Az NVIDIA is ajándék játékkal csalogatja a vevőket

Az NVIDIA februárban már reagált az AMD játékdömpingjére, de az ingyenesen játszható programok mellé adott extrák nem minden játékos figyelmét keltik fel. Éppen ezért a vállalat a konkurens stratégiáját másolja, így olyan játék is jár majd a GeForce-okhoz, amely ingyenes formában nem érhető el.

Az NVIDIA a promócióra a május közepén érkező Metro: Last Light című alkotást választotta, mely lényegében a Metro 2033 című játék folytatása, és sokak nagyon szerették a hangulata miatt, illetve a tesztjeinkben is állandó vendég az igen magas gépigénye miatt – és persze a grafikája is kifejezetten tetszetős.

A Metro: Last Light az NVIDIA szerint ideális lesz a Kepler architektúra képességeinek demonstrálására, mivel a program támogatni fogja a GPU-val gyorsított PhysX-et a füst- és a részecskeeffektek erejéig, illetve a sztereó 3D és a Surround mód is elérhető lesz.


[+]

A promóció gyakorlatilag már mostantól él, és a szokásos módon lesz kivitelezve, azaz a kiválasztott kereskedők a GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 690 és Titan kártyákhoz egy kupont kínálnak, melyen egy kód található, amit érvényesíteni kell regisztrálni az alábbi oldalon. Ezután az NVIDIA a megadott e-mail címre elküldi a játék letöltéséhez szükséges kódot, amint az hivatalosan elérhető lesz.

A résztvevő kereskedőkről az alábbi oldalon lehet tájékozódni, de várhatóan a lista bővülni fog. Hivatalosan ugyan nincs megerősítve, de valószínű, hogy hazánkba is eljut a promóció.

Előzmények

Hirdetés