- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Lehet. Bár a dolog annyira nem logikátlan. A Celeron G440 eléggé gyenge termék ahhoz, hogy a Clear Video HD le legyen tiltva. Mondjuk a G500 sorozat is, de a G440 esetében biztos, hogy egy processzor ereje alkalmatlan a Full HD-s videostreamek feldolgozására. Persze azt csak az Intel tudná megmagyarázni, hogy miért tilt le egyes prociknál 2011-ben alapvető szolgáltatásokat, amelyek más gyártó összes termékén megvannak jóval jobb minőségben. Esetleg a VGA-gyártóknak akar jót? Akkor meg az a kérdés, hogy az új szabványoknál miért akadályozza a PCI Express felület kivezetését. Na persze ők biztos jobban tudják.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez megint érdekes. Akkor ezek szerint egyes Celeronokra be van kapcsolva a CV HD. Miért kell ezt így túlbonyolítani? Miért nem mehet mindre? Poén, hogy a G500-asokra már nincs bekapcsolva.
Ez enyhén szánalmas. Most aki olcsó G440-et vesz, az élvezheti a multimédiás előnyöket, de aki G500-at vásárol, az már meg van büntetve. Mire fel, mert többet költött?[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz dízelracer #92 üzenetére
Sokszor az Intelnél nincs fent a megjelenés idejére, míg a CPU-World-ön fent van.
-
Hakuoro
aktív tag
Egy kis érdekesség:
Celeron G440
Graphics Specifications
Integrated Graphics Yes
Graphics Base Frequency 650 MHz
Graphics Max Dynamic Frequency 1 GHz
Intel® Flexible Display Interface (Intel® FDI) Yes
Intel® Clear Video HD Technology Yes
Dual Display Capable Yes
Micsoda kavarás...
Az Xbitlabs tesztjében a Full HD-s lejátszásnál is mérték a fogyasztást. Ezt egy kicsit furcsának találtam, ezért rákerestem.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Celeron G440 maximum irodába jó. Az SB-s Pentiumnál, és Celeronnál a Clear Video HD nincs. A flashvideó gyorsítás nélkül beszarik egy egymagos SB-n, pl: G440. Filmet sem tudsz nézni 24p módban, mert az is tiltott, a 23,976 Hz-et meg maga a rendszer nem támogatja.
Ezek a CLear Video HD szolgáltatások:
- Optimized high-definition playback with support for Blu-ray* with dual video hardware decode to watch favorite content in stunning HD
- Full hardware decode acceleration for AVC, VC1, and MPEG-2 formats eliminates stutter and pauses due to software-based video decoding
- 24-Hz refresh rate support for cinematic playback
Stunning video quality with sharpness/detail, noise reduction, and Deep Color and xvYCC* create incredible visuals
- High-quality DVD upscaling with Windows Media Player*
- Advanced de-interlacing and film mode detection for crisper imagery
- Seamless digital display support for HDMI* 1.3a along with dual simultaneous HDMI support to watch content on HDTVs and HD monitors
- DisplayPort* 1.1 with audio support and up to 2560x1600 resolution support very high resolution monitors
- Multi-channel premium audio with native support for bit-streaming Dolby TrueHD* and DTS-HD Master Audio* create amazing audio experiences
- Up to 8 full range channels at 24-bit/96 kHzPentiumon és Celeronon mind inaktív. Otthonra ez így szerintem necces. Az Intelnél a Core i3 a minimum, ami megfelel a 2011-es minimum multimédiás igényeknek
[ Szerkesztve ]
-
Hakuoro
aktív tag
]+1 teszt
Ezek az oroszok jól nyomják. A 2,5 Ghz-es Celeron leveri az Athlon II X2 250-et!
Az egymagos G440-et is letesztelték. Kicsit erősebb mint a E350-es APU, és nem fogyaszt sokat. -
-
McCartman
őstag
válasz dízelracer #79 üzenetére
Én is teljes platform váltáson leszek túl (775ös , c2d) , holnap megkapom az i5 2500Kt ha minden jól megy.
Épp azon gondolkoztam el a napokban én is , hogy ha alapórajelen ilyen bitang erős , ráadásul ekkora tuning potenciál rejlik benne akkor hosszú évekig ki fog szolgálni minden alátolt új fejlesztésű vga kártyát.Gyakorlatilag hova tovább? Aki játékra akarja használni a számítógépét 45kért (+ ~25-30k alaplap) megkapja a csúcskategóriát cpu terén ami keresztbe nyeli le az összes mai vga kártyát de még az SLI / CF rendszereket is.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Zso2
őstag
Ezt te komolyan is gondolod? Kérdezd meg azt a pár 100 gammer emberkét,miért cserélte le az e8400 teljesítményű cpu-it... (nem a mario játékosokra gondolok)
Nyugottabban várja az ember a Bf3-at egy 2500k-val, a 8400 kevés a full boldogsághoz.
Legtöbb új játékhoz már kelleni fog a teljesítmény. 2 évig biztos nem nyúlok a konfighoz.Azt tudnám mi a sz@rért várjátok akkkor a Bullt,mint a xxxxt...?
Az SSD-t meg hagyjuk, semmivel sem fog jobban futni a játék nekem, attól hogy kidobok 20k-t..[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
atti_2010
nagyúr
válasz dízelracer #79 üzenetére
Aki darabonként toldozgatja a gépét nem azért csinálja hogy aztán méregdrága Intel procikat vásároljon mert az a trendi, hanem olcsó AMD procikat vásárol és azt követi hogy pár év múlva lapcsere nélkül egy 4-6 magos procit is betegyen.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
dízelracer
őstag
válasz atti_2010 #76 üzenetére
" ... ha meg ilyen toldozzuk foldozzuk típus vagy (sokan mások is) akkor az Intelt elfelejtheted mivel évente cserél foglalatot."
Az Intel hiába jön ki új foglalattal, a második generációs "Core i" processzorokkal olyan magasra tette a lécet, hogy még jó ideig teljesen felesleges lesz váltani róluk. Biztosan nem a processzor lesz a gyenge láncszem a rendszerben. Elméletileg az I.B. processzorok menni fognak a mostani s1155 alaplapokban így későbbiekben simán fejleszthető a ma megvásárolt konfig. Remélem a Bulldozer kicsit felkavarja majd ezt az állóvizet mert az AMD egyetlen asztali processzora sem tudja befogni még az alapórajelen ketyegő i5-2500K-t sem.
-
stratova
veterán
válasz Bogyó bá' #66 üzenetére
Nagyon OFF:
Intel elhúzott felső kategóriában és mobil processzorok terén. Llano első sorban mobil prociként (Sabine) érdekes, és ami azt illeti éppen fogyasztásban igen fejlődött szépen.Az aztali llano+vga nem éppen a legjobb felállás (nem éri meg árban az a VGA amivel Dual Graphics-ban mehetne). Ha asztaliba combos VGA mellé akarsz procit, akkor vagy Core i vagy Bull (akkor viszont nem értem mi zavart a fogyasztásban).
Atom ellen jó lenne a Brazos (ez sem a legújabb fejlesztés mert K8 magokra épül, kapott egy felokosított GPU-t és kellemes fogyasztást; de az Atom sem volt friss hús megjelenésekor). Csak nálunk elenyésző az értelmes konfiguráció vele...
Ami ellen jelenleg semmi sincs, kifejezetten kis fogyasztású de erős mobil és csúcskategóriás asztali proci. Bull ugye nemsokára itt van, de gondolom AMD szívesen kivenné a szeletét az Ultrabook tortából is (talán majd a natív 2 magosok vagy és Trinity alapú megoldások). Bobcat alapú Deccantól egyelőre én sem várnék sokat többmagosodnak normális órajelek helyett.
-
atti_2010
nagyúr
válasz Bogyó bá' #75 üzenetére
A dedikáltan AM3+-os alaplapok 140W-os PWM-je viszont legalábbis gyanakvásra ad okot a fejlődés várható szintjét illetően....
Az AMD-nek és az Intelnek is volt eddig is procija ami feszegette a 140W határt, ha nem veszed meg a legböszmébb procit nincs mitől tartanod, ha meg ilyen toldozzuk foldozzuk típus vagy (sokan mások is) akkor az Intelt elfelejtheted mivel évente cserél foglalatot.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Semmi pánik, csak kifakadtam... Csalódtam az AMD (elmúlt pár évi, gyakorlatilag nem létező) fejlesztéseiben, na! Arra meg eddig nem volt sohase elég pénzem, hogy gondoljak egy merészet, és egyszerre dobjam a francba az egészet. Mindig apránként, egyesével "reszelgettem" a cuccot, így alkalmazkodnom kellett a maradó dolgokhoz. Most úgyis teljes váltást kell csinálnom előbb-utóbb, így már nem fog semmi az AMD-hez kötni. Persze ha ő ad többet ugyanazért a pénzért, akkor a Bulldozer is játszik. (Proci + alaplap + memória csere lesz egyszerre). A dedikáltan AM3+-os alaplapok 140W-os PWM-je viszont legalábbis gyanakvásra ad okot a fejlődés várható szintjét illetően....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
MZperX75
addikt
válasz atti_2010 #73 üzenetére
Játékra max használja 2500K-t ,oda sem dob akkorát,még az SSD-sem.
Birom az ilyen emberkéket !
(Bigyó112)" Elegem van már belőle, hogy évek óta mindig a másodvonalbeli termékeket kell megvennem pénzügyi okokból, vállalva azok minden hátrányát (sokkal lassabb, sokkal többet fogyaszt, stb)."
Kin múlik? rajtad vagy rajtad!
Senki sem kényszerített Fake dolgok vásárlására!
A tény ,hogy az SSD-vel többre megy!
C+4-el 3-at Amigám több, mint 8évet bírt! 98-ban adtam el PII-es konfigra cserélve![ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
Az E8400 után nem nagyon éreztem az átütő erőt Nem is fogod a 2500 k val sem és a 8 magos Bullal sem, igazi átütést egy SSD hozhat.
-
kerelo
aktív tag
Elég jó árak.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
Zso2
őstag
válasz Alchemist #70 üzenetére
Igen ez az érdekes, valahogy mindíg beetetik az emberekkel,hogy kell az az új.....,mert ez nem elég. Hogyan? Úgy írják, színezik meg a dolgokat.. inkább szoftveres visszafejlődés ez.
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Alchemist
addikt
-
Zso2
őstag
válasz Bogyó bá' #66 üzenetére
Jövőhét csütörtöktől nekem is 2500k-m lesz,( ez nagyon jó lesz a BF3-hoz egy izmos vga mellé, a Bull-ra már nem várok) .... utoljára Phenom2-m volt ,az elött E8400.
Az E8400 után nem nagyon éreztem az átütő erőt..
Esetleg ,ha netán a Bull nagyon oda teszi magát ár/teljesítményben a felső régióban,akkor esetleg még váltok.(habár nem hiszek abban,hogy jobb mutatóval fog jönni,ezért nem is várok már)Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nagyon OFF: teljes platformváltás előtt állok (most ugye DDR2-es rammal működő AM2+ -os deszkám van, egy hervadt Athlonnal), és ha a Bulldozer nem lesz lényegesen jobb ár/érték arányú, mint mondjuk egy i5-2500K, akkor pedig át fogok pártolni a "sötét oldalra". Elegem van már belőle, hogy évek óta mindig a másodvonalbeli termékeket kell megvennem pénzügyi okokból, vállalva azok minden hátrányát (sokkal lassabb, sokkal többet fogyaszt, stb.) Az AMD processzor vonalon több mint 3 éves technológiát árusít. (Oké, leszámítva az idei Brazost, meg a Llanot, de azokból meg hiányzik a teljesítmény, ráadásul a Llano ehhez képest még baromi sokat is fogyaszt. Külső vga-t használok, tehát az integrált nekem nem szempont...)
-
Zso2
őstag
válasz dízelracer #63 üzenetére
Sztem csak iróniának fogható fel..
-
banhammer
veterán
Kár, hogy nem jön ki új erősebb Core i7 2xxx-szel az Intel.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Zso2
őstag
válasz VaniliásRönk #57 üzenetére
Ez nem szivatás ez szín tiszta üzlet.... , de te az AMd-től nem látod az erdőt
Senkit nem vernek át , a pénzedért megkapod a teljesítményt....
mondhatnám ...no offenseg@bo megválaszoltad magadnak... szinte kb
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
i5-2320
ez kb. a mostani i5 2400, mi ebben a meglepetés?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nálam a UPC amúgy sem elérhető. A T-s megoldás választható, de tőlük nem kell már semmi. Ami maradt az a Digi. Nem egy komoly a televíziós szolgáltatás, de olcsó, és nem mellesleg nagyon gyors a net. Részemről inkább viszem ezt az olcsót, és veszem a kiegészítést az USA-ból. Ha meg bevezetik hozzánk is a Hulut, akkor annál jobb, nem kell fizetnem a proxyt.
[ Szerkesztve ]
-
GeoPhoto
tag
Hogyan is van az hogy nézegetjük a kizárólag USÁ-ba szánt szolgáltatást itt a nagy b*dös europában? Aztán meg majd miattad megy csődbe a szentéletű UPC?
Nem értem, hogy a torrent harc helyett miért nem inkább az ilyen ÁRU szolgáltatásokat kezdik el csinálni, mert annak még itt nálunk is lenne piaca - talán. Amit itthon streamelni lehetne az vicc...
-
-
Boxi88
őstag
Mobil procik terén ez az i7-2860QM nagyon bejövős!
-
Zso2
őstag
válasz dízelracer #48 üzenetére
Igen sokan a Pentium név hallatán megijednek (én sokáig elvoltam a P4 2.8/800 gépemmel, az akkor megjelent Fry cry-t is avval toltam még,de nagy volt ) , pedig nem olyan gyenge procik ezek, meg tudják hajtani a középkategóriás vga-kat...
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az a Sandy Bridgeben sosem lesz javítva. Új chipset is kell hozzá, nem elég csak az IGP-ben mókolni. Meg a 24p mód a Pentiumon és a Celeronon eleve tiltott.
(#44) vanhalen: Durva lenne, ha annyira szar lenne a kihozatal, hogy ennyi mindent tiltani kell. Ráadásul, az AVX és az SSE4.x tiltásával semmi előnyt nem érnek el, mert az FPU rész ettől még működik.
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
A Pentium G860 használtan 15k körül baromi jó vétel lesz. A G850 = E8600 szint, a G860 minimálisan gyorsabb ezeknél. Azon játékok amelyek csak két processzormagot használnak például Crysis, Crysis Warhead, Stalker és az ezeknél régebbiek szuperül futnak majd rajta. Erősen árérzékeny, belépő szintű játékgépbe egy gyengébb videokártya (HD6750/GTS450) mellé simán jó a G860. Amíg akad újonnan i3-2100 / X4 955 BE 25-26k-ért addig biztos, hogy nem gondolkoznék 20-22ezerért G860-on de használtan jóárasítva simán bevállalnám.
-
-
Zso2
őstag
Az asztalira gondoltam, csak félreérthető helyre írtam ....
Ugye szóbeszéd volt a 21xxk jövetele,lehet az is marad már, pedig az lett volna a népprocesszor(magának tett volna keresztbe az Intel)...Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Entryy
aktív tag
~1100$
Vicces árak vannak a mobil prociknál.
Viszont a i7-276QM egész szimpatikus teljesítményt kínál elfogadható áron, bár a 45w os TDP vel nem lesz túl mobil a köré épített Gamer lapos.
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
vanhalen
senior tag
Nem lehet, hogy a selejtes CPU-ikat úgy próbálják meg elsózni, hogy a gyártási fázis vége felé kikapcsolnak ezt azt (majdnem mindent) és "még így is megy, jólesz az a parasztnak"?
Csak kérdem.. Mert ha így áll a dolog, akkor nem is olyan hülyék, mint gondolná az ember. Kiszórják a selejtes procikat "ócsóé" mondjuk tényleg szövegszerkesztős gépekbe Gizikének ahelyett, hogy a kukába szórnák.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Lehetne már valami konkurenciájuk mert agyam eldobom hogy gyakorlatilag 2 magos procikért 120-130 dollárokat elkérnek.Meg egy magos proci 2011 ben,nemhogy még lenne olyan is amibe a l2 kesst is letiltanák.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
A 24p-s videólejátszást javították már ezekben az újabb steppinges procikban, vagy még mindig szoftveresen kell kókányolni?
A legjobb aláírás a héten
-
robertel
senior tag
Nekem a n455-ös atom tökéletesen jó amire kell, flash, képek videók letiltva.
Az biztos, hogy youtube videó akad rajta, főleg nagyítva, de nem arra használom.
Amúgy meg az új kétmagos atom procik 2 GB Rammal már nagyin jók!„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
lenox
veterán
Nem tudom, en teszt jelleggel az egyik gepembol kivettem a grafkartyat, ugy 3 hete, es azota is ugy hasznalom, i3-mal is kiprobaltam meg g620-szal is, es 1080p-s youtube videot nem neztem rajta, csak max 720p-t, de jatszattam a gyerekeket flash-sel, es mindketto tok eleg volt. Szoval celeront meg nem probaltam, de szerintem Gizikenek eleg a pentium, marpedig sokban nem kulonbozik egyelore az sb celerontol, ugyhogy valszeg az sb celeron is eleg Gizikenek. Linux drivert nem neztem, nekem meg kb. az hianyozna, ha az nem eleg jo.
-
lenox
veterán
En azt gyanitom, hogy fejlesztenek is, de most egy kis extra lovet azert lenyulnak. Ugy gondoljak, hogy otthonra multimediazni azert i3 kell, a pentium meg celeron meg a tenyleg limitalt felhasznalasu pc-kbe kell. Majd ha nem csak alap igp-juk lesz, hanem egy gyenge kozepes, akkor masban is tudnak majd differencialni, egyelore ebben tudnak.
-
Löncsi
őstag
De ezek alsó kategóriás CPU-k, nem feltétel van szükség ezekre a szolgáltatásokra.
Nomeg az Intel csak tudja, hogyan kell csinálni a dolgokat, végülis fő piaci szereplő.Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
fatallerror
addikt
na végre jönnek még olcsóbbak bár így is szerintem a 2500k a legjobb... na majd jön bulldozer és söpröget xD ha olyan jó lesz akkor az intel chuck norris kódnéven lát neki a jobb prociknak
don't tell me what i can't do!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azt értem, hogy a pénz van itt minden mögött. De 2011-ben egy olyan dolgot lekapcsolni, amire alapvető igény lenne, nem éppen gusztusos.
Ráadásul a konkurens IGP/GPU-k sokkal jobban megoldják ezt a részét a dolgoknak. Nem hiszem, hogy butítani kellene, inkább erősebben fejleszteni, hogy a lehető leghamarabb sikerüljön elérni a Radeon és a GeForce képminőségét, amitől a HD Graphics IGP még mindig messze van. Úgy nem fog sikerülni, ha a szolgáltatásokat is letiltja az Intel, ráadásul az ultrabook és a thin Mini-ITX szabványokon belül még a dedikált GPU beépítését is megakadályozzák. Azokra is gondolni kellene, akik megszokták a GeForce illetve a Radeon képminőségét, és nyilván nem akarják lejjebb adni, ami érthető.[ Szerkesztve ]
-
Zso2
őstag
i7-2960XM (4 mag) 2,7/3,7 GHz 1096 dodó
i7-2860QM (4 mag) 2,5/3,6 GHz 568 dodóAz ember 1 szinttel lejjebb megy a csúcs alá, rögtön 500 dollárt spórol (mondjuk, mindig is így volt..)
A i3-2125 jó áron van a hd3000-el... kár,hogy a k jelzés egyik mögött sincs[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Hulu plus nekem pár 1080p-s filmnél kikészül. Általában XP-n netezek, de a Hulu plusra mindig átmegyek Win 7-re.
Én úgy oldom meg, hogy egy USA-i cimbim fizet elő, és van egy előfizetéses proxym is az USA-n belül (aztán utalok neki pénzt, amiért megtette nekem ezt a szivességet). Ezzel érem el itt a tartalmat. Nem egyszerű, de működik.
Proxy nélkül esélytelen, mert érzékeli, hogy nem vagy az USA-ban. Maga a Hulu plus az ingyen kipróbálható, de olyan proxy nem igazán van ingyen, ami normális sebességgel átküldi a streamelt videót, tehát ez a része mindenképpen pénzbe kerül.[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
Hát jó, de azért az 1 magos izével visszamegyünk az Atom szinvonalára amiről tudjuk, hogy netezésre se nagyon jó, mert a flash is kikészíti.
Pl milyen 1080p-s tartalommal van gondja neki?DasH_001: Értem én hogy valahol jelölik azt, ha máshol nem *ozott részben alul, de ez nagyon a megtévesztés kategória.
Amikor kijött az i7 akkor az volt a császár cucc, most meg ledegradálják egy i3 szintjére.Abu az a Hulu plus az mi is? Ja google.
Van ennek valami ingyenesen tesztelhető verziója?[ Szerkesztve ]
-
DasH_001
tag
Ha a fogyasztás is szempont, akkor általános használatra ár/értékben a G530T nyert. Vajon mennyi lesz a kisker ára?
#14 Ribi: Ha nincs a nevében Q vagy X, akkor kétmagos.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egy jól megírt videólejátszónak elég, de a flash stream nem arról híres, hogy olyan alacsony erőforrásigénye lenne. 1080p-ben már ezeknek a egy-kétmagos prociknak gondja lesz egyes tartalmakkal. A Youtube még ebből a szempontból előnyös, mert jó a portal motorja, de vannak más oldalak, ahol a négymagos procimmal akad a flashvideó (XP-ből ez jól látszik, mert a Win 7 rendszeremen teljesen aktív a GPU-s gyorsítás, és ott minden vajsima). Ezért vezette be az Adobe a GPU-s gyorsítást, amit sajnos az Intel a Pentium és a Celeron alatt kikapcsol. Ha ennek egyszer megérteném az értelmét, akkor felvilágosultan élnék tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Semmi probléma nincs azzal. Csak egy elnevezés. Ami gusztustalan, hogy a Pentiumok és a Celeronok még a videókat sem tudják gyorsítani a Clear Video HD hiányában, ami manapság alapvető igény. Még az AVX nem téma, mert alig van alkalmazás a háta mögött, és a WiDi és a 3D sem néz ki tömeges igénynek, de a youtube-ot azért nem kevesen nézik, és GPU gyorsítás nélkül egy 1080p-s streamen ezek a procik lószart sem érnek. Ez a gáz.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
Mobil prociknál szerintem nem kicsit gusztustalan, hogy a i7nek nevezik a i7-2640M-et miközben csak 2 magos. Eléggé félrevezetés gyanús a dolog.
-
Lenry
félisten
válasz hibavissza #12 üzenetére
attól, hogy dollárban fizetsz még nem fog rád is vonatkozni az 1000 darabos listaár...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
hibavissza
veterán
bár csak dollár lenne a fizetőeszköz itt is...x1,5 mire kijön a kiskerbe.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ár javítva. Thx.
-
vond
MODERÁTOR
Ez érdekelne engem is...
117 dodóért fizikai 4 magos, 3GHz-es SB proci? Elég hihetetlennek tűnik...
Lehet, hogy csak elírás...A 217 reálisabb lenne...Szerk.: Most látom én is, hogy 177... Azért az sem olyan rossz...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Pocok256
veterán
Valaki valami tesztet nem tud erről ? i5-2320
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hogyan lehetséges, hogy a legfölső i5-ös jóval olcsóbb, mint alatta az i3 ?!
-
félisten
-
Celeron G440 (1 mag) 1,6/- GHz nincs 1 MB
Ez kb. mire lehet elég? Elég sovánkának tűnik.
Sent from my keyBoard
-
Lacika001
aktív tag
1 mag 1,6GHz 37dollárért, ki veszi ezt meg ha 42ért van 2mag 2,4GHz-es.
Amúgy a négymagos i5-2320 nagyon jó árban van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest