- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó, hogy beszélgettünk a párásítóról!
A fenti cuccnak van egy ilyen kacsacsőr szerű terelője.
Beszorult. Ahogy próbáltam kiszedni, valamit megnyomhattam a tartályon.
A következő használatkor elindult a pára, majd szép lassan leengedte magából a maradék, kb. 3 liter vizet, a komódon keresztül a szőnyegre.
Az elektronika leállt, mert az alján van egy nedvesség érzékelő...Nem adtam több esélyt neki, csere érett.
Vettem egy egybe tartályost.
Igaz kisebb, de nem olan mint egy karácsonyfa... -
Ilyen csillivillifiszimfa@szom...
Oldalt van a kűrtő, full gázon okádja a párát.
Alul meg van valahol egy venti, azt kell felülvizsgálnom.
Jó cucc amúgy! Két dolog idegesít benne, a rohadt erős kijelző világítás, ezt poháralátéttel oldom meg, és a gomb feliratok... -
-
Jarod1
veterán
pont most foglalkoztam én is egy Venti project-el, USB venti és párásító, a motor megdöglött benne,
morfondíroztam mi legyen vele, kidobni nem akkartam mert a párásító jó. eszembe juttott hogy van 1 USB-1 es HUBom ami repülő alakú és az orrába van 1 propeller, azt a motort beaplikáltam régi helyére kis átalakítással. -
Alusky
senior tag
Olyan már volt, hogy nagyszellőztetést csináltam és addig kiültem a teraszajtóm elé a székre és jött a hátamra a hideg levegő miközben kint 35 fok volt, de azért ez mégse olyan, mint fullba a teraszt hűteni.
Bár a gázmelegítőkkel fűteni télen a nyitott teraszt pont ilyen pazarlás szóval akkor miért ne lehetne. -
A legszűkebb...
Meghalok! Tényleg, így kellett volna kérni!Még nem szorul a kihajtás, de maga az állvány része annyira király, hogy rendesen utána akarok kapni a ventilátornak, mikor irányt vált.
Sakkor használjam úgy, hogy 4 éves lányom, a 75 m2-es lakásban képes egy nap 15 km-t szaladni, még a mai 4 km-es séta után is.Tény, a leggyerekbiztosabb a mennyezeti!
-
vadkörte
addikt
...az oszcillációs része a légcsavarról kapja a hajtást...
Az összes eddig megpusztult asztali ventilátorom úgy kezdte a haldoklást, hogy ez a kihajtás elkezdett szorulni, az meg fogta a motort. Kivágtam belőle a p***a, azóta bár nem oszcillál, de legalább működik. A kegyelemdöfés, a lerakódott szmötyi szokott lenni. Volt ami úgy beállt, hogy csak kézzel tudtam forgatni. (gyanús lett a csend meg a forró készülékház...)A talp részén, árnyékban volt két csavar, majdnem úgy szedtem szét, hogy bent maradtak
Tipikus...Már fehéredik a fekete plasztik, de csak nem akar szétjönni. Ja, bocs, van még egy csavar...
#3 Tomasz72- Milyen hüvely kell?
- A legszűkebb...
Garantált a röhögés... -
Mikor elkezdtem a szerelést, a reggeli bevásárlás okozta idegrángás már elmúlt.
A talp részén, árnyékban volt két csavar, majdnem úgy szedtem szét, hogy bent maradtak...
Van még egy álló, teleszkópos fiszimfa@szom venti is.
Már körbejártam, nehezebb dolgom lesz, főleg úgy, hogy az oszcillációs része a légcsavarról kapja a hajtást.
Valószínűleg csak sebesség szabályzást tudom távirányítani... -
Alusky
senior tag
Klímázom.
Amúgy a teraszon van egy mennyezeti venti, hogy szelet generáljon ha kint vagyok. Annyira még nem megy jól az élet, hogy a teraszt is klímázni tudjam.
-
laed
aktív tag
Ezzel a ventivel amúgy szerencséd volt, ezt elég könnyű szerelni.
-
Pedig majdnem abba topikba került!
A rostélymotor vezetéke tök vastag, ráeresztem a blankolót, és kb 4 szál maradt...
Na mondom, ezt a sz@rt! Elő a bicska, óvatosan...!
Csak annyi maradt!
Erre érvéget...!?
Képzelj el engem a mentavill-ben...
- Milyen hüvely kell?
- a legvékonyabb!A zöld-sárgáról megy annyit, hogy a napokban kintmaradt az erkélyen.
3 napig sütötte a nap...
Belediffundált a műanyag ablakpárkányba.. -
gabyka
aktív tag
"mekkora"
Látom, került érvéghüvely a vezetékek végére, ezért külön gratula, bár így nem fér be a "gányolós" topikba, ráadásul ződsárga szigszalag sincs, ami oda külön belépő
Jó lett -
laed
aktív tag
Már nagyban tart a nyár; végre valaki előhozta ezt a ventilátor-témát!
Elvégre ennek mégiscsak most van a szezonja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest