- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook hibák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
wow, ez nem is tudtam. ez nem is volt egy rossz dolog. ma is tanultam valamit.
#27 Qtya123: pontosan, hatvanyozottan atereztem anno.
#44 Necroman_Mk2:
A Domino7 csomag szlogenje "Az SMS 18, a duma meg 20" volt, és az is olyan 2000 körül ment.
jaja, plusz 3 napos hetvege. voltam is abban a csomiban jo ideig. az volt a valaszuk a megboldogult BEE-re (ami kesobb djuice lett), amit szinten csiptem fiatalkent, jo volt a dizajnja/reklamjai.
jo volt a hosszabb hetvegi idoszak, kár, h a normal percdijak meg egy vagyonba kerultek, foleg csoro videki suhancnak. -
Yeffy
veterán
Akkoriban figyelte a nép a kedvezményeket, úgy percdíjilag, mint készülékileg, belénk égtek a prospektusok dizájnjai.
pontosan. szerettem az egyedi arculatukat a szolgaltatoknak, a jopofa, otletes reklamokat. egyik kedvencem mai napig az akkor még Westel meg Vodafone csorteje, amikor utobbi bevezetett egy kedvezo percdijas VitaMax csomagot, de 10 perces egysegekben vonta le.manapsag meg? semmi. egy kaptafa, erdektelen az osszes. meg szamomra a reklamok ugy altalaban. persze, en is valtoztam, a vilag is valtozott, nem is "fogyasztok" igazan reklamokat, plane nem tv-n már 15 eve kb. de jo ezekre neha visszaemlekezni, vagy ha szembejon velem valami a (szamomra) hoskorbol (2000-2007/8 mondjuk).
Telecum, lol
Új hozzászólás Aktív témák
ph 2018-ban még több mint egymilliárd darab sms-t írtunk meg és küldtünk el a mobilunkkal, de 2021-re 30 százalékos visszaesés történt: tavaly már csak 714 millió sms-t küldtek ki a lakossági előfizetők. Ugyanakkor a Short Message Service nem tűnik el.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest