- TCL LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha hülye vagyok, akkor meg mit vitatkozol?
"Már ne tanítson Office 2003 programmal, használjon Office2007-et vagy Office 2010-et."
Persze, mert az iskolákban pont olyan vasak vannak, hogy az Office2010 megy rajtuk, meg a winnyóz hét. Ha meg menne, akkor vagy van rajta, vagy nincs."Egy állás felvételi procedúrájának utolsó lépésében, a próbanapon vagy a próbaidő alatt elküldik ha kb. a tudása."
Khm, nálunk elég egy alapszintű, és a felvettek nem teljesen titkárnői feladatokat oldanak meg.
Mondjuk van is pár meredeken hülye user."Hozzáteszem, ez olyan diákokra vonatkozik akik utána napi szinten használják majd az adott programot. De én ilyeneket tanítottam."
Az általános informatikaoktatás meg nem ennyire építhet arra, hogy az a diák fogja az ismereteit használni.
Úgy sokkal könnyebb lenne, mert amit használsz, azt tudod."Tudom vannak különbségek, néhol elenyésző, néhol lényeges. De nem változnak olyan sűrűn."
Nem sok olyan user volt, aki be is állította. Másrészt, a tálca-startmenü a 3.x -hez képest előrelépés volt, a Metro meg tábagépen előrelépés, asztalin vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Asztalos klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest