Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
FTeR
addikt
Én az ODF kezelésének lehetőségét nem írnám oda az o2k7 fícsör listájára nagyvonalúan, mert egész egyszerűen nem ők készítették el hozzá a támogatást.
egyrészt mint mm rácáfolt, volt közük hozzá.
másrészt ez hol érv egy olyan konkurenciával szemben, ahol az egész tudatosan a 3rd party fejlesztések összeboronálásáról szól? ügye nem egy appnál az extensibility számít a legnagyobb fícsörnek. megint csak a kettős mércét érzem, hiszen akár dicsérni is lehetne, h bárki hozzá adhatja a saját formátumát... -
FTeR
addikt
Csatlakozom, ő legalább érvel... ellentétben egy másik kollégával, aki csak hülyeségeket beszél, érvek nélkül.
megszólítva érzem magam
így szeretném megjegyezni, h nem az én hozzáállásommal van gond. mm kolléga példának okáért az office, ribbon, ooxml, odf kapcsán pontról pontra ugyanazokat az érveket hozta fel mint én (a legutóbbi 2 topikban), a ti reakciótok mégis nagyban eltért. pl. amikor én mondtam, h odf nem alkalmas default ofisz formátumnak, akkor csak az anyázás jött és az érv, h van rá plugin, tehát mégis jó (holott én még az odf alapító csávótól is linkeltem anno). ezzel szemben mm felvetésére az a reagálás jött, h "akkor miért nem jön fel ablak a figyelmeztetésre", tehát elfogadott tény lett, h nem alkalmas a feladatra.
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest