Aktív témák

• leviske

veterán

válasz bambano #67 üzenetére

Jóh, akkor nem hiányosság, csak zavaró tényező... Aminek megszokásához szükségeltetik némi hozzáértés. Aki pedig az op.rendszert észre sem szeretné venni, az nem biztos, hogy érteni akar hozzá. A trabantos hasonlatoddal meg nem értek egyet. Mert éne nem azt írtam, hogy legyen teljesen Windows szerű.. ha azt akarnám, akkor nem próbáltam volna ki a Linux-ot és nem lenne még mindíg fenn a másik partíción... Egszerűen csak nem szeretnék olyan autót venni, aminek a kilincse az ajtó helyett a hátsó szélvédőnél van, miután a trabanton az ajtón volt és így gyorsabban bejutottam...

Egy szóval nem mondtam, hogy a linux nem jobb a Windows-nál. Csak azt, hogy egyes agyilag károsult usereknek (ala én) egyszerűbb volna a telepítés. A további kezeléssel semmi gondom.

ngabor2: Az a grafikus teepítő, amiben össze vanna gyűjtve az alap kis programok, azzal semmi bajom. (Annó jelezem is, hogy meglepődnék, ha nem kapna szerepet a Win7-ben, mint "live támogatás") De ott sem található meg minden... És nem árt, ha az ember ismeri a többi lehetőséget is...

(#73) orbano: Tudod a Linux támogatottsága úgy fog nőni, hogy senkinek nincs szüksége a támogatottságra, hisz' az ember megválogathaja magának a mefelelő hardvereket, a felhasználótábor pedig úgy fog bővülni, hogy egy új felhasználó sem kell, mert mind hülye, vagy fanatikus windows imádó... ;)

Aktív témák