Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
@bimbiri : Én pl. tök nem tudom, hol vannak az egyes wödör verziókban, meg a Libreoffice-ban az utasítások. Ha kell, megkeresem. Nem használom olyan gyakran, hogy fejből tudjam, de tudom, hogy egyes feladatokhoz mire lesz szükség, ill. végig tudom gondolni.
(Meg a cégnél van Word 2003-2007-2010, otthon meg LO, hát ezeket jegyezd meg...)"írásbeli vizsgákra általában 3-5 órát szoktak allokálni,"
He? Nekünk 1db 45 perces, vagy 1,5 órás ZH-k voltak (írásbeli vizsga is ugyanez volt)."erre kb 2-3 figyelő van 40-50 főre, speciálisan a célra kialakított vizsgatermekkel."
Ez jó
De nem mindenhol általános. Itt Pécsett pl. vannak lepukkant épületekben lepukkant termek a legtöbb karon. Egy, max. 2 tanár szokott bent lenni az adott helyen írásbeli vizsgán, ott, amiről beszéltem - a többin meg rendes szóbeli vizsga a divat, ahol beül-tételkidolgoz-elmeséli a tanárnak. Szigorlat esetén több tanárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De nem mindenhol általános. Itt Pécsett pl. vannak lepukkant épületekben lepukkant termek a legtöbb karon. Egy, max. 2 tanár szokott bent lenni az adott helyen írásbeli vizsgán, ott, amiről beszéltem - a többin meg rendes szóbeli vizsga a divat, ahol beül-tételkidolgoz-elmeséli a tanárnak. Szigorlat esetén több tanárnak.