Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
kapacitás terén meg a 2 ezelőtti generációt sem hozza, abból volt már 2 TB-os is
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
icp1970
senior tag
Jól le vagyok maradva.Nem is tudtam hogy az MSI is gyárt SSD-t. Minden esetre ez a dizájn nekem sem tetszik.
-
pandras83
őstag
Milyen szép is, ahogy a mezei kékes nyákra rákalapálták azt a barnaszofis tigriscsíkos placebo-hűtőbordát és már készen is áll a géjmer esesdé
Cyberfuck Patchrunner
-
tibaimp
nagyúr
Akkor ez nem PS5 kompatibilis.
Megmondom őszintén, én nagyobb "tűzijátékot" vártam az SSD gyártóktól, mikor lehetőség adódik a PS5-ben SSD bővítésre, sorba jönnek majd a "Sony PS5 compatible" vagy hasonló plecsnikkel.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest