- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
"Egy termék megítélésénél nincsenek objektív érvek. Már maga a megítélésnél ott van, hogy szubjektíven ítélkezünk."
Nem kell ítélkezni egy termék felett. Objektíven ki lehet választani, hogy mire van szükségünk. Észérvek alapján."Akik túl sokat pörögnek egy téma körül elveszítik a realitásukat arról, hogy mi is a többiek számára fontos szempontok."
Tehát ne ajánljak tápokat, mert szerinted nem veszem figyelembe mi mások számára a fontos szempont? Én ezt magamra veszem, mert sokat pörgök a téma körül."(ami lássuk be, a többségnek annyiból áll, hogy működjön a gép és rajzolja a képkockákat COD-ban)"
Amikor valaki megkérdezi, hogy milyen tápot válasszon, akkor mindig ki kell deríteni, hogy mire van szüksége. Ha annyi kell, hogy menjen a gép és rajzolja a COD képkockáit, és nincs semmilyen egyéb kívánsága, akkor olyan tápot ajánlunk neki, ami valóban csak ennyit nyújt. Tehát valami low-end, de mégis biztonságos tápot.
Nem tudom miből gondolod azt, hogy nem tudom objektíven nézni a dolgokat. Attól mert sokat pörgök a téma körül, még figyelembe veszem mások igényeit. Ha nem venném, akkor szedném a sátorfámat, és nem ajánlanék többet semmit. És ez nem csak rám vonatkozik, hanem a többi kollégára is a tápos topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Lecsatlakoztatható kábelekkel is kipróbáltuk a magas hatásfokú FSP tápot.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest