Aktív témák
-
moonman
titán
nono, a BSA nem az MS-ből áll, és nem technológia "lopása" ellen van, hanem a licencek lopása ellen. a szabványok követéséről van egy véleményem, egyrészt nem egyértelmű, hogy az a jó szabvány, ami le van írva, vagy az, amit mindenki használ, másrészt az utóbbi időben figyelemre méltó az MS nyíltsága, szinte nincs olyan projektjük, ami zárt.
nem is azt írtam, hogy a Windows-felhasználókat utálod, hanem, hogy a Windows-t. ez persze magánügy, meg nem is tilos, de valahogy sosem láttam olyan linuxost, aki ugyanolyan hangon tud Windows-ról beszélni, mint a saját kedvencéről. rühellem az Apple-t a nyilvánvaló képmutató hazugságaik (mindent ők találnak fel, de amit nem, azt tökéletessé teszik) és szekta-jellege miatt, de az OS X előnyeit - persze fenntartásokkal (saját hardver, stb.) - azért elismerem. linuxostól még nem hallottam, hogy valami Windows-os cuccra azt mondta volna, hogy na igen, ez tényleg jól sikerült. teccikérteni.
és mégegyszer: nincsenek Microsoft részvényeim, de van dobozos Windows-om és Office-om. nem érdekel a politika, ami a céget irányítja, a termékek érdekelnek, mert azok igenis jók.
de persze én sem szándékozom téríteni, úgyhogy a fentieket tessék hangos gondolkodásként venni.
Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest