Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na ez értelmes lépés volt, jó játékot adnak hozzá
-
JoolsNOS
veterán
válasz
#97716736 #11 üzenetére
Namost ez olyan, hogy veszel egy elég komoly autót, de azt a luxust nem engedheted meg, hogy tankold, ezért a benzint lopod...Persze nem vagyok szent, letöltök én is dolgokat, de azért az túlzás, hogy valaki kap/na egy "ingyen" játékot, és akkor is inkább az árát kérné, a játékot meg letöltené.
Ezeknek az alcióknak pont az a lényege, hogy nekik az a játék minimális költségbe kerül, emiatt gyakorlatilag ingyen a kártya mellé csapják, míg a vevőnek akár sokat is érhet. -
törölt tag
válasz
Bogyó bá' #10 üzenetére
Na ja ezzel én is így vagyok, sokan nem engedhetik meg maguknak hogy eredeti játékokkal játszanak, inkább abból a plusz xy összegből jobb alkatrészeket vesznek, és így ha nem járna hozzá jobban örülnének egyesek mert akkor talán olcsóbban is hozzájárulhatnak egy jó kis kártyához
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem lehetne inkább a kártyák árát csökkenteni a játékok beszerzési értékével? Szerintem páran azt jobban díjaznánk...
-
Susana
tag
650, -ti, -ti boost, kihagyták listából pedig az ati vetélytársaknál van 7770, 7790!
-
Klikodesh
senior tag
Hangulatra meg mindig az egyik legjobb jateknak fest iden, persze ha ez is annyira jol optimalizalt mint elodje akkor majd a 900 as szeriaval lesz erdmes kiprobalni.
-
Freiherr
őstag
Inkább a kuponok,többet ki lehet belőle árulni.
-
JoolsNOS
veterán
Na ennek jobban örültem volna anno, mint a f*stalicska borderlands 2nek
-
törölt tag
válasz
sing1ep1ayer #4 üzenetére
Így van megtévesztő a cím!
Csak a megfázás lehet ingyen kapni
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez nem ingyen játék, csak bónusz ajándék.
Ez volt ingyen!
-
vinibali
őstag
talán csak a GTX690-ben lesz elég kakaó, meg a Titánban, ha ez a Metro is olyan optimalizálatlan mint a 2033
-
Normi™
őstag
Ez eddig is létezett.Pl.Ac3 volt a 660ti-hez.
-
Lacccca87
addikt
Na ez már valami. Végre értelmes lépés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat a Metro: Last Light című programot kínálja a GeForce GTX 660 vagy drágább kártyákhoz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest