Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Godefroy

senior tag

válasz fodorzsolt #115 üzenetére

Nem vagyunk egy véleményen.

Akkor szerinted aki tanítja az ne is értsen hozzá a gyakorlatban?
    Ezekben az iskolákban a rendszergazdák is az informatika tanárok voltak, ezzel emelték meg fizetésüket. Ha már felveszi a pénzt csinálnia is kellene nem?
    A magyar tanáros hasonlatod sántít. Könyvet nyomtani, kötni az könyvkötő, nyomdász feladata mi köze az irodalom (nem magyar) tanárhoz? De mondjuk egy esszét meg kell tudnia írnia nem, vagy egy vers megtanulása elmondása nem lehet nehézség számára? És olvasnia írnia is tudnia kell ez kb az szint amikor egy gép újrainstalláláshoz az informatika tanárnak külső segítséget kell igénybe vennie, vagy ha nem kap IP címet az egyik gép akkor meg sem nézi az alapvető dolgokat.

Én sem azt várom az informatika tanártól hogy programozzon, operációs rendszereket írjon (ez lenne kb. az "írjon drámákat" hasonlatod"), de egy operációs rendszer frissítés, kb a tábla letörlésével egyenlő szerintem.

"Szerintem a hálózatüzemeltető, a hardverkarbantartó, (a rendszergazda, programozó, webdesigner)... mind külön szakma" Igen ez egy ideális világban így kellene hogy legyen, de voltál mostanában állásinterjún vagy néztél állásoknál elvárásokat?

Új hozzászólás Aktív témák