Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
wallace 234 #17 üzenetére
Nem egyértelmű és egyöntetű a kalibrálás a teszteknél. Rtings pl. B7-nél 17 OLED fénnyel (100 nit) kalibrált (én is 25-ön használtam). B8-nál 19 OLED fénnyel (100 nit), viszont 2019-es szériától kezdve már nem is írja, hogy hány nitre (csak azt, hogy OLED fény a környezeti fénytől függően). Flatpanelshd az OLED805-nél 120 nitre 54 OLED fénnyel kalibrált, CX-et 180 nitre 65 OLED fénnyel, az A90J-t pedig 252 nitre csutka(!) OLED fénnyel. A kalibrátorok talán értik miért van ez így, de én sem nagyon értem.
Tudtommal az SDR referencia fényereje a 100 nit. HDR-nél is elvileg pl. a fehér papírnak, a 18%-os szürkének, bőrtónusnak, stb. meghatározott nit értékei vannak (100 nit alattiak).
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk, leteszteltük a kedvező árú B sorozat idei, legújabb tagját.
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest