Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Meg aki egyáltalán tud róla
Egy kattintás, és nem akar egyszerre betöltődni mind
Múltkor már több, mint 200 fül volt nyitva, ugyan úgy egy villanás az indulás.
Ha ezek neked mindig mind kellenek, akkor persze, jól jön a sima sleep... de azért ez egyáltalán nem átlagos felhasználás.Igen, ha sima sleep, akkor tényleg nincs gond... csak éppen akkor meg egy áramszünet esetén te szívhatsz a programokkal, mert semmi sem lett megfelelően leállítva, amit nem nagyon szeretnek.
-
Reggie0
félisten
Nyilvan az irja at, aki akarja
Nyilvan megmaradnak a fulek, es nem az viszi az idot, hogy egyesevel begepelem, viszont viszi az idot, foleg ha egyszerre akar betoltodni mind, es a tobbi alkalmazas utan is kattintgatni kell, majd megnyitni benne mindent.
A titkositas pedig boven jo, mert amit lehuzod a 230-rol a memoria elveszti a tartalmat, de eddig ezt nem akartam felhozni, mint a standby mod elonyet a hibernalassal szemben.
A jelszavakat csak a hulyek irjak fel -
Male
nagyúr
Persze, és ki állítja át? Az emberek 99%-a azt sem tudja, hogyan lehet ezen változtatni.
Ez azért eléggé szélsőséges eset amit írsz, igen. Mondjuk a böngészőben a fülek megmaradnak, ha bezárod a böngészőt, ezért nem kell altatni. A PDF is talán megjegyzi és visszaállítja a munkamenetet... nem tudom mit használsz hozzá. Excel max 2 másodperc alatt elindul, a notepad egy villanás (nem tudom mire kell, elég felesleges állandóan futnia, Sticky notes egyszerűbb és nem kell mentegetni, indítgatni... vagy ha már úgyis van Office, akkor OneNote).
Ahogy többen is írják, a sok komoly jelszó meg titkosítás nem sokat ér, ha csak altatva van a gép (abban az esetben, ha elviszik a géped), ha meg még fel is van írva a winben valahová, akkor semmire sem jó.Ok, semmi gond. Villanyszámla spórolásért nem éri meg foglalkozni a problémával, ebben egyetértünk.
-
agressiv
addikt
Ha csak a win kéri a jelszót amikor készenlétből bekapcsolják, akkor mi értelme van a jelszavaknak?
Így akkor ökörség az egész.
-
Reggie0
félisten
Az alap csak annyit jelent, hogyha nem allitod at, akkor azt csinalja.
Az en otthoni gepem atlag 14 orat van bekapcsolva, de elismerem ez szelsoseges. Kornyezetvedelmi szempontbol igazad van, viszont a kornyezetvedelmi szempontnal figyelembe szokas venni, hogy mennyi kenyelmetlenseget okoz. Pl. egy telefon toltonel lenyegeben nincsen kulonbseg a hasznalhatosag szempontjabol, hogy kihuzod-e a toltes utan vagy nem, igy ezen celszeru sporolni. De meg lehetne emliteni a lakasban alkalmazott fenyforrasokkal torteno pazarlast, stb. stb. Ezekkel szemben a szamitogep standby allapota egy (egyesek szamara) lenyeges funkciot biztosit.
(En eredetileg aggressor hozzaszolasanak egy reszere reagaltam, es az indukalta a reakciokat, amelyekben nem volt szo kornyezetvedelemrol, igy nezd el nekem kerlek, hogy nem olvastam vissza a regebbi kommentjeidet es igy nem voltam tisztaban a te nezopontod alapjaival.)
aggressiv: Peldanak elmondom nalam mi van: Kell a jelszo a bioshoz, aztan a windowshoz, aztan 3 kulonbozo jelszo a 3 kulon cryptodrivehoz(mindegyik 40 karakter feletti jelszoval). Jelenleg 2 bongeszo ablak van megnyitva 80 fullel. Ebbol 42 adatlap(tobbnyire pdf), 3 PH, 3 egyebb forum, a maradek guglis keresesek es arlistak abban az allapotban hagyva ahol tartottam. Ezen kivul meg 9 pdf van megnyitva(mind adatlap es pdf). Tovabba a tervezoprogram, excel, notepad, classpad manager.
Also hangon 10 perc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest