rosszul alvás miatt, de nagy buli volt.
-
Yutani
nagyúr
Nálam egy UK-beli középkorú fickó járt, azzal beszélgettem egy kicsit, de gondolom nem ugyanaz, akit te említesz.
Az a konzol meglesz valakinél, ha a végén a bepakolásnál ott volt. Csak feltűnik valakinek, hogy egy dobozzal több van neki...
Egyébként volt az 1000 forintos dobozban egy ATI kártya, azt meg akartam venni, csak elfelejtettem másnapra.
-
válasz
Cingáriusz #620 üzenetére
Miért vitte volna el? Bár bármi lehetséges. A segéderő is azt mondja, hogy amikor pakoltunk, akkor még megvolt, mert külön rakattam vele azzal a szöveggel, hogy az nem hozzánk jön.
Más téma: Az ír sráccal és a társával ti is összefutottatok? Tavaly is voltak, lassan számolni kell a nemzetközi látogatókkal?!
-
-
bacsis
Közösségépítő
Hmmm.. nézegetem a képeket.. Statikus sor:
ÉS itt még meg van: 24-ei kép. a HT 1080Z előtt van.
Kb pont lexarnám. Eredetileg is lett volna a tervem, hog yvalamelyikőtöknek oda adtam volna. Csak annyiból bosszant, hogy 1: Bosszant ha valami, nem tudom, hogy hol van, 2: Pont a kiállítás előtt kaptam, jó szívvel adták... Erre én meg nem tudok elszámolni vele -
bacsis
Közösségépítő
Szerintem pontosan így lesz. Suli utáni hétvégén. 22-23-ára fog esni.
És nem, nem szeretném 30-ára tenni, múzeumok éjszakája ide vagy oda. Egyrészt 2 naposak vagyunk, aki akar, mehet múzeumok éjszakájára is, meg ide ide is. Idén is mondták többen hogy így csinálják, másrészt 30-ai hétvége nagyon hónap vége, nincs az embereknek pénze... Szal jó lesz ez így
mrdozer! Minőségi terhelhető hosszabbítókból vettem 10-et, csak hát... mire a ti részetekhez jutottunk, addigra fel lett használva mindSzóval abból még kell venni pár darabot, de azért abból van
-
mrdozer
csendes tag
-
bacsis
Közösségépítő
Eddig is szelektáltam
És a bővítés igaziból tervben megoldott, már csak a Polgi jóváhagyása kell, hogy át lehessen járni az óvodán
Azt találtam ki hogy kirakunk egy közlekedőfolyosót, ilyen vastag szalagot kihúzunk, mint a futók/biciglisek-nek és akkor tudja merre kell menni, nem kolbászol el (na nem mintha el tudna 50m alatt) és akkor boldogság, át megy megnézi ott is a cuccot -
bacsis
Közösségépítő
...Én meg külön köszi, hogy megmentetted az egészet normális hosszabbítókkal
Maradt egy kis apró, most abból veszek egy vagy két 20-30m-es NORMÁLIS hosszabbítót
Pihenjetek, aztán hamarosan szervezzük a következőt
...komolyan... sok megbeszélni valónk lesz, de most még nem nyaggatok senkit -
mrdozer
csendes tag
Srácok nagyon szuper volt az egész! Elfáradtam, de nagyon nagy élmény volt! Meg játszani is be tudtam ülni párszor kicsit! (Unreal továbbképzésért külön köszi!)
De igazán sokat az adott, hogy rengeteg látogató csillogó szemekkel és érdeklődéssel ült le a gépekhez! Tudjátok milyen szószátyár vagyok, hát most volt aki rajtam is túltett (programozó matematikus kolléga) és sok infót is begyűjtöttem, sőt egy szép régi számológéppel még gyűjteményem is bővült! De végre tudtam sokakkal dumálni evés közben és a szünetekben is!
Sanyi előtt meg tengermély tiszteletem, remélem soha nem fogja ezt abbahagyni!
u.i:: ATARI 2600 török klónt ki rakta el véletlen?
-
Én szeretném itt is megköszönni, hogy meghívtál és részese lehettem ennek az egésznek. Nagyon jól éreztem magam, nagyon sok emberrel beszélgettem, nosztalgiáztam. Jó volt találkozni olyanokkal, akikkel valamilyen módon (hardverapró, FB csoport) már kapcsolatba kerültem. Bízom benne, hogy méltó módon illeszkedtem be a BRSZK Team-be és fel tudtam nőni a kiállítás színvonalához! Nagyon köszönöm, hogy meghívást kaptam már most a jövő évi BRSZK-ra. Mindenképpen azon leszek, hogy a mostanira rátegyek egy lapáttal, és valami nagyon igényes bemutatót prezentáljak a következőn. A társaság nagyon jó, bár sajnos közel sem tudtam mindenkivel egyformán sokat beszélgetni. Ehhez egy hét kellett volna
-
bacsis
Közösségépítő
...Reggelre megjavult a kávéfőző amit vittem volna fel nektek
Én is este 8-ig pakoltam.. ma meg még apróságok. Foxpost elvitte a zászlókat, viszem vissza az utánfutót, ilyesmik... szal még egy 2-3 nap mire... mire a gépeimig eljutok.. azok elpakolása újabb egy hét lesz
A héten pihenjetek... Jövő héten elkezdjük tervezni a következőt -
CocooN-z
őstag
Hazaértünk miis. Tegnap, Kb 8 kor hagytuk abba a lepakolást nálam. Most meghalás. Mindenkinek és mindent köszönünk
Hatalmas volt, a szó szoros értelmében is
-
snake1977
őstag
Köszi mindenkinek, ha nincs kifogás ellene pár képet felhasználok nemsokára.
-
vgabex
újonc
Sziasztok! Raktam fel ide pár képet, amit lőttem: https://photos.app.goo.gl/Pn7FDWfBGBDicMPw9
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Amatőr csillagászat
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Hyundai, Kia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest