- Apple MacBook
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Nyilvan az irja at, aki akarja
Nyilvan megmaradnak a fulek, es nem az viszi az idot, hogy egyesevel begepelem, viszont viszi az idot, foleg ha egyszerre akar betoltodni mind, es a tobbi alkalmazas utan is kattintgatni kell, majd megnyitni benne mindent.
A titkositas pedig boven jo, mert amit lehuzod a 230-rol a memoria elveszti a tartalmat, de eddig ezt nem akartam felhozni, mint a standby mod elonyet a hibernalassal szemben.
A jelszavakat csak a hulyek irjak fel -
Reggie0
félisten
Az alap csak annyit jelent, hogyha nem allitod at, akkor azt csinalja.
Az en otthoni gepem atlag 14 orat van bekapcsolva, de elismerem ez szelsoseges. Kornyezetvedelmi szempontbol igazad van, viszont a kornyezetvedelmi szempontnal figyelembe szokas venni, hogy mennyi kenyelmetlenseget okoz. Pl. egy telefon toltonel lenyegeben nincsen kulonbseg a hasznalhatosag szempontjabol, hogy kihuzod-e a toltes utan vagy nem, igy ezen celszeru sporolni. De meg lehetne emliteni a lakasban alkalmazott fenyforrasokkal torteno pazarlast, stb. stb. Ezekkel szemben a szamitogep standby allapota egy (egyesek szamara) lenyeges funkciot biztosit.
(En eredetileg aggressor hozzaszolasanak egy reszere reagaltam, es az indukalta a reakciokat, amelyekben nem volt szo kornyezetvedelemrol, igy nezd el nekem kerlek, hogy nem olvastam vissza a regebbi kommentjeidet es igy nem voltam tisztaban a te nezopontod alapjaival.)
aggressiv: Peldanak elmondom nalam mi van: Kell a jelszo a bioshoz, aztan a windowshoz, aztan 3 kulonbozo jelszo a 3 kulon cryptodrivehoz(mindegyik 40 karakter feletti jelszoval). Jelenleg 2 bongeszo ablak van megnyitva 80 fullel. Ebbol 42 adatlap(tobbnyire pdf), 3 PH, 3 egyebb forum, a maradek guglis keresesek es arlistak abban az allapotban hagyva ahol tartottam. Ezen kivul meg 9 pdf van megnyitva(mind adatlap es pdf). Tovabba a tervezoprogram, excel, notepad, classpad manager.
Also hangon 10 perc... -
Reggie0
félisten
Igen, de ennek a szamitasa azert nem igy tortenik. Ha kicsi az igeny az eros IGP+gyenge procira, akkor a kis igeny kiszolgalasa miatt annyival dragabb lenne gyartani, hogy akkor mar inkabb megvenned az erosebb proci+erosebb igp-t.
Peldaul 1.5 liter kolat venni sem eri meg, pedig ossze tudod konfigolni 1+0.5 literbol, de a 2 liter egyben mar olcsobb.
-
Reggie0
félisten
Nem is lesz igazan szukseg tetszoleges kombinaciora. A chipre osszeintegralva sokkal jobb parametereket lehet elerni, mint ha alaplapon lenne osszehozva a rendszer. Tehat az orajel/sebesseg szempontjabol annyival elorebb lesz a mostani megoldasokhoz kepest, hogy barmilyen jellegu modularitas csak visszalepest jelentene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest