Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted
üzenetére
Nem nekem írtad, de csak nem bírom szó nélkül hagyni.
Én örülnék a legjobban, ha lehetne fermit kapni, amióta előszörre ígérték.
De lássuk miért van sok általad "divatandfanboy":
Leginkább az nV által tanúsított a "fogyasztók hülyének nézésén" hajlamos az ember felhúzni magát. Az egész pofátlanságra, és a "shutup&buy" életfilozófiára utal.Az öngyilkos laptop chipset, és a probléma "megoldása" igen magasszintű volt.
Amit eljátszottak a G92-vel, kissé "vicces". Simán kimeríti a fogyasztók megtévesztését.
A dx 10.1 szánalom az nV részéről.
Éveken keresztül csak: "nem kell az, nem kell az, nem kell az, nem jó semmire, minek?" amikor megcsinálták: "namekkorakirályok vagyunk, a dx 10.1-et is tud a vga, nem hiába vagyunk no1. gyártó"Majd ne felejtsük el a "vegyük meg kilóra" a játékfejlesztőket lépéseket. Pusztán azért, hogy aki nem minket választ azzal kibabráljunk.
Legutóbbi ismeretes a shift első kiadása igen érdekesen ment ATI vga-n. Tudom, "sz@r az ATI drivere". Legalábbis pistikék idáig jutnak, de milyen érdekes, hogy a játékot kell patchelni.További innováció a phsyx 1 cpu magra optimalizálása. No comment.
Physx letiltása, ha más gyártó VGA-ja is jelen van. No comment.Képesek voltak azért veszteségesen 295-öt gyártani, hogy a marketing anyagokban ott lehessenek a 80%-tól induló grafikonok amiknél a 20%-os különbség óriásinak tűnik, a "világ leggyorsabb önálló VGA kártyája" szlogen mellett.
Ja, hogy a 4890 CFX már akkor is olcsóbb/erősebb volt.Kamufermi blama. No comment.
Igaziból nem csak a kommunikáció van "elbénázva", mert az még a kisebbik gond lenne.
Hanem ténylegesen leejtik/megpróbálják átverni azokat akikből élnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest