- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Nyilvan az irja at, aki akarja
Nyilvan megmaradnak a fulek, es nem az viszi az idot, hogy egyesevel begepelem, viszont viszi az idot, foleg ha egyszerre akar betoltodni mind, es a tobbi alkalmazas utan is kattintgatni kell, majd megnyitni benne mindent.
A titkositas pedig boven jo, mert amit lehuzod a 230-rol a memoria elveszti a tartalmat, de eddig ezt nem akartam felhozni, mint a standby mod elonyet a hibernalassal szemben.
A jelszavakat csak a hulyek irjak fel -
Reggie0
félisten
Az alap csak annyit jelent, hogyha nem allitod at, akkor azt csinalja.
Az en otthoni gepem atlag 14 orat van bekapcsolva, de elismerem ez szelsoseges. Kornyezetvedelmi szempontbol igazad van, viszont a kornyezetvedelmi szempontnal figyelembe szokas venni, hogy mennyi kenyelmetlenseget okoz. Pl. egy telefon toltonel lenyegeben nincsen kulonbseg a hasznalhatosag szempontjabol, hogy kihuzod-e a toltes utan vagy nem, igy ezen celszeru sporolni. De meg lehetne emliteni a lakasban alkalmazott fenyforrasokkal torteno pazarlast, stb. stb. Ezekkel szemben a szamitogep standby allapota egy (egyesek szamara) lenyeges funkciot biztosit.
(En eredetileg aggressor hozzaszolasanak egy reszere reagaltam, es az indukalta a reakciokat, amelyekben nem volt szo kornyezetvedelemrol, igy nezd el nekem kerlek, hogy nem olvastam vissza a regebbi kommentjeidet es igy nem voltam tisztaban a te nezopontod alapjaival.)
aggressiv: Peldanak elmondom nalam mi van: Kell a jelszo a bioshoz, aztan a windowshoz, aztan 3 kulonbozo jelszo a 3 kulon cryptodrivehoz(mindegyik 40 karakter feletti jelszoval). Jelenleg 2 bongeszo ablak van megnyitva 80 fullel. Ebbol 42 adatlap(tobbnyire pdf), 3 PH, 3 egyebb forum, a maradek guglis keresesek es arlistak abban az allapotban hagyva ahol tartottam. Ezen kivul meg 9 pdf van megnyitva(mind adatlap es pdf). Tovabba a tervezoprogram, excel, notepad, classpad manager.
Also hangon 10 perc... -
Reggie0
félisten
Hamarabb mint a monitor... Kamu.
A bootolas alatt ne csak a netto bootidot ertsd, azaz amig a win elindul, hanem szamold bele, mig vissza tudod allitani a munkamenetet. Nalam ez nagyon sok ido(hiaba van SSD-m).
1995-ben keztek az ATX-et. A win 95 mar tudta a standby modot. Tehat kb. egyszerre jott. A gyakorlati hasznalatara mar a PC elotti idoszakban is volt pelda.
-
Reggie0
félisten
Igen, de ennek a szamitasa azert nem igy tortenik. Ha kicsi az igeny az eros IGP+gyenge procira, akkor a kis igeny kiszolgalasa miatt annyival dragabb lenne gyartani, hogy akkor mar inkabb megvenned az erosebb proci+erosebb igp-t.
Peldaul 1.5 liter kolat venni sem eri meg, pedig ossze tudod konfigolni 1+0.5 literbol, de a 2 liter egyben mar olcsobb.
-
Reggie0
félisten
Nem is lesz igazan szukseg tetszoleges kombinaciora. A chipre osszeintegralva sokkal jobb parametereket lehet elerni, mint ha alaplapon lenne osszehozva a rendszer. Tehat az orajel/sebesseg szempontjabol annyival elorebb lesz a mostani megoldasokhoz kepest, hogy barmilyen jellegu modularitas csak visszalepest jelentene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest