Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
hogy rohadna rájuk - méregdrága illesztő, kábelek, eszközök... intel
remélem az usb3 eszközök terjedését kicsit sem befolyásolja majd! (sajna ma is van laptop, amire inkabb esata kerül usb3 helyett )
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
azbest
félisten
úgy tudom a displayport 1.2 csatoló esetén támogatott (még egy hd6670 esetén is 4 monitor), hogy egy dp kimenetről egy hub segítségével több monitort hajtsanak meg. A bibi csak ott van, hogy nem láttam még egy ilyen hub-ot sem: Multi-Stream-Transport Hub
[ Szerkesztve ]
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz bmollszeptim #12 üzenetére
Főleg, hogy van "Intel Thunderbolt" és "Asus Thunderbolt" is !
Tudom, hogy a kettő nem ugyan az, de a neveknél fő a "változatosság" .Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
bmollszeptim
aktív tag
"Thunderbolt matrica" na erre igazán nagy szükség van.
üdv.
-
acsa77
tag
A Firewire-t én is védeném. 9 éves Asushoz így tudtam külső, új HDD-t minap hozzákötni, és megy, mint a szélvész. Attól meg nem akadnék ki, hogy csak 50mio ember használja 1mrd helyett - így is van rá piac, a piacrészesedés meg ezen a szinten már nem érdekel.
Ennél a tb jobban előkészített technológiának tűnik. Majd az optika bejövetelével lesz kavarás. Ha azt jól sül el, akkor nem fog "elbukni" a technológia.
-
Syl
nagyúr
nade. majd az apple jól bepereli az intelt
Nem fogja, hidd el. Túl fontos stratégiai partnerek egymásnak. Plusz van az Intel és az Apple között valami spéci szerződés. Nem véletlen az Apple kapja meg először a legújabb Intel fejlesztéseket.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
Én védeném a Fire Wire-t, van olyan tulajdonsága amit az USB nem tud és ez igaz fordítva is, és ez így van jól!
Témához:
Annyi sebességszabványt dobtak fel(10-20-50-100 Gbps) még megjelenés előtt, hogy kicsit kaotikus lesz az első 1-1,5év ha tényleg lesz "roham".Intel bácsi keresni fog vele még egy kicsit a piacon, talán az almát is meghámozza
[ Szerkesztve ]
-
Tauren45
aktív tag
Csak megkellet említenem múltkori topikba miért nincs ez a felület sima pc-be azt tádá itt is van.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
Male
nagyúr
Eh, ezzel én is szívtam
Pontosabban még az előzményével... egy rakás helyen volt szó arról, hogy az 5770 3 monitort támogat. Két DVI-s monitort és egy D-Subos kivetítő kéne rákötnöm... gondoltam mi sem egyszerűbb, a VGA-n úgyis két DVI van meg egy HDMI és egy DP... Tehát csak egy DVI -> D-Sub és egy HDMI -> DVI-D átalakító kell, meg is van oldva. Az egyik DVI-re megy az egyik monitor a másik DVI-re a DVI -> D-Subbal a kivetítő a HDMI-re pedig egy HDMI -> DVI átalakítóval a másik monitor... egy hónapot vártam, mire sikerült hozzájutni egy HDMI apa - DVI anya átalakítóhoz, aztán jött a meglepetés, hogy egyszerre max két kimenet lehet aktív , a három csak úgy megy, ha az egyik kijelző DP-re van kötve, és ott is csak az aktív játszik. Ezt a részét anynira nem hangoztatták a marketingesek...
(előtte még volt pár kör, mert akkor még beépített DVI-I kábeles monitorom volt, amit közvetlenül a VGA-ra kötve nem volt kép egyetlen kijelzőn sem... kénytelen voltam egy DVI-D kábelt kötni a kártyára, arra egy DVI anya - DVI anya fordítót, és abba dugni a DVI-I csatis kábelt, hogy működjön... természetesen a fordítóra is majd egy hónap ráment, mire sikerült beszerezni ....persze idekeverhetném még azt az időszakot is, amikor az alaplapi integrált is be volt kapcsolva az 5770 mellett, hogy legyen elég kimenet... az viszont pár programnak nem tetszett, illetve a filmek szaggattak a kivetítőn valamilyen érthetetlen okból ) -
szab.tam
nagyúr
a display port-ra is ezt mondták sokan. nem fog akukában kikötni. legfeljebb nem terjed el annyira, mert hamar jön egy még újabb szabvány.
hacsak ezt nem érted kuka alatt....
fw ugyan ott van sok helyen inegrálva, de lőtéri a kutya sem használja, igaz...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
wdtv
tag
megegy cucc ami a kukaban fog kikotni, hasonloan mint a firewire ugye
az usb leveri jobbrol is balrol is -
szab.tam
nagyúr
mert hogy azt szívesen megnézném, hogy már esetleg a 8xxx-es ati kártyáknál kijönne tb csati, és lenne a végén egy doboz a 3, vagy akárhány monitornál, és onnan lenne szétosztva 3 kábel. és nem rögtön a géptől kéne hosszan vinni mindet. pláne, hogy én 3 gépet használok, és úgy néz ki mindhárom rá lesz kötve mindhárom kijelzőre. ez potom 9 kábel, + esetleg 3 switch, hogy ne kelljen állandóan dugdosni....
nade. majd az apple jól bepereli az intelt: mi az hogy a többiek is kapnak a tb-ból. almáék nagyon szeretik ezt a mókát....
jönnek a kiegyezések, korlátok, azokat feloldó adatpterek, (lásd aktív dp, ugye), stb...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
igen ez jó dolog valóban. meg az is, hogy a felhasználási köre is széles, mehet rá kijelző, hdd, stb.
csak kiborít minden új szabvány. meg majd a kompatibilitások adta lehúzás, és az átalakítók körüli mizéria.pont a héten szivtam, azaz szívok (mint 10-ből 9-en, akit a téma 1x is érintett): display port -> dvi átalakító kéne az eyefinity-hez. természtesen én sem olvastam el az apróbetűs részt, és vettem egy passzívat. ami kéne, aktív sapphire-t vagy xfx-et meg nem árulnak minden vegyesbótba'...
ja persze: mini dp -> dvi-t igen, de hozzá dp papa / minin dp mama átalakítót már nem, így cseszhetem, ha a vga-n nagy dp van, és nem mini...
marad a rendelgegtés, és várás...
már annyi dvi, hdmi, mini hdmi, és most dp átalakítóm, kábelem, átalakítós kábelem lesz itthon, hogy komoly stratégiai tervezés előzi meg a mit mivel-t....és természetesen ugye eyefinity-éknél a 3. monitor nem kapcsolható, ha nem aktív eszközt érzékel a porton. szimpla lehúzós szivatás...
nah: az ilyenektől feszülnek be az idegeim, amikor újabb csatolóról olvasok.
az usb 1-2-3 legalább kompatibilis, azt elegánsan megoldották...de itt elképzelni nem tudom, mit találnak majd még ki, amivel meg lehet szivatni a júzereket...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
ezek után pedig készülhetnek az eszközök amiket lehet rajta használni. bár én monitort várnék már rá kb, ami képes egyszerre többet megvezérelni... gépből kilép egy kábel az az első monitorba megy, onnan egyből a másodikba, harmadikba... sávszél megvan hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla