- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
De akkor ne mondjunk már olyat, hogy: Linux fejlesztők sokkal inkább fókuszálnak működésbeli hiányosságok fejlesztésére, mint a csilivili kinézet, meg a senkinek nem kellő appok fejlesztésére.
Startup: én arra akartam igazából reagálni, hogy ne mondjunk már olyat, hogy egységes, mert ez egészen egyszerűen nem igaz. (de ahogy Dave írja, a windows esetén is egyre kevésbé) Az, hogy ez mennyire jó, lehetne róla vitatkozni, de ez már megint más téma.
Felmerül pl. a kérdés, hogy a Microsoft miért nem cserélte még le azt az őskövület NTFS-t?! - jó kérdés, erre valszeg az MS-nél lévő fejlesztők tudják a választ
Egyébként én nem vagyok se a Linux ellen se a Windows mellett, aktívan használom mindkettőt, sőt, néha inkább használom a laptopra feldobott Ubuntut fejleszteni mint a Wines asztalim, mert jobban kézre esik az Ubi. Mindkettőnek megvan a helye
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest