Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Az alap csak annyit jelent, hogyha nem allitod at, akkor azt csinalja.
Az en otthoni gepem atlag 14 orat van bekapcsolva, de elismerem ez szelsoseges. Kornyezetvedelmi szempontbol igazad van, viszont a kornyezetvedelmi szempontnal figyelembe szokas venni, hogy mennyi kenyelmetlenseget okoz. Pl. egy telefon toltonel lenyegeben nincsen kulonbseg a hasznalhatosag szempontjabol, hogy kihuzod-e a toltes utan vagy nem, igy ezen celszeru sporolni. De meg lehetne emliteni a lakasban alkalmazott fenyforrasokkal torteno pazarlast, stb. stb. Ezekkel szemben a szamitogep standby allapota egy (egyesek szamara) lenyeges funkciot biztosit.
(En eredetileg aggressor hozzaszolasanak egy reszere reagaltam, es az indukalta a reakciokat, amelyekben nem volt szo kornyezetvedelemrol, igy nezd el nekem kerlek, hogy nem olvastam vissza a regebbi kommentjeidet es igy nem voltam tisztaban a te nezopontod alapjaival.)
aggressiv: Peldanak elmondom nalam mi van: Kell a jelszo a bioshoz, aztan a windowshoz, aztan 3 kulonbozo jelszo a 3 kulon cryptodrivehoz(mindegyik 40 karakter feletti jelszoval). Jelenleg 2 bongeszo ablak van megnyitva 80 fullel. Ebbol 42 adatlap(tobbnyire pdf), 3 PH, 3 egyebb forum, a maradek guglis keresesek es arlistak abban az allapotban hagyva ahol tartottam. Ezen kivul meg 9 pdf van megnyitva(mind adatlap es pdf). Tovabba a tervezoprogram, excel, notepad, classpad manager.
Also hangon 10 perc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest