- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz dízelracer #92 üzenetére
Sokszor az Intelnél nincs fent a megjelenés idejére, míg a CPU-World-ön fent van.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
McCartman
őstag
válasz dízelracer #79 üzenetére
Én is teljes platform váltáson leszek túl (775ös , c2d) , holnap megkapom az i5 2500Kt ha minden jól megy.
Épp azon gondolkoztam el a napokban én is , hogy ha alapórajelen ilyen bitang erős , ráadásul ekkora tuning potenciál rejlik benne akkor hosszú évekig ki fog szolgálni minden alátolt új fejlesztésű vga kártyát.Gyakorlatilag hova tovább? Aki játékra akarja használni a számítógépét 45kért (+ ~25-30k alaplap) megkapja a csúcskategóriát cpu terén ami keresztbe nyeli le az összes mai vga kártyát de még az SLI / CF rendszereket is.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
atti_2010
nagyúr
válasz dízelracer #79 üzenetére
Aki darabonként toldozgatja a gépét nem azért csinálja hogy aztán méregdrága Intel procikat vásároljon mert az a trendi, hanem olcsó AMD procikat vásárol és azt követi hogy pár év múlva lapcsere nélkül egy 4-6 magos procit is betegyen.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Zso2
őstag
válasz dízelracer #63 üzenetére
Sztem csak iróniának fogható fel..
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
válasz dízelracer #48 üzenetére
Igen sokan a Pentium név hallatán megijednek (én sokáig elvoltam a P4 2.8/800 gépemmel, az akkor megjelent Fry cry-t is avval toltam még,de nagy volt ) , pedig nem olyan gyenge procik ezek, meg tudják hajtani a középkategóriás vga-kat...
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest