Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
9 gombos egerek tudtommal már jó 10 éve gyártás alatt vannak (én legalábbis akkor vettem az elsőt), nem hinném hogy olyan nagy truváj lenne felkészíteni egy új oprendszert a lekezelésükre. Pláne, hogy gyakran a wint hozzák célkeresztbe, hogy az mennyivel elmaradottabb bizonyos területeken (akkor). Pl. memóriakezelés, hálózat stb. Ehhez képest egy cincin kifogna rajtuk?!
Ja és a legszebb az volt, hogy volt egy kis segédprogi, amin látszott (volna), hogy épp melyik gombot nyomkodod. Na ott egész szépen mutatta a sok gombot, tehát maga az oprendszer tudta (volna) kezelni, de a "driver" - illetve amennyire én tudom, az Xorg - mégsem kezelte le.
Vagyis annyira mégsem speciális az a hardver...
@(#50) CPT.Pirk: valóban, nincs beépített "csinosítási" lehetőség a winekbe. Cserébe annyi ilyen jellegű cuccot töltesz le (javarészt ingyen), amennyit akarsz. És még működnek is - inkompatibilitás nélkül.
A Compizzal nem keveset szívtam ugyanis - gyönyörűen beállítottam mindent, 3d időjárásjelzőt, "tuning" benchmarkot stb. aztán egy idő után (pár hét) elkezdett szétesni a desktop. A 3d 2d-re váltott és kitörölhetetlenül bennragadt az egyik sarokban (újratelepítés sem segített), a benchmark eltűnt, az effektek kezdtek összekuszálódni.
Azóta hallottam is, hogy az újabb disztrókból kiszedik a compizt (vagy csonkolják) pont az ilyen inkompabilitási problémák miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest