Hirdetés
Aktív témák
-
FTeR
addikt
Csatlakozom, ő legalább érvel... ellentétben egy másik kollégával, aki csak hülyeségeket beszél, érvek nélkül.
megszólítva érzem magam
így szeretném megjegyezni, h nem az én hozzáállásommal van gond. mm kolléga példának okáért az office, ribbon, ooxml, odf kapcsán pontról pontra ugyanazokat az érveket hozta fel mint én (a legutóbbi 2 topikban), a ti reakciótok mégis nagyban eltért. pl. amikor én mondtam, h odf nem alkalmas default ofisz formátumnak, akkor csak az anyázás jött és az érv, h van rá plugin, tehát mégis jó (holott én még az odf alapító csávótól is linkeltem anno). ezzel szemben mm felvetésére az a reagálás jött, h "akkor miért nem jön fel ablak a figyelmeztetésre", tehát elfogadott tény lett, h nem alkalmas a feladatra.
-
moonman
titán
lehet, de itt közel sem 1%-ról van szó. vagy az mennyire lenne elfogadható, hogy 3D grafikonhoz ezt a plugint tedd fel, SmartArt-hoz azt a plugint tedd fel, szín szerinti szűréshez, kereséshez meg amazt a plugint tedd fel... na ne.
és mi van, ha a technológia túlhaladja a szabványt? ha olyan új ötletek és funkciók jelennek meg, amik nem támogatottak a szabványban? akkor álljon le a fejlődés? vagy egyszerűbb, ha bővítjük/lecseréljük a szabványainkat...?
-
moonman
titán
nono, a BSA nem az MS-ből áll, és nem technológia "lopása" ellen van, hanem a licencek lopása ellen. a szabványok követéséről van egy véleményem, egyrészt nem egyértelmű, hogy az a jó szabvány, ami le van írva, vagy az, amit mindenki használ, másrészt az utóbbi időben figyelemre méltó az MS nyíltsága, szinte nincs olyan projektjük, ami zárt.
nem is azt írtam, hogy a Windows-felhasználókat utálod, hanem, hogy a Windows-t. ez persze magánügy, meg nem is tilos, de valahogy sosem láttam olyan linuxost, aki ugyanolyan hangon tud Windows-ról beszélni, mint a saját kedvencéről. rühellem az Apple-t a nyilvánvaló képmutató hazugságaik (mindent ők találnak fel, de amit nem, azt tökéletessé teszik) és szekta-jellege miatt, de az OS X előnyeit - persze fenntartásokkal (saját hardver, stb.) - azért elismerem. linuxostól még nem hallottam, hogy valami Windows-os cuccra azt mondta volna, hogy na igen, ez tényleg jól sikerült. teccikérteni.
és mégegyszer: nincsenek Microsoft részvényeim, de van dobozos Windows-om és Office-om. nem érdekel a politika, ami a céget irányítja, a termékek érdekelnek, mert azok igenis jók.
de persze én sem szándékozom téríteni, úgyhogy a fentieket tessék hangos gondolkodásként venni.
-
floatr
veterán
Nekem SATA cuccra ment fel a natúr SP2 -- még számolni is lehet az installernél, hogy milyen SATA meghajtókat ismer. Azzal jött be a támogatás.
SP2 előtt viszont télleg szívás volt. Pakoltam volna fel egy floppy-mentes gépre, aztán csodálkoztam. "Tegyem be a 3rd party meghajtót tartalmazó lemezt az A:-ba" -- egy darabig még kerestem is, hogy hogyan...
-
moonman
titán
mivel a Windows kernelt nem fordítgatják újra hetente (csak kivételes esetben módosítanak rajta, pl. Service Pack alkalmával, vagy biztonsági patch esetén), ez elég furcsa elvárás lenne. ott vannak a driverek, tessék használni őket, most már CD-ről, USB-ről, mindenről be lehet adni őket.
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest