Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
dízelracer #92 üzenetére
Sokszor az Intelnél nincs fent a megjelenés idejére, míg a CPU-World-ön fent van.
-
McCartman
őstag
válasz
dízelracer #79 üzenetére
Én is teljes platform váltáson leszek túl (775ös , c2d) , holnap megkapom az i5 2500Kt ha minden jól megy.
Épp azon gondolkoztam el a napokban én is , hogy ha alapórajelen ilyen bitang erős , ráadásul ekkora tuning potenciál rejlik benne akkor hosszú évekig ki fog szolgálni minden alátolt új fejlesztésű vga kártyát.Gyakorlatilag hova tovább? Aki játékra akarja használni a számítógépét 45kért (+ ~25-30k alaplap) megkapja a csúcskategóriát cpu terén ami keresztbe nyeli le az összes mai vga kártyát de még az SLI / CF rendszereket is.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
dízelracer #79 üzenetére
Aki darabonként toldozgatja a gépét nem azért csinálja hogy aztán méregdrága Intel procikat vásároljon mert az a trendi, hanem olcsó AMD procikat vásárol és azt követi hogy pár év múlva lapcsere nélkül egy 4-6 magos procit is betegyen.
-
Zso2
őstag
válasz
dízelracer #63 üzenetére
Sztem csak iróniának fogható fel..
-
Zso2
őstag
válasz
dízelracer #48 üzenetére
Igen sokan a Pentium név hallatán megijednek
(én sokáig elvoltam a P4 2.8/800 gépemmel, az akkor megjelent Fry cry-t is avval toltam még,de nagy volt
) , pedig nem olyan gyenge procik ezek, meg tudják hajtani a középkategóriás vga-kat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kedvenc zene a mai napra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest